Şimdi Ara

Genpa Servisinden Cihaz Değişimi yapan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar 32gb 3gs cihasim bozuldu.. restore edin dedi bana restore olmadi dfu modunda da restore edemedim.. genpaya vermistim ben de tamire.. cihaz tamir edilemior degistirilecek diordu.. cihaz degistirildi diyor bugun bana.. acaba 8gb 3gs ile mi degistirmislerdir yoksa 32gb iphone 4 ile mi.. yoksa usenmeden aramis 32gb 3gs bulmuslar midir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocheah -- 4 Aralık 2010; 23:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

32 GB 4. nesil iPhone sahibiyim, 1 adet ölü piksel sorunu sebebiyle cihazı Genpa'ya verdim.
    Tamir olmazsa değişim olacağını söylediler. Ben ölü piksel tamiri diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Sanırım da imkansız...
    Umarım bir an önce yenisi gelir.

lcd paneli değiştirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

32 GB 4. nesil iPhone sahibiyim, 1 adet ölü piksel sorunu sebebiyle cihazı Genpa'ya verdim.
    Tamir olmazsa değişim olacağını söylediler. Ben ölü piksel tamiri diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Sanırım da imkansız...
    Umarım bir an önce yenisi gelir.

lcd paneli değiştirebilirler

yok yeni cihaz geliyor zaten. karar çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Telefon:
    iPhone 3G 16 GB Beyaz Turkcell

Sorunlar:
    WIFI arizasi, wifi hic bir agi, hic bir zaman gormuyor
    EDGE arizasi, internette takiliyorum sorunsuz sekilde, sora telefonu kilit ekranina aliyorum, 15 dakika sonra acip bir daha mesela safariye giriyorum ama kesinlikle internet yok, yukarida E isareti var ama veri iletisimi saglanamiyor, ya telefonu kapatip acmak gerekiyor, ya da ucak moduna alip tekrar normal moda geri donmek.

Soyledigim seyler:
    Wifi hicbir agi bulmuyor, edge de gidiyor, teli kapatip acmam veya ucak moduna girip cikmam gerekiyor, ama sonra tekrar ayni sey oluyor.

Verdigim ve Geldigi tarih:
    Sali gunu saat 5 gibi verdim yani mesai bitiminden hemen once. Cuma sabahi gittim ve sifir cihaz aldim. Bunu 2 is gunu icerisinde diye adlandirabiliriz heralde :) Biraz baski ile tabiki.

Verilis sekli:
    Arkasinda ufak bir sticker uzerinde barkod ve servis numarasi ile telefonun orjinal jelatininde sadece sifir telefon,

Kutu meselesi:
    Kutu yok, kutulu verin, biz de size yeni kutu verelim olayi yok,

Aksesuarlar:
    Sarj kablomun baglanti yerinde acilmalar vardi ve kulakligimin da teki calismiyordu. Verilen cevap: Efendim Genpa sadece cihaz ile ilgileniyor, aksesuarlar ile degil.

http://forum.donanimhaber.com/m_40905299/mpage_1//tm.htm#44958347

• quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

arkadaslar 32gb 3gs cihasim bozuldu.. restore edin dedi bana restore olmadi dfu modunda da restore edemedim.. genpaya vermistim ben de tamire.. cihaz tamir edilemior degistirilecek diordu.. cihaz degistirildi diyor bugun bana.. acaba 8gb 3gs ile mi degistirmislerdir yoksa 32gb iphone 4 ile mi.. yoksa usenmeden aramis 32gb 3gs bulmuslar midir sizce?

aynı model gelir hocam
  • bazı arkadaşlar ya uyduruyor yada 4077 hakkinda bişey bilmeden konuşuyorlar :) genpadan nefret ederim ayrica servis personeli olarak bütün müşteri ürünlerimi onarıp gönderirler...cep telefonu vb ürünlerin aksesuarları garanti kapsamına girmemektedir.genpa bundan talebinizi reddetmiştir istediğiniz kadar yırtının bişey değişmez sadece insiyatif konusudur bilginize.
  • Şimdi anlam veremedğim bir olay var.
    Örneğin cihazım değişim oalcak bana yenisini gönderdiler.
    Bu telefonun imeisi telefonun kutusundaki ile birebir mi olacak şayet olmazsa

ben kutuyu onlara veririm bana kutusu ile beraber vermeleri lazım kutu ayrı imei telefon ayrı ime olmaz belki çalıacak belki telefonu satıcam.Kutu lazım olur.

Varmı aydınlatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Şimdi anlam veremedğim bir olay var.
    Örneğin cihazım değişim oalcak bana yenisini gönderdiler.
    Bu telefonun imeisi telefonun kutusundaki ile birebir mi olacak şayet olmazsa

ben kutuyu onlara veririm bana kutusu ile beraber vermeleri lazım kutu ayrı imei telefon ayrı ime olmaz belki çalıacak belki telefonu satıcam.Kutu lazım olur.

Varmı aydınlatacak

çok basit
    telefon kutusundan ayrı olarak bu IMEI'nin yazılı olduğu sticker var ya;
    ondan bir tane isteyeceksin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef
    değiştirdim şeffaf bir filme sarılı olarak GENPA yazılı sarı renkli bir kutuda geldi

Aynen bende..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.