Şimdi Ara

Genpa Faturasiz Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar iyi gunler . Ben dun telefonumu kargoya verdim ama telefonun yanina faturayi koymayi unutmusum genpa bildigim kadariyla faturaya bakmiyor IMEI ile sistemden cikariyor bilgileri herhangi bir skinti olmaz umarim ?

• yokmu yardimci olacak bi arkadas ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhann29

S.a arkadaslar iyi gunler . Ben dun telefonumu kargoya verdim ama telefonun yanina faturayi koymayi unutmusum genpa bildigim kadariyla faturaya bakmiyor IMEI ile sistemden cikariyor bilgileri herhangi bir skinti olmaz umarim ?

Sorun olmaz arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

S.a arkadaslar iyi gunler . Ben dun telefonumu kargoya verdim ama telefonun yanina faturayi koymayi unutmusum genpa bildigim kadariyla faturaya bakmiyor IMEI ile sistemden cikariyor bilgileri herhangi bir skinti olmaz umarim ?

Sorun olmaz arkadaşım

tesekkurler

• Sorun olmaz sadece değişim yapılacaksa faturayı istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Sorun olmaz sadece değişim yapılacaksa faturayı istiyorlar.

Buyuk ıhtımal degısım yapılacak ben degısımdede ıstemezler dıye bılıyorum
  • quote:

iphonesa hicbir seye gerek yok sadece telefonu gondermek yeterli. degismde de gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 11 Ocak 2015; 19:14:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam benim bildiğim sadece Apple Store fatura olmadan değişim yapıyor diğer servisler değişim için fatura istiyor diye biliyorum hatta değişim için Pupa teknik servise verdim telefonumu fatura istediler faturasız değişim olmaz dediler. Fakat senden isterseler değişim için fatura biraz rica et durumu anlat değişimi gerçekleştirebilirler.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam benim bildiğim sadece Apple Store fatura olmadan değişim yapıyor diğer servisler değişim için fatura istiyor diye biliyorum hatta değişim için Pupa teknik servise verdim telefonumu fatura istediler faturasız değişim olmaz dediler. Fakat senden isterseler değişim için fatura biraz rica et durumu anlat değişimi gerçekleştirebilirler.

umarım ıstemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: messita

quote:

iphonesa hicbir seye gerek yok sadece telefonu gondermek yeterli. degismde de gerek yok.

ınsaallah dedıgınız gıbıdır.
  • Oguzhann29 kullanıcısına yanıt
    Umarım istemezler hocam benim bildiğim kadarıyla istiyorlar ama rica edilirse aşılabilir diye düşünüyorum.
  • Kesinlikle fatura zorunluluğu yok, işgüzar bir eleman sorsa bile hediye gelmişti dersiniz..
    Ben, iki iPad ve bir iPhone 4S değiştirdim fatura falan sormuyorlar.. seri numaradan bakıyorlar zaten..

• İstemiyor arkadaşım istiyor diyenler sallamış. Ben 2 kez değişim yaptım ikisi de farklı zamanlarda farklı cihazlardı. İstiyor diyenler sadece sallıyor rahat ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kesinlikle fatura zorunluluğu yok, işgüzar bir eleman sorsa bile hediye gelmişti dersiniz..
    Ben, iki iPad ve bir iPhone 4S değiştirdim fatura falan sormuyorlar.. seri numaradan bakıyorlar zaten..

quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

İstemiyor arkadaşım istiyor diyenler sallamış. Ben 2 kez değişim yaptım ikisi de farklı zamanlarda farklı cihazlardı. İstiyor diyenler sadece sallıyor rahat ol.

valla icimi rahatlattiniz saolun :) sizce ne kadar surer bu garanti suresi ? ne kadar kalir telefonum genpada
  • Telefonun sistemdeki garanti süresi ile fatura tarihi arasında fark varsa veya şarj cihazı ile kablosunda sorun olduğunda isteniyor.
  • Arkadaşlar bende birşey sorayım :) 9 aylık İphone 5s in şarj kablosu irtibatsızlık yapıyor, koptu kopacak! Garantiden Bunun değişimi mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 11 Ocak 2015; 23:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Arkadaşlar bende birşey sorayım :) 9 aylık İphone 5s in şarj kablosu irtibatsızlık yapıyor, koptu kopacak! Garantiden Bunun değişimi mümkün mü ?

Mumkun kardesim mumkun ben salaklik yaptm kabloyu kestim garantiye yolladim yine ama yaparlarmi bilmem gonder garantiye ama telefonla birlikde yollaman lazim o da skinti
  • Cihaz ve fatura ile birlikte genpaya elden götürürsen seri numarasını ve fatura fotokopisini alıp sadece kabloyu teslim alıp değişim yapabilirler.
  • Teşekkür ederim Arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.