Şimdi Ara

Genpa degısım ve 3g 3.1.3 ınternet sorunu hakkinda yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar turcellden kampanyali almis oldugum iphone 3g mi 3.1.1 surumunde jb li kullaniyordum, kasadaki catlak ve home tusundaki hassasiyet sorunundan dolayi genpaya vermek icin 3.1.3 e yukselttim, hersey sorunsuz oldu ama 3g den yada edge den internete baglanamiyorum sadece vifi den baglanabiliyorum bunun nedeni acaba ne olabilir. ve bu sorunu nasil halledebilirim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weed_whacker -- 16 Ağustos 2010; 15:29:18 >

• hocam ne yaptınız genpaya verdinizmi peki cihazıınızı
  • muhtemelen hücresel ağ ayarları yapılanmamıştır. Türkcell den bu ayarları alabilirsiniz iphone için. internet paylaşımı ve 3g nin aktif olduğunu doğrulayın.

Bu arada aynı sorunlardan bende genpaya vericem müsait bi zamanda. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
  • tum ayarlar yapili gozukuyor ama hala ayni sorun var. genpaya musait olursam yarin vericem gelismelerden haberdar ederim.
  • Az once telefonu genpaya teslım ettım. home tusundakı sorun, sarj kısmındakı catlak ve ekrandakı tozlardan dolayı teslım aldılar. gorevlıye ılk catlagı gosterınce sorun cıkarttı telefonun paralı olarak tamır yada degısıklık olacagını , 2 yıldır orada calıstıgını sımdıye kadar hıc bır ıphonenın bu sorundan dolayı degısmedıgını kullanıcı hatası oldugunu soyledı. Bende daha onceden degısımler yapıldıgını, ılla sıkayet ettıkten sonramı ıslerın yurudugunu , ısınmadan dolayı cogu telefonda bu sorunun oldugunu belırttım. bana bıseyın degısmeyecegını apple a mesaj atmamı onerdı , bende benım ıcın sorun olmayacagını ve bu sorunlardan dolayı bırakacagımı soyledım ve kayıt yaptı. sımdı sonucu beklıyorum. olumsuz sonuc karsısında ne yapmamı onerırsınız. sıkayet edebılecegım hangı kurumlar var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weed_whacker

Az once telefonu genpaya teslım ettım. home tusundakı sorun, sarj kısmındakı catlak ve ekrandakı tozlardan dolayı teslım aldılar. gorevlıye ılk catlagı gosterınce sorun cıkarttı telefonun paralı olarak tamır yada degısıklık olacagını , 2 yıldır orada calıstıgını sımdıye kadar hıc bır ıphonenın bu sorundan dolayı degısmedıgını kullanıcı hatası oldugunu soyledı. Bende daha onceden degısımler yapıldıgını, ılla sıkayet ettıkten sonramı ıslerın yurudugunu , ısınmadan dolayı cogu telefonda bu sorunun oldugunu belırttım. bana bıseyın degısmeyecegını apple a mesaj atmamı onerdı , bende benım ıcın sorun olmayacagını ve bu sorunlardan dolayı bırakacagımı soyledım ve kayıt yaptı. sımdı sonucu beklıyorum. olumsuz sonuc karsısında ne yapmamı onerırsınız. sıkayet edebılecegım hangı kurumlar var acaba?

Açıkçası bende çatlak yüzünden değişim ne gördüm nede okudum. Home tuşu nu değiştirirler ekranı temizlerler. Ölü pixel olup olmadığına iyice baktınızmı? Varsa ekran değişimide yaptırırdınız götürmüşken...

• benim Iphone 3GS 'dede şarj kısmında çatlak var ... Birde o kadar özenli kullanıyorumki nasıl oldu anlamadım. kasada tek bir çizik bile yok ama şarj kısmında ufacık 1 catlak olustu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş J.K

benim Iphone 3GS 'dede şarj kısmında çatlak var ... Birde o kadar özenli kullanıyorumki nasıl oldu anlamadım. kasada tek bir çizik bile yok ama şarj kısmında ufacık 1 catlak olustu

şarj girişinde oluşan çatlaklar apple ın bile kabul ettiği donanımsal sorun. ama bizim bu çok bilmiş servislerimiz kullanıcı hatası damgası vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

quote:

Orijinalden alıntı: weed_whacker

Az once telefonu genpaya teslım ettım. home tusundakı sorun, sarj kısmındakı catlak ve ekrandakı tozlardan dolayı teslım aldılar. gorevlıye ılk catlagı gosterınce sorun cıkarttı telefonun paralı olarak tamır yada degısıklık olacagını , 2 yıldır orada calıstıgını sımdıye kadar hıc bır ıphonenın bu sorundan dolayı degısmedıgını kullanıcı hatası oldugunu soyledı. Bende daha onceden degısımler yapıldıgını, ılla sıkayet ettıkten sonramı ıslerın yurudugunu , ısınmadan dolayı cogu telefonda bu sorunun oldugunu belırttım. bana bıseyın degısmeyecegını apple a mesaj atmamı onerdı , bende benım ıcın sorun olmayacagını ve bu sorunlardan dolayı bırakacagımı soyledım ve kayıt yaptı. sımdı sonucu beklıyorum. olumsuz sonuc karsısında ne yapmamı onerırsınız. sıkayet edebılecegım hangı kurumlar var acaba?

Açıkçası bende çatlak yüzünden değişim ne gördüm nede okudum. Home tuşu nu değiştirirler ekranı temizlerler. Ölü pixel olup olmadığına iyice baktınızmı? Varsa ekran değişimide yaptırırdınız götürmüşken...

http://forum.donanimhaber.com/m_40763521/tm.htm linkte bu nedenle degisim yapilmis bi cihaz var hatta degisen diger telefonlardan da bilgiler paylasilmis. genpaya tekrardan mesajda attim bakalim sonuc ne olacak.

• genpanın sıtesınde suan cıhazın para karsılıgı tamır yapılacagı ve onay bekledıgı yazıyor. sımdı sızce ne yapmalıyım. telefon acıp ıtıraz mı etmelıyım yoksa dırek tuketıcı haklarına mı sıkayet etmelıyım. bu sorunlardan dolayı degısım yasamıs olanlar varsa bılgılerı paylasabılırlermı acaba tesekkurler.
  • genpayı detaylı bılgı almak ıcın aradım ve bana verdıklerı cevap soyle. telefonunuzda aralık var bır fızıksel mudahaleden dolayı olmus ve bu yuzden garantı dısı kalmıstır. bende benım sorunumun sarj kısmındakı catlak oldugunu onunda kullanıcı hatasından mı meydana geldıgını sordugumd, onun nasıl meydana geldıgını bılemeyecegını kasada aralık oldugu ıcın garantı dısına cıktıgını ısrarla soyledı. ben orasının degıl catlak olan yerın duzeltılmesını ıstegıdımde duzeltılme degıl, dırek degısım yapıldıgını ama aralık oldugu ıcın garantı kapsamı dısında kaldıgını soyledı.
    bende sımdı telefonu almaya gıdıyorum ardından kaymakamlıga gıdıp sıkayet edecegım goturebıldıgım kadar pesınden gıdıcem ıyı gunler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.