|
Geniş bant internet hızı standardı yükseldi: İnternet hızları artacak
-
-
Biz yine dipteyiz şükür sondan birinciliği kaptırmadık.
-
Vodafone 5-7mbps arası hız sunuyor, bu hangi bant oluyor? sera bant mı?
-
Heriflerin "%9'umuz ulaşılamıyor" diye yakındığı hız bizim ülke ortalamasından yüksek :) :)
-
Yeni standart tanımına göre türkiyenin en az yarısı geniş bant internet erişimine sahip değil.
Mobilde daha kötü 4.5g üzerinden 1GB limitli paketler satmaya devam.
5g üzerindende 1GB 300tl paketleri bekliyoruz. 5g sonuçta her bitinden para almak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 15 Mart 2024; 12:30:19 >
-
Superonline fiber 500mbps download 50 mbps upload Amerika standartlının üstü
-
türkiyede olacak sandım başlığı görünce.
-
en düşük internet diyor haberde. speedtest sitesine bak nerelerdeyiz görürsün.
-
Türkiye'de olsa sanki herkes koşa koşa hızlı interneti alacak. Artık herkes en uygununu seçer hangisiyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakkatten sonra biri kötü laf söyledimi suç oluyor.
-
Dünyaca ünlü vofofone ülkemizde berbat durumda yszık turkcel geçer diyordum vodofone telekom'u geçemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İktidara yapılan gizli darbedir bu şimdi ne olacak altyapı bakanlığı nasıl politika güdecek telekomun altyapı konusundaki acizliği yüzündün belaltı vuruyor ABD yine.
Oldu olacak birde 2023'de her eve 100 mbps altyapı getiricez diye beyanlar veren eski ulaştırma ve altyapı bakanı Karaismailoğluna yalancı desinler birde.
Olacak iş değil ya nedir bu ABD'den çektiklerimiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 15 Mart 2024; 17:24:23 >
-
50 mbps almaya devam :D
-
Mobil ile geniş bantın bu kadar birbirine yakın olması bizim ayıbımız.Belediyelerin daha fazla kolaylık sağlaması gerekiyor bu işe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 15 Mart 2024; 17:49:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim Arap Telekom standartlarını ne zaman yükseltecek acaba? Halen daha ADSL satmaya devam mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
download/upload hızı niye bu kadar farklı bizde? Niye 100/20 vs? Bu salaklığa kılıf uyduruyorlar bir de.. Yok standartları varmış yok yükseltilmiş vs.
102. sırada Türkiye. Rakamlar ortada.
Speedtest Global Index – Internet Speed around the world – Speedtest Global Index
-
Gerçekten yüksek hız sunacaksanız böyle sunacaksınız. 1.3 milyon nüfuslu k*ç kadar ülke bunu sunabiliyor ancak Türkiye hala asimetrik ile uğraşıyor.
-
1000 mbps TurkNet gigafiberliler ellerinde çekirdek haberi okuyordu -
Ben Türkiye'de baya İzmir'de bu hızlarda internet kullanıyorum😀😁
Turknet 1000mbps yükleme, 1000mbps indirme gigafiber kullanıyorum. Altyapınızı kontrol edin valla varsa siz de geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000/1000 veren turknet candır, sen bu ülkeye fazlasın :)
Vodafone 5-7mbps arası hız sunuyor, bu hangi bant oluyor? sera bant mı?
|
Biz yine dipteyiz şükür sondan birinciliği kaptırmadık.
|
Heriflerin "%9'umuz ulaşılamıyor" diye yakındığı hız bizim ülke ortalamasından yüksek :) :)
|
vodafone 4g performansı beş para etmez istanbulun en popüler noktalarında bile çekim gücü çok düşük işin trajikomik yanı bunu biliyor ve hiçbir şey yapmıyorlar |
İktidara yapılan gizli darbedir bu şimdi ne olacak altyapı bakanlığı nasıl politika güdecek telekomun altyapı konusundaki acizliği yüzündün belaltı vuruyor ABD yine.
Oldu olacak birde 2023'de her eve 100 mbps altyapı getiricez diye beyanlar veren eski ulaştırma ve altyapı bakanı Karaismailoğluna yalancı desinler birde. Olacak iş değil ya nedir bu ABD'den çektiklerimiz. |
Dünyaca ünlü vofofone ülkemizde berbat durumda yszık turkcel geçer diyordum vodofone telekom'u geçemedi |
1000 mbps TurkNet gigafiberliler ellerinde çekirdek haberi okuyordu
|
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- jpg formatı nedir
- instagram video indir
- apple intelligence nasıl açılır
- biyografi sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X