Şimdi Ara

Genpa sorunu IPhone 3gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beşiktaş'ta bir dükkandan ikinci el IPhone 3GS aldım. Cihazın garantisi sürüyordu. Cihazı aldıktan 1 hafta sonra dokunmatik ön paneli yerinden birkaç milim çıktı. Garantiye götürdüğümde bana cihaz daha önce açılmış ve dokunmatik panel değiştirilmiş dediler. 290 TL masraf çıkardılar. Ücretle tamir edilmek üzere. Fakat aldığım dükkana sordum telefon hiç işlem gördü mü diye o da telefonu satan ilk kullanıcıyla irtibata geçti o da işlem görmediğini söyledi. Garanti süresi dolmadı telefonun. Ücretle tamir talep eden de Kadıköy/Hasanpaşa şubesi. Başına böyle olaylar gelen arkadaşlar var. Sanırım herkese aynı şeyleri söyleyip ücretle tamir ederek insanları soymak gibi dolandırıcılıkları var. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Herkese şimdiden teşekkür ederim yorumları için....

• aldıktan 1 hafta sonra ön panelin birkaç milim oynaması cihazın daha önce tamir gördüğüne işaret gibi geliyor.
    aldığın yere iade edebiliyorsan et.ön panel ancak darbe sonucu yerinden oynar.metal çerçevedeki vida yerleri
    sanırım kırılmış yada bozulmuş tabi görmeden söylüyorum bunları yanılma payımda var.
  • Sen satan kisinin tek bir "alet açılmadı" sözüne neden inanıyorsun da genpaya inanmıyorsun?
  • Herkese aynı şeyi söylüyorlar çünkü. Bana söylemediklerini nerden bileceğim? Neden inanayım? Ayrıca şarj soketinin de arızalı olduğunu söylüyorlar fakat hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookslam
    Herkese aynı şeyi söylüyorlar çünkü. Bana söylemediklerini nerden bileceğim? Neden inanayım? Ayrıca şarj soketinin de arızalı olduğunu söylüyorlar fakat hiçbir sorun yok.

Genpanin yalan söylediğini düşünüyorsan tüketici mahkemesine gider davanı acarsın. Ama sanmıyorum ki böyle büyük bir sucun altına girerler. Sonuçta ceza almaları bir bilirkişi raporuna bakar. Ama senin satın aldığın kisinin böyle yasalardan pek korkusu olduğunu sanmıyorum.
  • Hayır genpanın böyle kolpaları meşhurdur. Üstüne 1 damla sıvı damlayan cihazlara, sıvı teması var, suda kalmış bu cihaz gibi sonuçlar çıkardılar bu forumdaki arkadaşlara. Arkadaş şüphelenmekte haklı. Yalnız cihazı sıfırdan kullanmadığın için ilk sahibinin açtırtabileceği ihtimali de var. Yani genpa doğru söylüyor olabilir. Gidip telefonu iade edip paranı alabiliyorsan al. Hiç uğraşma. Piyasada iphone dan bol ne varki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 16 Şubat 2011; 3:40:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.