Şimdi Ara

geniş açı emlak fotoğrafı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr emlak işinde uğraşıyorum daireleri geniş açı cekmem lasım şu link bakarmısınız hangi makina ile lense cekilmiş 0.45 zoom işimi görürmü nikon d3100

• ashenry A kullanıcısına yanıt
    sigma 10-20mm ultra geniş açı lens al. veyahut emlek fotoğrafçılığı işine bambaşka boyut kazandıracak şey olan 360 derece fotoğraf veya videolar çek. öylesi milletin daha çok hoşuna gider.
    bakın tıpkı bu 360 derece video gibi. sol üst köşedeki yön oklarına tıklayın odayı tüm açılardan görebiliyorsunuz.

not: buradan direk izlenemiyor, videoyu youtube un kendi sitesinden seyredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcudur_abbas -- 10 Kasım 2015; 14:56:39 >

• ashenry A kullanıcısına yanıt
    0.45 zoom nedir bilemedim.

D3100 makine ile, benden önceki arkadaşın önerdiği gibi 10-20 aralığında bir lens ile çekebilirsin.

örnek gösterdiğin fotoğraflarda oynamalar var. makineden çıktığı gibi kullanılmamış o fotoğraflar. bu noktaya da dikkat etmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcudur_abbas

sigma 10-20mm ultra geniş açı lens al. veyahut emlek fotoğrafçılığı işine bambaşka boyut kazandıracak şey olan 360 derece fotoğraf veya videolar çek. öylesi milletin daha çok hoşuna gider.
    bakın tıpkı bu 360 derece video gibi. sol üst köşedeki yön oklarına tıklayın odayı tüm açılardan görebiliyorsunuz.

not: buradan direk izlenemiyor, videoyu youtube un kendi sitesinden seyredin

Gardas bu ney laa...

Inan sok oldum. Millet bide bunun vudeosunu 3d olarak cekmis. Goruntu oynuyor sen her yana bakiyosun.

Bunun ekipmani ne olaki? Aciklarmidin mantigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m@rslan kullanıcısına yanıt
    https://blog.fotografium.com/review/ricoh-theta-s-360-kamera-inceleme/

linkteki gibi 360 derece video veya fotoğraf çeken kameralar. birde 360 derece hareket edip timelapse şeklinde fotoğraflar çekip sonra bunları 360 derece fotoğraf haline getiren programlarda birleştrip 360 derece fotoğraflar yapıyorlar. ama bu uzun ve zahmetli iş en iyise tek karede 360 derece fotoğraf çeken bu kameralardan almak.
  • fotoğrafium da 3 lü set 50 lira şeklinde telefon lensleri var onlardan al işini görür geniş açı.aliexpressten falan da alabilirsin. telefon gayet yeterli emlak işinde ben de yaptım,öyle pahalı makineye falan ihtiyaç yok.illa profesyonel diyosan sana 10mm civarı bi lens lazım,makine değil lens önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğru Teleskop Seçimi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • canon 10-22 ile çektiğiniz iç cephede odanın tamamını çekebileceğiniz gibi yer ve tavanında büyük bir bölümünü çekmiş olursunuz. amacınız iş görsün çekimleriyse arkadaşın dediği aparatlar ile zaman geçirebilirsiniz.
  • Geniş açı lens almak yerine yerine 18mm lens ile birkaç kareyi birleştirmek daha ekonomik bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.