Şimdi Ara

genpa değişim yaptı sonunda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce aradılar yanlış telefon vermişis size diye getirin telefonu yoksa kapanıcak telefon dediler ulan bi işi de düzgün yapın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda@

biraz önce aradılar yanlış telefon vermişis size diye getirin telefonu yoksa kapanıcak telefon dediler ulan bi işi de düzgün yapın ya

dalga geçiyorsun ?
  • valla kapatıcaz yoksa diyorlar ben de kapatırsanız kapatın dedim imei sorguladım ben de şimdi KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI böyle yazıyor :(
  • oha
  • ya peki sıfır 3G vericekler miymiş sana o önemli
  • vericekler galiba demek ki bilemedim valla abi bu genpa nasıl bir şirkettir ya 1 yıldır uğrasıyorum iyi değişim yaptılar sorunsuz kullanayım dedim telefonu gene sorun çıkardılar bıktım lanet olsun nerden aldım almaz olaydım
  • peki kapatırlarsa nolur şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda@

peki kapatırlarsa nolur şimdi?

Teli türkiyede kullanamıyacağın kesin
  • Son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Son durum nedir?

Ben de merak ettim şimdi.
  • valla son durum bu şimdi kapatırsanız kapatın bir yıldır genpayla uğrasıyorum 20 kez gidip geldim ona sayın umrumda değil naparsanız yapın dedim. atarım çöpe gider dedim tamam dediler kapadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 12 Ocak 2012; 17:14:26 >
  • şimdi tekrar konuştuk bizimle alakası yok türk telekominasyonla ilgili bir problem cihazlar eşleşmiyor diyorlar bizim elimizden gelse böyle bir şey yapmayız diyorlar anlamadım gitti
  • O telefonu tek hatta eşlerler olur biter. Ama başka hatla kullanamazsınız.

Daha doğrusu daha sonra farklı bir numara ile kullanmak isterseniz gidip kaydınızı o numaraya aldıracaksınız.

Bu şekilde kullanan arkadaşlarım var. Hiç sorun yaşamadılar..
  • nasıl yani anlamadım genpadan imei sorguluyorum genpa çıkışlıdır diyor. www.mcks.gov.tr den sorguluyorum KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI diyor ne yapmam gerekir şimdi? eski telefonun hani değişen telefonun imei sorguluyorum kayıtlı hala kapanmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 12 Ocak 2012; 17:50:27 >
  • bu durumda yapılacak şey genpaya gidip faturayı gösterip telefonu belirttiğiniz numara için kullanıma açtırmak olurdu. ancak sizin elinizde fatura olsa bile 3g'ye ait. imei farklı. açtıramazsınız telefonu maalesef.

ayrıca değişim nasıl oldu bilgi verebilir misiniz. benimde şuan arka kapak çatlak ve sessiz tuşu bozuk. kadıköy genpaya verdim. kullanıcı hatası dediler. detaylı açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 12 Ocak 2012; 17:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

bu durumda yapılacak şey genpaya gidip faturayı gösterip telefonu belirttiğiniz numara için kullanıma açtırmak olurdu. ancak sizin elinizde fatura olsa bile 3g'ye ait. imei farklı. açtıramazsınız telefonu maalesef.

ayrıca değişim nasıl oldu bilgi verebilir misiniz. benimde şuan arka kapak çatlak ve sessiz tuşu bozuk. kadıköy genpaya verdim. kullanıcı hatası dediler. detaylı açıklarsanız sevinirim.

ya değişim kağıdı var elimde onla olmazmı bi nevi fatura gibi bi de değişim yapmazlar zor yapıyorlar hocam ben temmuz ayından beri uğrasıyorum 15 kez gidip geldi tel nerdeyse. en sonun da yapamadılar olacakki değişim kararı verdiler. çatlak kullanıcı hatası bana da öyle demişlerdi değişim çok zor yani bide genpa dışında başka bi yerde yaptırabilirmiyim bu numaraya eşleştirme işini?

• Fatura adınıza ise ben olsam fatura tutarını talep ederdim... Muhtemelen faturadaki yazan rakamla iPhone 4 bile alabilirsiniz...
  • Way be genpaya bak sen. Wallahi korkuttu bu iş beni temmuz nere... ocak nere... birde yüzsüzler, sizi el üstünde tutacakları yerde. imei siliyorlar. Bak sen şunlara ya. sanki 3G diye bir şey kaldı memlekette.
  • bence git geri ver uğraşma hayır gelmez o maldan arık adamlar isterse simkilitli hale bile gedirebilirler sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

Way be genpaya bak sen. Wallahi korkuttu bu iş beni temmuz nere... ocak nere... birde yüzsüzler, sizi el üstünde tutacakları yerde. imei siliyorlar. Bak sen şunlara ya. sanki 3G diye bir şey kaldı memlekette.

sorma dostum ya muhtemelen tamir görmüş cihaz vereceklerdir. şimdi ekşide bir arkadaşa da öyle vermişler okudum 3g vermiş orta tuşu bozuk diye 3 gs vermişler yerine mesaj yazdım bekliyorum bakalım ona ne demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 12 Ocak 2012; 19:01:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.