Şimdi Ara

Generic Host Process ..... Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum şu bilgisayarı açıyorum mesela 15-20 dakika kullanıyorum aniden aşağıda resimde verdiğim gibi bir hata çıkıyor.Bu hata mesajını verince internet bağlantım duruyor sitelere girme,msn'e girme yani internetle ilgili tüm şeyler kesiliyor,İnternet bağlı gözküyo ama internetle ilgili tüm şeyler çalışmıyor.+ses dosyaları(mp3,waw......) winamp veya media player diğer çalıcılarda çalamıyorum bad sound driver diyo yani ses kartını görmüyo o an .Gereksiz bütün programları sildim ,hijack ile gereksiz çalışanları fixledim,virüs taraması yaptım,spyware programı ile tarattım,gereksiz dosya ve regedit kayıtlarını temizledim hala bu hatayı veriyo.Bu hatayı verince mecbur bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Hatayı neden verir ve nasıl çözebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler;)

Resim
     Generic Host Process ..... Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_amocan -- 20 Temmuz 2007; 14:05:50 >

• Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum!
    http://forum.donanimhaber.com/m_8774665/mpage_1/key_//tm.htm#8774665
  • yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim sorun çözülmüştür.
  • dostum hangisini yaparak çözdün işi ben anlamadım biraz acemiyim bu konularda yardım ederseniz sevinirim????
  • quote:

Orjinalden alıntı: terfo

dostum hangisini yaparak çözdün işi ben anlamadım biraz acemiyim bu konularda yardım ederseniz sevinirim????

FİREWALL YÜKLE

http://www.agnitum.com/download/trial/33c1ad8999f74028ce0ddbba69caad76/OutpostInstall.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.