|
iPhone kullanıcıları tepkili, Apple Intelligence sadece iki modele verilecek
-
-
Evet büyük bi tepki var şu an, kullanıcılar apple storelarda değiş tokuş kampanyasıyla tepkilerini eyleme dökmüş durumdalar.
-
tamamen duygusal. apple herşeyi nakite çeviren firma. yapay zekayı yeni telefon modellerini satmak için kullanmak istiyor.
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)))
-
Hahaha.
-
nVidia ve Apple kadar paragöz şirket görmedim.
-
Ee 14 ve 13 sunumlarında hani şöyle hızlıydı , böyle uçuyordu, şöyle kaçıyordu, bir önceki nesle göre kaç kat hızlıydı?. 16 çekirdeki neural engine ne oldu? Milyarlarca transistörlere ne oldu? Açın bakın sunumlara her biri yüzyılın cihazı mübarek.
Bir de bunları ağzının suyu aka aka Apple Park’tan anlatan pek muteber editörler , youtuber sahne sizin şimdi açıklayın bunu.
-
Amma abarttılar şu yapay zekayı. Gelse ne gelmese ne yahu. Benim yerime gidip çamaşırları makineye mi atacak sanki? Twitter’a girsin, Instagram’da ona buna alev atayım, YouTube’u açsın, RAW video çeksin, çatır çutur oyun oynatsın tamam bitti gitti. Sanki anasının karnında yapay zeka kullanıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yıl telefon değiştirdim. iPhone alacaktım az kalsın. Sonra bütçe dostu olmaya karar verdim. Samsung Galaxy S23 FE aldım 21 bin liraya. Üstüne G3 monitör hediye ettiler. Telefonun eksiği yok. Şirket telefonum iPhone. Onunla kıyaslıyorum. Malzeme kalitesi, kamerası, performansı birbirine çok yakın. Büyük konuşmayayım ama kendi paramla iPhone almam bundan sonra.
-
Hayatında bir kere hi Siri dememiş tipler yapay zeka kullanamayacağım diye dertlere düşmüş. Yersen.
-
Yapay zekanın kaçınılmazlığı ve artık vazgeçilmezliği söylemiyle birleşince yapay zeka ile - tamamen işlevsel olsun, olmasın, piyasadaki en iyisi olsun, olmasın; fark etmez - ticari bir fırsat yakaladık; bunu kaçırmayalım moduna girmiş olmalılar. Neticede kâr amaçlı ticari kuruluş. Yani halen oldukça güncel olmasına rağmen önceki iPhone modellerine sahip olanların müşteri memnuniyeti yeni satışları maksimize etmek için "ekşitilebilir."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ios çok verimli olduğu için düşük ram yetiyor-du, ekran boyutu tam idealdi, büyütmeye gerek yoktu, işlemcisi en güçlü kuvvetliydi ama şimdi yetmeyecekler ve siz istiyor AI verecek 100 dolar daha. Çok güzel bir filmi defalarca ama sonunu merak ederek seyretmek gibi. iPhone kullananlara imreniyorum vallahi.
-
"Bu da yaklaşık 14 akıllı telefon modelinin geniş yapay zekâ özelliklerini deneyimlediği anlamına geliyor."
Uzun zaman sonra sesli güldüm...
-
Piyasada o kadar online alternatif varken neden illa apple istiyorlar?
-
airdrop var ve telefonları dokundurarak dosya transferi yapabiliyorsun. ayrıca telefonu ters koyduğunda görünmekte olan apple logosu sana sosyal statü kazandırıyor. daha sayayım mı kral
-
Bilgisizlikten kaynalı çok yorum görüyorum. Herkes aşırı yanlı yorum yapıyor iş telefon ve özellikle Apple, iPhone olunca... Ya yoğun bi kötüleme ya da yoğun bi "Ağğğbiii Apple yiaaaaa" modunda millet.
Ben çok karışık ekosistemler kullanıyorum, Mac Studio +. Macbook Pro M1 yanında bir adet PC ve telefon olarak da Samsung kullanıyorum, S23 Ulta... Onun sunduğu AI bu kadar konuşulmadı, üzerine AI diye verdikleri şey "Fotoğraftan obje kaldırmak"tan başka bir şey değil, kaldı ki 5 bin liralık Android telefonda Google Fotoğraflar uygulamasıyla yapılabilen, hatta yıllardır da yapılan bir özellik. Prompt falan giremiyorsun, kafasına göre yapıyor ve bi hayli uzun sürüyor. Ayrıca şunu Apple yapsa millet yerden yere vurur, Samsung'ta bu özelliklerin hiçbirinde Türkçe dil desteği yok! Yıllar önce getirdiği Sanal Asistan Bixby'de bile hala Türkçe yok ama 1 kişi bile konuşmuyor bunu ama Samsung sunduğu hiçbir özelliği doğru düzgün Türkiye'de destek görmüyor, ağbi Samsung daha iyi! Yok öyle bir şey....
Gelelim Apple'a... Bu cihaz gerekli görmedikte, dışardan alınması gereken bir bilgi olmadıkça her şeyi telefonda işliyor. Halihazırda A17 Pro gelişmiş yapay zeka özellikleriyle donatıldığından bu özelliklerin iPhone 15'te çalışacak olması çok normal, iPhone 14'te bu işlem yapılır mı yapılır ama ya yavaş çalışır ya stabil olmaz. Tabi ki ilk amacı adamların para kazanmak o ayrı ama, adamlar bu özellikleri sana-bana tanıtmadı, yazılımcılara tanıttı. Asıl olay zaten iPhone 15 ile de başlamayacak, yazılımlar çıkacak, uygulama geliştiricler bir dünya yazılım yapacak AI destekli, bunun ekmeğini kullanıcı iPhone 16'da yiyecek, bu hep böyle olmuştur.
-
büyük ihtimal ile bellek az geldiği için
-
Aynen öyle. Apple'ın tanıttığı AI fonksiyonlarının hiçbiri yok Android'de şuan. Bu olmayacağı anlamına gelmiyor, tıpkı kutudan şarj cihazının çıkartılması gibi diğer firmalar da bunu takip edecek. Buna ek olarak, yapay zeka özelliklerinin hepsi M1 Mac'lere gelecek. Yani benim 5 yıllık laptopum alacak bütün bu güncelleştirmeleri. Ekosistem sayesinde de laptopta yaptığım her şey telefona da aktarılmış olacak. Yani bütün bu faydalı özellikleri yeni bir telefona sahip olmadan da kullanabileceğim.
Apple sınıfta nefret edilip zorbalığa maruz kalan çocuk gibi. Hiç alakası olmayan insanlar bile sırf diğer grubun bir parçası olmak için sallıyor burada.
-
IOS 19 ile eski ayfonlara da özellikler gelir ama önce 1 sene bekleyin :)=
Evet büyük bi tepki var şu an, kullanıcılar apple storelarda değiş tokuş kampanyasıyla tepkilerini eyleme dökmüş durumdalar.
|
tamamen duygusal. apple herşeyi nakite çeviren firma. yapay zekayı yeni telefon modellerini satmak için kullanmak istiyor.
|
Ee 14 ve 13 sunumlarında hani şöyle hızlıydı , böyle uçuyordu, şöyle kaçıyordu, bir önceki nesle göre kaç kat hızlıydı?. 16 çekirdeki neural engine ne oldu? Milyarlarca transistörlere ne oldu? Açın bakın sunumlara her biri yüzyılın cihazı mübarek.
Bir de bunları ağzının suyu aka aka Apple Park’tan anlatan pek muteber editörler , youtuber sahne sizin şimdi açıklayın bunu. |
nVidia ve Apple kadar paragöz şirket görmedim. |
Benzer içerikler
- e devlet abonelik iptali
- apple watch whatsapp yükleme
- ipad whatsapp
- google anılar
- youtube reklamsız izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X