Bildirim
Genius Adsl modem yardım
Merrell ALVERSTONE 2 GTX Kadın OUTDOOR AYAKKABI : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4DLWJ8T/ref=asc_df_B0C4DN8KYC1715398440000
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanıcı adından sora @ttnet yazmayı unutmadın dimi??? VCI ile bi değer daha war VPU mu ne war onların biri 8 biri 35 olcak PPPOE LCC seciceksin sora başka bi yerden..bunları dene..
quote:
Orjinalden alıntı: pager
Genius marka eski bir adsl modem var modem ayarlarından connection wizard a giriyorum ve normal işlemleri yapıyorum ama nete giremiyorum ayarlarını tam olarak yazabilecek bilen bir arkadas var mı acaba?
-
hepsini denedim link ısıgı normal yanıyor ama biryerde eksiklik var modem şu
http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=135 -
Ayarları yap flash belleğe kaydet sora modemi aç kapa ve 2-3 dk bekle..daha sonra gelmesi lazım bütün ayarları doğru yaptıysan eğer..eğer gene de girmiyorsa kullanıcı adını ve şifreni doğrulat telekoma..modemde de belki sorun olabilir son ihtimal..ama sanırsam bi ayarını yanlış girmiş olabilirsin..modem'İn kitapcığında ayarlar yazar..
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
Kullanıcı adından sora @ttnet yazmayı unutmadın dimi??? VCI ile bi değer daha war VPU mu ne war onların biri 8 biri 35 olcak PPPOE LCC seciceksin sora başka bi yerden..bunları dene..
quote:
Orjinalden alıntı: pager
Genius marka eski bir adsl modem var modem ayarlarından connection wizard a giriyorum ve normal işlemleri yapıyorum ama nete giremiyorum ayarlarını tam olarak yazabilecek bilen bir arkadas var mı acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X