< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giga Bite -- 16 Mart 2024; 17:31:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geniş bant internet hızı standardı yükseldi: İnternet hızları artacak (3. sayfa)
-
-
FCC: Genişbant internet scalasını değiştirdim.
Bizşm iss ler: Çokta zükümüzdeydi.
-
bizdede yükseliyor fiyatlar ama.
-
Bu uyduruktan istatistikleri bırakın artık. Turknetin ADSL VDSL hizmeti mi var? Sadece çok kısıtlı bölgelerde hızlı internet veriyorlar.
-
Bisey tokatladığı yok bir avuç abonesinin büyük bir kısmı fiber. Yüksek görünmesinin sebebi bu. Bakır altyapıda tüm issler eşit hızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
solnet düzgün router ve aket verse en hızlı iss olurdu tırtnet değil 1... 5. olamaz...
-
Wifi de bile 400 ün üstünü veriyor dibindeyken 500 kabloluda 935 mbps veriyor giga fiber bölgesinde olanlar kaçırmasın bence ben çok memnunum
-
35 göremiyor diyor yüzde 9, Tr 36.1 ortalama diyor.
35 daha mı büyüktür diyorsunuz 36 dan hocam!
Heyt be Kongo üst sırala çıkmış 111.sıradayız. Türktelekom lansmanlara, Ünlülere ve reklamlara para vermeye devam. Nasıl olsa millet halinden memnun ne gerek var fiber internete falan. Çok laf edilirsede eski sistem VDSL'i fiber diye kakalarız nasıl olsa...
-
evrim ağacı"Clickbait" (Tık Tuzağı) Nedir? Ne Değildir? - Evrim Ağacıhttps://evrimagaci.org/clickbait-tik-tuzagi-nedir-ne-degildir-822
-
DH amaraga edition
-
Paylaştığım internet zaten benim evin internetiydi :) Türkiye'de Turknet kullanıyordum ve gigafiber bir türlü gelmemişti :)
-
Bu ülkede artan bir şey varsa o da faturalar, yaşam masrafları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türknet kullanıcıları her zaman yüksek hız kullanıyordu. şu an benim mahallemde de çalışmalara başlandığı için ekstra heyecanlıyım. ekipler çalışırken sorduğumda bu ay sonuna kadar tamamlanacağını ilettiler ve gördüğüm kadarı ile çok hızlı şekilde alt yapılarını yaymaya da çalışıyorlar bence
-
Bu haber bizi niye alakadar ediyor anlayamadım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyduruktan mı, istatistik mi? :D Neye bakılmalı?
Kısıtlı bölgelerde olduğu doğru, bununla birlikte ortada gelişim için bir çaba var. Biraz da takdir etmek lazım be...
Senin de bölgene kısa sürede yüksek hızlı internet gelir umarım
-
İnternet hızları arttı, işte yeni hızları, yeni hızları merak ediyor musunuz, internet kullanıcılarına müjde,
Ama Amerika da yaşıyorsanız. Ne güzel clickbait başlıklar bunlar böyle. Göz dolduruyor.
Anlık hız testi sonucum :D kablosuz bağlantı, pc.de bir sürü sekme açık, kullanımın en çok olduğu saatler :D
Yanlış olmasın Amerika falan değil, Türkiye İzmir ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X