Şimdi Ara

Genimiz spermle nasıl aktarılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem bu kadar merak ediyorsun, öğrenme hevesin var, yaz Google a öğrenirsin.
    Adam konu dışında bilim öğrenmeye çalışıyor.

Madem DNA felan biliyorsun hiç düşündün mü bu DNA neyden oluşuyor diye. İçinde kodlar var, nukleotidler bütün genleri kodluyor. Sen de kodlanmış halini çocuğuna aktariyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LaFleur- kullanıcısına yanıt
    ''miyoz deniyor''

"miyoz"

MİYOZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bi konu açtık yorumların yarısı terslemiş. Sanırım evrimle konuya basladığım için dincilerin zoruna gitmiş. Cevaplayan arkadaslara tesekkür ederim

• kardesim ALLAH ın işine karışılmaz şirk koşuyorsun tövbe et. bunu ancak ALLAH bilir.
  • Peki nasıl oluyor da dünyadaki kadın ve erkek sayısı birbirine çok yakın olabiliyor?Bütün döllenme olayları birbirinden bağımsız olduğu halde toplamda bir planlama var gibi görünüyor. Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Peki nasıl oluyor da dünyadaki kadın ve erkek sayısı birbirine çok yakın olabiliyor?Bütün döllenme olayları birbirinden bağımsız olduğu halde toplamda bir planlama var gibi görünüyor. Sebep?

https://www.stat.berkeley.edu/~aldous/Real-World/coin_tosses.html

Adamlar 40 Bin kez Yazı Tura atmışlar.

Sonuç ;

of 20,000 Heads-up tosses (tossed by Janet) 10231 landed Heads
    of 20,000 Tails-up tosses (tossed by Priscilla) 10014 landed Tails

Aradaki Küsürlük farkın sebebininde Yazı Tura atmadan önce yukarıda olan kısmın gelme şansı yüzde bilmem kaç daha yüksek olduğundan diyor.

Şimdi yazı turanın sonuçlarının birbirine bu kadar yakın olması neredeyse eşit olmasının sebebi nedir? Bu olay planlı mıdır, değil midir? Yaratıcı işi gücü bıraktı bunları mı planlıyor?

Şimşek çakınca Zeus/Thor kızdı diyen adamla aranızda mantık ve zeka seviyesi olarak zerre fark yok. Bu adamı 3000 Yıl önceye götürseniz Puta tapacak bugün doğdu diye Yaratıcı bunları planladı kendi kendine nasıl olur ya diyor.

• hassan01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım bu evrenin bi planlaması. Bilimsel açıklaması varmı bende merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

Şakamısın? Sadece şaka yollu ve kırıcı olmayan bi üslupla sordum

ABI adam gibi soru sormussun verdikleri cevaplara bak.malesef aptal dolu forum . Biyoloji forumlarina acarsan daha iyi cevaplar gelebilir. Burda kendini troll sanan veletlrr en ciddi konuya bile boş yorum atarlar. Sinirlendim yine ya insanlarla adam gibi konusulmuyor bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

Ya ilkokul terksin ya da daha ortaokula gecmedin.

Gen,DNA vs daha önce duydun mu

Lys calisip ezberleyen adamsin hava atiyosun burda. Javascript mis peh napiyosun java scriptlr ekrana iki form cikartip etrafta webciyim.diyorsundur

• Gücü her şeye yeten bir yaratıcıya inanmazsan evrendeki her bir hücrenin insafına kalırsın.Her hücre ve doku diğer hücrelere hem hakim hem de onlara mahkum olması lazım gelir.Evrende muhteşem bir planlama var.Bu kadar mükemmel bir sistem, kendi kendine olamaz,akılsız tabiat tarafından yapılamaz,sebepler bir araya gelip bunları yapamaz.Gücü evrendeki her şeye yeten ve bir tek olan yaratıcı ise yapabilir ki gözümüz önünde yapmış ve yapıyor.Bizim ve diğer canlıların yaşaması için gerekli her şeyi yaratıp uygun ortamı hazırlıyor ve bize sunuyor.Bizden de sadece kendisini tanımamızı ve yalnızca Ona ibadet etmemizi istiyor.Üstelik bunu yapanlara çok daha büyük nimetler vaat ediyor.Vermek istemeseydi bizlere isteme duygusunu da vermezdi.Gücü yetmez mi?Yettiğini görüyoruz.Dünyadaki bu kadar canlı her zaman yinelenen ihtiyaçlarını hiç durmadan karşılıyor.
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Dostum trolleseler yine iyi, direk tersleyerek ciddi ciddi yorum yazıyolar bide aldıkları +ya bakılırsa destekçileride çok. Gercek hayatta böyle tiplere asla müsade etmem. Bi ara kendimden şüphelendim saçma bişeymi sordum diye. Anlamıyorumki sanal ortamda bu kadar egoyu nasıl buluyolar. Beni anlaman içimi rahatlattı teşekkür ederim

• İmzam da detaylıca açıkladım zaten,
  • Jhiy kullanıcısına yanıt

kb hocam gecenin bi yarısı telefondan yazmıştım.
    ama hayal gücüne bak yepyeni bir süreç icat etmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztq

Dostum trolleseler yine iyi, direk tersleyerek ciddi ciddi yorum yazıyolar bide aldıkları +ya bakılırsa destekçileride çok. Gercek hayatta böyle tiplere asla müsade etmem. Bi ara kendimden şüphelendim saçma bişeymi sordum diye. Anlamıyorumki sanal ortamda bu kadar egoyu nasıl buluyolar. Beni anlaman içimi rahatlattı teşekkür ederim

O klavyenin arkasina saklanıp herseyi yazma cesareti buluyorlar maalesef. Zaten sosyal medyada forumlarda biraz gezinip yorumları incelerseniz ülkenin eğitim seviyesini görebilirsiniz. Adama bir soru soruyorsunuz eleştiri yapiyorsunuz düzgünce aldığınız cevap ya küfür ya aşağılama. Çoğu çocukta degil bunların boş boş uni okuyanlar . Bizim vergilerimizle bu aptallar uni okuyacana alsinlar o parayi projeleri falan desteklesinler daha yararli olur.

• Bu dediklerinin hepsini aktaramazsın. Tecrübe duygu karakter düşünce bunlar aktarılmaz. Doğumdan sonra öğrenilir. Birey ebeveynlerinden çevresinden gördüklerini yapar. Sen kas yaptın diye çocuğun kaslı doğmaz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Bu dediklerinin hepsini aktaramazsın. Tecrübe duygu karakter düşünce bunlar aktarılmaz. Doğumdan sonra öğrenilir. Birey ebeveynlerinden çevresinden gördüklerini yapar. Sen kas yaptın diye çocuğun kaslı doğmaz gibi.

Çocuğum kaslı doğmaz ama eminimki kas hafızamın bi kısmını ona aktarırım. Bu konuda örneğim siyahi insanlar ve doğulular olur. Tecrübe altarılmaz demişsin. Bunada örnek olarak carettaların yem olmamak için doğar doğmaz denize koşmasını örnek verebilirim. Karakterin duygu düşünceninde bi kısmının aktarıldığını düşünüyorum ama doğumdan sonraki yaşamsal faktörler bunların belirlenmesinde daha etkili

• genler spermler yalan hocam sevişmek şeytan icadı ama sanki çocuk sadece öyle oluyormuş gibi gösteriyorlar yav sıvı sabun şeyin içinde benim tüm bilgilerim nasıl olsun tamamen yalan insanlar çamurdan yapıp leyleklerle taşıyoralr
  • Giderek zekileştiğimizi kanitlayan birşey yok.Sadece insanlar eğitime ayrilan süreyi arttirdilar.
    Senin soruna gelecek olursak bir hafiza karti binlerce resimi hatta binlerce kitabi nasil içinde sakliyor ben de merak ediyorum
  • Bu hazımsızlık niye? Niye bu kadar rahatsız oldun ki? Nereden biliyorsun ortalıkta web developerim dediğimi

• Dostum yanlış anlama , sana karşı bir sıkıntım yok, aşağılamak amacıyla da yazmamistim , üsluptan yana sıkıntılar varsa kusura bakma, konu da uzamasın istiyorum buradan tartışmanın alemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 2 Ocak 2018; 12:58:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.