Şimdi Ara

genpa rezilliği !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teleservice ve vodafone red işbirliği dışında hiçbir servise güvenmiyorum.. özellikle genpaya.. Teknosa'nın da garanti olayı berbat.. SE w810i almıştım oradan ve bozulmaması için dua etmiştim resmen.. bi kere ellerine düşünce sinir hastası ediyorlar adamı.

başka bir alandan, bilgisayardan örnek vereyim.. HP kullanıcısıyım ve dv6 pavilion serilerindeki kronik sorun olan ağ bağdaştırıcısı arızasını 2 kere yaşadım.. 2 kere de servise yolladım ancak tutulan tutanaklarda ağ bağdaştırıcısıyla alakalı hiçbir şey yazılmamış.. eften püften şeyler yazılıp tamiri yapılmış cihazın.. evet tamiri yapıldı ancak aynı sebepten 3. kez arızalanırsa ücretsiz değişim yada ücret iadesi almam gerekiyor.. ancak önceki arızalarda gerekçeyi çarpıttıkları için bu yol kapanmış oluyor bana..

gerçi yiğidi öldür hakkını ver demişler, şarj cihazım ve bataryam arızalandığında sıfır batarya ve 2 adet sıfır adaptör yollamışlardı sorgusuz sualsiz.. adaptörlerin tanesinin 125-150 TL olduğunu düşününce daha iyi anlayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

sizin garanti süreniz içerisinde gittiğinizde en ufak haklı sorunda cihazın içini açmak yerine yeni cihazla değiştirmekle yükümlü olan ama bu yükümlülüğünü gözardı eden lanet olası bi kuruluştur genpa... apple bas bas bağırıyor cihazlarımı açmayın yenisini verin diye, bizim baba türk tamir etmeye kalkıyor, çok biliyoruz ya.. vallahi bir arkadaş doğru demiş kesinlikle garantili cihaz alımı yapmamak lazım ama işte insanın içi rahat etmiyor yine de..

apple 1 sene içindeki sorunlar için cihazımı acmayın diyor fakat genpa genede acıyor bu konuda teleservice daha güvenilir. apple ın verdigi garanti bir yıl ülkemizdeki garanti 2 yıldır, yani size satılan 2 yıl garantili iphoneların ilk yılı apple garantisi, altında ikinci yılı ise distributor firma garantisi altındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

sizin garanti süreniz içerisinde gittiğinizde en ufak haklı sorunda cihazın içini açmak yerine yeni cihazla değiştirmekle yükümlü olan ama bu yükümlülüğünü gözardı eden lanet olası bi kuruluştur genpa... apple bas bas bağırıyor cihazlarımı açmayın yenisini verin diye, bizim baba türk tamir etmeye kalkıyor, çok biliyoruz ya.. vallahi bir arkadaş doğru demiş kesinlikle garantili cihaz alımı yapmamak lazım ama işte insanın içi rahat etmiyor yine de..

apple 1 sene içindeki sorunlar için cihazımı acmayın diyor fakat genpa genede acıyor bu konuda teleservice daha güvenilir. apple ın verdigi garanti bir yıl ülkemizdeki garanti 2 yıldır, yani size satılan 2 yıl garantili iphoneların ilk yılı apple garantisi, altında ikinci yılı ise distributor firma garantisi altındadır.

ne yazık ki 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa her halde ülkemizde öncelik açarak "sorunu belirlemek"... merak ettiğim bir husus da şu; ingiltere'den 2 ay sonra 4S getirteceğim ve bildiğimiz gibi uluslararası apple garantisi var, ben bu hakkımı kimlere karşı ilere sürebileceğim, muhattabım kim olacak? Genpa mı misal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 19 Ekim 2011; 0:30:26 >

• Ben ip 4 göndermiştim home tuşu için tuşu değiştirmişler ancak müdahale sırasında vidaları maffetmisler ve kasayı çizmişler. İlk gönderdiğimde hafif çizikler var diye kayit aldılar cihazı bana gönderdiklerinde o vida yerleri yüzünden hiç teslim almadan geri gönderdim ve 2. Kayıtta yogun cizikler var olarak kayit aldılar yani kendilerini ele verdiler sonuçta 0 cihazlar degisim oldu
  • cihazınıza bugüne kadar sıvı teması olmadığından eminseniz elinizdeki tutanak kağıdı ile en yakın hakem heyetine gidin.. tamamen ücretsiz bir hizmettir, tutanağı da verin, cihazı da verin.. bilirkişi rapor çıkarsın ve genpanın haksız yere ya da yalan beyan ettiğini ortaya çıkarırsa zaten doğrudan yeni cihaz isteme veya cihazınızın fatura bedelini isteme hakkınız doğar.. genpa da buna itiraz edemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

cihazınıza bugüne kadar sıvı teması olmadığından eminseniz elinizdeki tutanak kağıdı ile en yakın hakem heyetine gidin.. tamamen ücretsiz bir hizmettir, tutanağı da verin, cihazı da verin.. bilirkişi rapor çıkarsın ve genpanın haksız yere ya da yalan beyan ettiğini ortaya çıkarırsa zaten doğrudan yeni cihaz isteme veya cihazınızın fatura bedelini isteme hakkınız doğar.. genpa da buna itiraz edemez..

yeni cihaz isteme tamam da cihazın fatura bedeli ne alaka anlamadım?
  • quote:

quote:

quote:

ne yazık ki 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa her halde ülkemizde öncelik açarak "sorunu belirlemek"... merak ettiğim bir husus da şu; ingiltere'den 2 ay sonra 4S getirteceğim ve bildiğimiz gibi uluslararası apple garantisi var, ben bu hakkımı kimlere karşı ilere sürebileceğim, muhattabım kim olacak? Genpa mı misal?

uluslararası garanti Türkiye de gecerli degildir apple storeların resmi olarak bulundugu herhangi bir ülkede tamir ettirebilirsiniz tabi Allah korusun bozulmasın hic ugrastırmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

uluslararası garanti Türkiye de gecerli degildir apple storeların resmi olarak bulundugu herhangi bir ülkede tamir ettirebilirsiniz tabi Allah korusun bozulmasın hic ugrastırmasın

aman allah korusun neyse şu apple store artık açılsa da kurtulsak, 2 yıldır eleman aranıyor hala..

• quote:

quote:

cihazınıza bugüne kadar sıvı teması olmadığından eminseniz elinizdeki tutanak kağıdı ile en yakın hakem heyetine gidin.. tamamen ücretsiz bir hizmettir, tutanağı da verin, cihazı da verin.. bilirkişi rapor çıkarsın ve genpanın haksız yere ya da yalan beyan ettiğini ortaya çıkarırsa zaten doğrudan yeni cihaz isteme veya cihazınızın fatura bedelini isteme hakkınız doğar.. genpa da buna itiraz edemez..

yeni cihaz isteme tamam da cihazın fatura bedeli ne alaka anlamadım?

Faturada 2000 Yazıyor Diyelim,Öncelikle Cihazı Vermek Zorundalar Olmazsa 2000 TL Ödemek Zorundalar.
  • 3gs 950 ye satılıyor zaten deslerki300TL verin sıfırı ile değiştirelim ama adamlar resmen yenisini satmaya çalışıyorlar.
    Tüketi hakları mahkemesine gidin. biraz uğraşırsınız ama hakkınız neyse onu alırsınız...
  • quote:

kesinlikle doğrudan sıvı teması olmadı yani yağmur yağarken birkç damla ıslattıysa ondan başka olmamıştır ve ben bununla ilgili bir şikayette bulunmadım . hekem heyeti dediğiniz şey tam olarak nedir?
  • Dostum para falan vermeden yenisini talep et.

İstemiyorum kardeşim de, bana o zaman yazılı bildirim ver sıvı teması var diye, ben de tüketici sorunları hakem heyetine gideyim, bir de bilirkişiler incelesin bakalım sıvı teması varmıymış falan de.

Zorlaman lazım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Dostum para falan vermeden yenisini talep et.

İstemiyorum kardeşim de, bana o zaman yazılı bildirim ver sıvı teması var diye, ben de tüketici sorunları hakem heyetine gideyim, bir de bilirkişiler incelesin bakalım sıvı teması varmıymış falan de.

Zorlaman lazım yani

Öyle yaptım arızası ne ise mail atın mahkemeye başvuracağım dedim maili attılar şimdi telefonumun gelmesini bekliyorum ve kesin bırakmak istemiyorum bu işin peşini fakat acaba boşa kürek mi çekmiiş olacağım diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.