Şimdi Ara

Genpa İphone'u açma yetkisine sahip mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumlarda araştırdığım kadarıyla genelde genpa garantiliyse iphone'un içini açmaz parça değiştirmez arızalıysa yeni telefon verir gibi yorumlar okudum.

telefonumun ekranında ölü pixel vardı ve genpaya verdim internetten takip kısmında işlemlerim tamamlanmış fakat "mekanik parça değiştirildi" yazıyor. yarın gittiğimde göreceğim ne olduğunu ama fikri olan var mıdır? genpa garantili iphoneların içini açabiliyor mu?

Telefon iPhone IPhone 3Gs 8 GB Blac
    Teknik servis kayıt tarihi 22/09/2011
    Garanti Durumu Garantili
    Şube Teknik Servis ( Ankara - Necatibey )
    Arıza Açıklaması EKRANIN SOL ORTA KENAR TARAFLARINDA SİYAH NOKTA ŞEKLİNDE ÖLÜ PİKSEL VAR, ARKA KAPAKTA, ELMA ÜZERİNDE ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi Kozmetik Parçalarında Yoğun Çizikler Var
    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
    Kozmetik Parçalarında Yoğun Çizikler Var
    Durum İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
    Tamir Detayı Mekanik Parça Değiştirildi
    Son işlem tarihi 23/09/2011

• evet dostum onarım yapıyor bir cihazım iphone 4 onarım görmüştü titreşim arızasından.
  • onceden degısım oluyordu sımdı artık tamır yapabılıyolar teske apple store olsaydı turkıyede
  • Apple a göre onarım yetkileri yok,hatta açmaya bile yetkileri yok, sadece sıvı temasını kontrol etmek için açabilirler.

Sanayı bakanlığına göre onarım yetkileri var, işlerine değişim değil de onarım geldiği için tamir ile devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 23 Eylül 2011; 19:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Apple a göre onarım yetkileri yok,hatta açmaya bile yetkileri yok, sadece sıvı temasını kontrol etmek için açabilirler.

Sanayı bakanlığına göre onarım yetkileri var, işlerine değişim değil de onarım geldiği için tamir ile devam :D

peki ben genpaya karşı herhangi bir hak belirtebilir miyim bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jilewer

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Apple a göre onarım yetkileri yok,hatta açmaya bile yetkileri yok, sadece sıvı temasını kontrol etmek için açabilirler.

peki ben genpaya karşı herhangi bir hak belirtebilir miyim bu konuda?

Apple ile iletişime geçeceğim vs. derseniz heralde, sonuçta dava etsenizde bakanlıkça tamir edebilirler.
  • yarın elime aldığımda daha net göreceğim nerde ne yapıldığını ama telefon bir kere açıldı neticede şimdide ileride içine toz falan kaçar başka problem çıkarsa diye endişe içerisindeyim umarım problem olmaz sonra
  • bu kadar pimprikli olmayın be kardesım ya:) seninle mi yaşayacak sankı kullan gıtsın tamırı yapıldımı yapıldı ben bıle kac defa acıp kapadım iphone 4 umun ıcını hemde paramparca edıp tekrar topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 24 Eylül 2011; 12:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omere

bu kadar pimprikli olmayın be kardesım ya:) seninle mi yaşayacak sankı kullan gıtsın tamırı yapıldımı yapıldı ben bıle kac defa acıp kapadım iphone 4 umun ıcını hemde paramparca edıp tekrar topladım

senden korkulur

ama dediklerine katiliyorum bazi insanlarda telefonun ici acildimi o telefondan daha hayir gelmez gibi çok yanlis bir dusunce var. cihaz yazilimsal sorunu olmadigi surece mecbur acilacak ici eli mahkum fakat bu kadar kafaya takmayin bunu kullanin kullanabildiginiz kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

Orijinalden alıntı: omere

bu kadar pimprikli olmayın be kardesım ya:) seninle mi yaşayacak sankı kullan gıtsın tamırı yapıldımı yapıldı ben bıle kac defa acıp kapadım iphone 4 umun ıcını hemde paramparca edıp tekrar topladım

senden korkulur

ama dediklerine katiliyorum bazi insanlarda telefonun ici acildimi o telefondan daha hayir gelmez gibi çok yanlis bir dusunce var. cihaz yazilimsal sorunu olmadigi surece mecbur acilacak ici eli mahkum fakat bu kadar kafaya takmayin bunu kullanin kullanabildiginiz kadar.

millet aslında ondan değil kötü işçilik yüzünden bu düşünceye sahip.Adam açıyor telefonu çiziyor içine dışına toz dolduruyor aletin iç aksamında tırnakları kırıyor soketlerin.Daha bundan ne beklersin.Burda apple store olsa bak millet e sorun oluyor mu?

Aslında bana göre apple gibi statü sahibi fenomen olmuş bir firmanın iphone un içinin açılmaması ve yenisini verme düşüncesi yüzünden bile iphone alırım adamlar o kadar profesyonel.Kullanıcıyı hiç üzmüyorlar ki.Bu şekilde de ayakta kalmaya 1 adım daha önde gidiyorlar diğer firmalardan.

• eger sorun 1 sene içinde gercekleşiyorsa degişim fakat 1 seneyi gectiyse garantini baslaması tamir yapılıyor. Cünkü apple 1 sene garanti veriyor ülkemizde garanti 2 yıl dikkat ederseniz 1 yasından buyuk cihazların degişimi daha zor genelde tamir etmeye calısırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.