Şimdi Ara

genpa değişim yaptı sonunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık temmuz ayından beridir sürekli gel git yaptığım genpa sonunda sorunlu iphone değiştirmeye karar vermiş. sitesinden baktığımda ''Tamir Detayı Cihaz Değiştirildi''yazıyor değişmiş demekki değilmi? bir de 3g mi verirler yada 3gs mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 6 Ocak 2012; 23:36:34 >

• hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

hayırlı olsun.
    sorun neydi tam olarak ?
    3g verirler 3gs vermek gibi hata yapmaz genpadan bahsediyoruz keske yapsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

sorun neydi tam olarak ?

Alıntıları Göster
    forumda bir arkadaş vardı 3g cihazı bozulmuş yerine 3gs vermişlerdi:)
  • quote:

sorun neydi tam olarak ?

Alıntıları Göster
    ya şarj giriş yeri çatlaktı temmuz ayında falan 2, 3 defa götürdüm değişim yapmadılar. vaz geçtim bende en son işte kulaklık yeri bozuldu ses vermiyodu kulaklığı takınca tam oturmuyordu. bide şimdi bakıyorum siteden falan
    ''Telefon iPhone 3Gs 8 GB Black Cep T '' böyle yazıyor. telefonla konuştuk bugün konuştuğum bayan da 3Gs 8 gb telefonunuz değilmi dedi evet dedim. yani sistemde bana verdikleri kağıtta falan hep 3 Gs diye geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bermuda@

ya şarj giriş yeri çatlaktı temmuz ayında falan 2, 3 defa götürdüm değişim yapmadılar. vaz geçtim bende en son işte kulaklık yeri bozuldu ses vermiyodu kulaklığı takınca tam oturmuyordu. bide şimdi bakıyorum siteden falan
    ''Telefon iPhone 3Gs 8 GB Black Cep T '' böyle yazıyor. telefonla konuştuk bugün konuştuğum bayan da 3Gs 8 gb telefonunuz değilmi dedi evet dedim. yani sistemde bana verdikleri kağıtta falan hep 3 Gs diye geçiyor.

Alıntıları Göster
    Equris inşallah verirler banada dostum ya . sıfır veriyorlar dimi eğer sıfır verirlerse ellerinde olduğunu sanmıyorum ama

• quote:

Hocam Etiler subesi ise ordaki bayanlar bu siteyi takip ediyoruz demişlerdi haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam Etiler subesi ise ordaki bayanlar bu siteyi takip ediyoruz demişlerdi haberin olsun

Alıntıları Göster
    ahah bu saat'de bence etmezler, yarın da sileriz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 5 Ocak 2012; 20:37:15 >

• 3G uretilmedigi icin 3gS verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

3G uretilmedigi icin 3gS verebilirler.
    oha ee 3g üretilmiyorsa ve sıfır vericeklerse 3Gs verirler o halde
  • Hadi hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RDHM

Hadi hayirlisi.
    inşallah ya çok istiyodum 3gs almak.
  • quote:

inşallah ya çok istiyodum 3gs almak.

Alıntıları Göster
    Şu saatten sonra 3G'nin sıfırını nereden bulsunlar ki, ben de 3Gs verirler diye düşünüyorum.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Takip

İndirim yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Takip

İndirim yapıldı.

Alıntıları Göster
    evet merak edenler için dün gittim ''iphone 3gs'' telfonumu aldım. güzelce ios 5.1 ede yükselttim sürümü oh mis gibi oldu valla sağolasın genpa :)

• vay be hayirli olsun
  • quote:

vay be hayirli olsun
    sağolasın dostum :)
  • peki swap olabilir mi hocam?
    daha onceden tamire gitmis bir 3gs nin arizasi giderilerek jelatinlenmesi?
    felaket tellali degilim sadece merak
  • quote:

peki swap olabilir mi hocam?
    daha onceden tamire gitmis bir 3gs nin arizasi giderilerek jelatinlenmesi?
    felaket tellali degilim sadece merak
    zannetmiyorum hocam ya prıl prıl her yeri valla. en ufaz çizikdir bi izdir bilmemne yok hani vidaları bilmemne bile prıl pırıl :) sıfır ya büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.