Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Ara sıra Güncellemeyi düşünüyorum Oyun Haberleri İçin bakabilirsiniz. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.VİDEOLAR EN ALTTA-----------VİDEOLAR EN ALTTA ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ 🆈🅴🅽🅸 🅱🅰🅽🅽🅴🆁█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ 🆈🅴🅽🅸 🅱🅰🅽🅽🅴🆁█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ 🆈🅴🅽🅸 🅱🅰🅽🅽🅴🆁█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ 🆈🅴🅽🅸 🅱🅰🅽🅽🅴🆁█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ 1.5 Güncellemesi. Yazılar Translate Yapılmıştır. Hatalar olabilir. ◆ 5 Yıldızlı Karakter 'Parıldayan Dalga Dansı' Eula ◇ Favonius Keşif Şirketi Şövalyelerinin Kaptanı ◇ Vizyon : Cryo ◇ [Tap] Elemental Skill [Icetide Vortex] : Bir rakibe vurarak Grimheart yığını kazanır. Grimheart, Eula'nın Savunmasını ve kesintiye karşı direncini artırır. ◇ [Hold] Elemental Skill [Icetide Vortex] : Grimheart yığınlarını tüketir ve çevredeki rakiplerin Fiziksel Direnci ve Cryo Direnci azalır. Tüketilen her Grimheart yığını, yakındaki rakiplere Cryo Hasarı veren bir Icewhirl Markasına dönüştürülecek. ◇ Elemental Burst [Glacial Illumination]: Yakındaki rakiplere Cryo hasarı verir ve belirli bir süre onu takip eden bir Lightfall Sword yaratır. ◆ 4 Yıldızlı Karakter 'Wise Innocence' Yanfei ◇ Liyue Limanı'nda Hukuk Danışmanı ◇ Vizyon : Pyro ◇ Silah : Katalizör ◇ Elemental Skill [Signed Edict] ve Elemental Burst [Done Deal] , Yanfei'nin Stamina tüketimini azaltan Scarlet Seals verir. ◇ Yüklü Saldırı: Tüm Kızıl Nişanları tüketir ve bu da Yüklü Saldırısının etki alanını ve Hasarını artırır. ◆ YENİ HİKAYE GÖREVİ ◇ Zhongli'nin Hikaye Görevi'nin II . Perdesi ◇ Perde EULA'lar Öyküsü Quest ◆ 2- ENERJİ AMPLİFİKATÖRÜ BAŞLATMA ◇ Irminsul Meyve Parçalarını toplayın . ◇ Sınırlı bir süre için bize savaşta bazı etkiler sağlayacak Enerji Yükseltici kazanın . ◇ Irminsul Meyve Parçaları haritanın her yerine dağılmış durumda ◇ Dört Etki Alanı içeren Twisted Realm . Önceki Hipostatik Senfoni etkinliğinde olduğu gibi, girdiğimiz alanların zorluk ve koşullarını seçebiliriz . ◇ Etkinlik Mağazasından Ücretsiz Diona ◆ 3- MIMI TOMO ◇ Yeni Sıradışı Hilichurl Etkinliği ◇ Etkinlikten Mobilya Taslakları , Primogemler ve diğer ödülleri elde edin
◆ 4- AŞIRI YÜKSEK ÜST DÜZEY ◇ Yetenek Ödülleri Arttırıldı Etkinliği ◇ Seçilen Ustalık Alanlarından Orijinal Reçine kullanarak çift ödül toplamak için günde 3 şans ◆ 5- OLAYI GİZLE VE ARA ◇ Rüzgar İzi ◇ Oyuncular 5 İhtilaflı Bölgeden birinde oynayacak ◇ İki taraf olacak, Avcı (arar) ve Asiler (saklanan). ◇ Asiler kendilerini gizlemek, yem koymak veya geçici olarak gizli bir duruma girmek için Windward Arts'ı kullanabilir . ◇ Avcı , Asilerin yerini tespit etmek ve hilelerini ve kılık değiştirmelerini devre dışı bırakmak için çeşitli Sanatları kullanabilir . ◇ Oyuncular , etkinlikten Windtrace Paraları elde edecek ve Windtrace temalı bir İsim Kartı da dahil olmak üzere çeşitli ödüllerin kilidini açacaklar ◆ 6- Battlefront: Misty Dungeon ◇ Yalnızca Deneme Karakterleri havuzuyla 6 Temalı Deneme ◇ Takım herhangi bir Elemental Rezonans oluşturmayacaktır ◇ Envanterimizdeki yiyecek ve iksirlere erişilemez ◇ Denemeleri nasıl geçebilirim : "Nihai Mücadeleye" erişmek için üç Antik Rün'ü de zaman sınırı içinde etkinleştirin ◇ Oyuncuların belirli bonus efektleri elde etmesini sağlayan denemelerde Benediction mekaniği var ◆ 5 Yıldızlı Uzun Uzun ◇ Kırık Çamların Şarkısı [Fiziksel Hasar Bonusu] ◆ 2 Yeni 5 Yıldızlı Eserler ◇ Binyılın Azmi ◇ Soluk Alev ◇ Yeni bir Etki Alanında [Ridge Watch] ◆ 1- YENİ HAFTALIK BOSS ◇ Azhdaha ◇ Öğeleri değiştirme becerisine sahiptir ◇ Öğesini değiştirdiğinde, Etki Alanındaki çevre de değişir ◆ 2- YENİ HİPOSTAZ ◇ Cryo Hipostaz ◇ Dragonspine'da ◇ Cryo Hypostasis düşük HP'ye ulaştığında, kendini korumak ve hasardan kurtarmak için bir kalkana girer. Bu arada düşmanlarına saldırır. ◆ 3- YENİ SPİRAL ABYSS BOSS ◇ Abyss Lector - Mor Yıldırım ◇ Elektro Eleman ◇ Abyss Lector'ın saldırıları, rakiplerine isabet ettiklerinde karakterlerin Elemental Enerjisini azaltacak ◆ SERENITEA ÇAY TENCERESİ ◇ Yeni Ev Sistemi ◇ [Floating Abode / Emerald Peak / Cool Isle] arasından seçebileceğiniz üç manzara ◇ İçinizdeki Diyar'daki tüm genel işleri yöneten bir Çaydanlık Ruhu olan Tubby ◇ Arkadaşımızı kendi evimize davet edebilirim ◇ Güven Sıralaması - Ödüller için Güven Derecesini artırın ve krallıkta yeni özelliklerin kilidini açın ◇ Üç farklı bölge düzeninin kilidini açmak için Güven Derecesini artırın ◇ Güven Sıralaması nasıl artırılır : Yeni mobilyalar oluşturun ◇ Daha fazla mobilya, Adeptal Enerjisini artıracak ve Diyar'ın daha fazla Bölge Para Birimi üretmesini sağlayacaktır . Bölge Para Birimi'ni çeşitli malzemeler ve ödüller ile takas edebiliriz ◆ 1- İlk üç haftalık patronlardan ödül talep etmenin Orijinal Reçine maliyeti 60'tan 30'a düşürülecek. ◇ Tek bir günlük reçineyi kullanarak tüm haftalık patronlardan ödül talep edebileceğiz. ◆ 2- İşbirliği Modunda diğer oyuncularla takım içinde oynarken kazanılan Karakter Arkadaşlığı Deneyimi iki katına çıkarılacaktır. ◆ 3- Genshin Impact, sınırlı süreli etkinlikler sona ermeden önce oyunculara posta uyarıları gönderecektir. ◆ INAZUMA ◇ Inazuma'nın gizli zirvesi ◇ Electro MC'den bahsedilmemiştir ◇ 1.5 sürümünde yayınlanmayacak FACEBOOK GRUBUMUZ Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.TEMEL İSTATİSTİKLER
GELİŞMİŞ İSTATİSTİKLER
ELEMENTAL MASTERY(Bunu Ayrı olarak İnceleyelim.) Oyunda Kafa Karıştıran Bir Terim gibi Duruyor.
1. Partinizde iki tane Ateş (Pyro) elementine sahip karakter bulundurursanız Buzdan % 40 daha az etkilenirsiniz. ATK(hasar) % 25 artar 2. Partinizde iki tane Yıldırım (Electro) elementine sahip karakter bulundurursanız Su'dan % 40 daha az etkilenirsiniz. Süper iletken aşırı yüklenmiş ve yıldırım şarjınız yıldırım elementi üretmek için % 100 şansa sahiptir parçacık CD(coldown) 5 sn. 3. Partinizde iki tane Su (Hydro) elementine sahip karakter bulundurursanız Ateşten % 40 daha az etkilenirsiniz. Gelen iyileştirme % 30 artar. 4. Partinizde iki tane Rüzgar (Anemo) elementine sahip karakter bulundurursanız Dayanıklılık(Stamina) tüketimi % 15 azalır. Hareket hızı % 15 artar. Beceri CD(Coldown) % 5 azalır. 5. Partinizde iki tane Buz-Don (Cyro) elementine sahip karakter bulundurursanız. Yıldırımdan % 40 daha az etkilenirsiniz. Kritik oranınızı dondurulmuş yada buzdan etkilenmiş canavarlara karşı % 15 oranında artırır 6. Partinizde iki tane Taş (Rock) elementine sahip karakter bulundurursanız kesintilere karşı direnci artırır. Kalkanla korunduğunuzda saldırı oranınız % 15 artar.
Artifactların Çevirileri İçin Resimlere Tıklayın.
BU ARTİFAC OYUN HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR İÇİN ( 35-40 RANK)'SONRASI
(10 lu olanı açmanızı Tavsiye ederim. ) Oyunda Sağ üstteki sekmelerde Whis bölümünden Yeni karakter alabilirsiniz. Çok şanslıysanız resimdeki gibi fazladan karakter çıkabilir. 2 li 3 lü 4 lü bu şekilde karakterler çıkabiliyor. Ama olasılıklar düşük. Şans faktörü önemlidir !
Genshin İmpacte Primogem Nasıl Elde Ederim.
----------------------->ASCENSİON RANK GÖREVİ<-----------------------
Adventure Rankınız 25 olunca bu görevi yapmadan rank atlayamazsınız.
İşte burada bir kristal cevheri var 50 tane bularak item craftlaya bilirsiniz. Zor değil haritada bazı yerlerde sıklıkla çıkıyor. M ye basarak harıtayı açın ve oraya bir kazma işareti koyun. Yada Genshin İmpact World map yazarak googleye cıkan harıtada dırek yerlerını görün.
Seviye Nasıl Yükseltilir Kısaca ( Seviye Atlayamıyorum Ne yapabilirim ? )
Luxurious Chests
Unique Chest
Haritadaki Mavi Yerler( Maden Kristalleri)
Kırmızı alanlar Görev NPC yerleri İtibar Görevi Yaparken Her zaman En büyük ödülü vereni Seçmeye özen gösterin. (( Oyuna Yeni Başladım Neler Yapmalı veya Yapmamalıyım.))
RESİMLERDEKİ DETAYLAR İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYIN Kılıçlar Ve Ağır Kılıçlar RESİMLERDEKİ DETAYLAR İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYIN Yüksek Seviye Parti Uyumu İçin Build Hazırlama. ÖRNEKTİR
YAY ( Bow ) Çevirileri. Detaylar İçin resimlere Tıklayın MIZRAK ( Spear ) Çevirileri. KİTAP ( Catalys ) Çevirileri. WORLD LEVEL NEDİR NE İŞE YARAR
<>------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<>
OYUNDA GERÇEK PARA HARCAMAK İSTİYORSUN NE ALMALI YADA NASIL ALMALIYIM= BÜTÇE AYARLAMASI
1 Battle Pass (Savaş Bİleti )
2 Blessing of the Welkin Moon
3 Genesis Crystals
Karakter banneri
5 yıldızlı karakter çıkma olasılığı ( 0.600 % ) 4 yıldızlı karakter çıkma olasılığı ( 5.100 % ) Weapon Banneri
5 yıldızlı weapon çıkma olasılığı (0.700 % ) 4 yıldızlı weapon çıkma olasılığı (6.000 % ) 5 yıldızlı banner çıkma olasılığıda ( % 75 ) tir.
HESAPLARIN GERİ ALINMASI HAKKINDA. Öyle düşünüldüğü gibi kolay değil. Yanlış bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için, Bunu buraya bırakıyorum. 1: UID 2:Kullanıcı adı kimliği, 3:takma ad, 4:Maceracı rankı, 5:sunucu adı 6:E-posta adresi 7:Telefon numarası 8:UID'ye bağlı diğer hesaplar. 9:Kayıt bilgileri(Gerçek Hayattaki Konumunuz) 10:Cihaz bilgileri(telefon,pc vb) 11: Cihazın adı(örn. Samsung Galaxy vb) 12:Ram ve İşlemciniz. 13: Oturum açma ve cihazınızın konumu(Şehir olarak) 14:Oyun içi satın alma bilgileri. 15:Oyun içi satın alma görüntüleri 16:Oyun içi satın alınan paketler. 17:Yüklenen Genesis kristal miktarı. 18:Sahip olduğunuz 5 yıldızlı karakterler ve isimleri 19:Sahip olduğunuz 5 yıldızlı silahlar ve isimleri Bu şartlardan 1 belkide 2 tanesi bile yanlış olursa Hesabınızı geri alamazsınız.
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Discord Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- May 11 2021 10:58AM > |
Genshin İmpact Rehber 🔥🔥 ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █EV SİSTEMİ NASIL LEVEL ATLANIR video Yüklendi█ ▇ ▆ ▅ ▄
-
-
Facebook Genshin İmpact Türkiye Fan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 21 Kasım 2020; 1:11:21 > -
Oyuna dün başladım, bu tür oyun daha önce oynamadığım için biraz karışık geldi başta, şimdilik hikayeye göre ilerliyorum, karakter olarak en son Noelle'yi wish den düşürdüm, güçlü ve tank olduğu için savaşlarda çok kolaylık sağlıyor fakat internette yazılanlara göre zayıf bir karakter diyorlar, bütün itemleri ve leveli ona bastığım için diğer karakterlere de kaynak kalmadı şimdilik. Merak ettiğim bir husus da yeni karakterleri nasıl açacağımız, illa para mı yatırmamız gerekiyor yoksa ilerleyen zamanlarda görevlerle birlikte açılıyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: patatessiz patsoOyuna dün başladım, bu tür oyun daha önce oynamadığım için biraz karışık geldi başta, şimdilik hikayeye göre ilerliyorum, karakter olarak en son Noelle'yi wish den düşürdüm, güçlü ve tank olduğu için savaşlarda çok kolaylık sağlıyor fakat internette yazılanlara göre zayıf bir karakter diyorlar, bütün itemleri ve leveli ona bastığım için diğer karakterlere de kaynak kalmadı şimdilik. Merak ettiğim bir husus da yeni karakterleri nasıl açacağımız, illa para mı yatırmamız gerekiyor yoksa ilerleyen zamanlarda görevlerle birlikte açılıyor mu?
Görev yaptıkça harıtada eventları tamamlayarak Günlük görevleri yaparak. Primogem kazanıyorsun. Bütün görevleri herşeyi % 100 bitirsen bile günlük görevler sayesınde haftada 10 gacha açabilirsin tekli. Wishten düşüreceksin. Karakterleri. Noella başlarda ezik hasarı yok ama world rankın yükselince bossları keserken çok işine yarar. İlk levellerde bosları rahat kesebılıyorsun ileriki seviyelerde çok zorluyorlar. Rahat kestiğin bosslar bir anda aslan kesiliyor.
-
türk discord topluluğu var mı yardımlaşmak için falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikekmekyedim -- 8 Ekim 2020; 17:35:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: balikekmekyedimtürk discord topluluğu var mı yardımlaşmak için falan
Genshin İmpact Türkiye Fan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 9 Ekim 2020; 5:31:31 > -
tüh şansıma facebook kullanmıyorum :D sanırım yeni hesap açacağım link ve rehber için gerçekten çok teşekkür ederim çok işe yarar bilgiler
-
Gruba gelebilrsiniz henüz yeni kuruldu.
-
Güzel rehber eline sağlık. Ben de AR32 oldum ama zor kasılıyor ya görev kalmadı sandık aça aça level almaya çalışıyorum. Günlük görevleri sakın kaçırmayın çok güzel exp veriyor.
-
Arkadaşlar telegram ya da whatsapp grubu var mı? Discord da olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar ilerleyen dönemde savaş alanları ya da pvp tarzı yenilik gelir mi? Oyun şuan fazla solo gibi geldi bana... Bu oyun mmo rpg'den biraz daha farklı. Bu tarz oyunlar devam eden süreçte güncellemeler ile nasıl evriliiyor? Şuan zindan, boss, craft vs iyi ama, rekabeti sağlayan asıl unsur savaşlar ve pk alanı. Clan savaşlarıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Bumpuss
Arkadaşlar ilerleyen dönemde savaş alanları ya da pvp tarzı yenilik gelir mi? Oyun şuan fazla solo gibi geldi bana... Bu oyun mmo rpg'den biraz daha farklı. Bu tarz oyunlar devam eden süreçte güncellemeler ile nasıl evriliiyor? Şuan zindan, boss, craft vs iyi ama, rekabeti sağlayan asıl unsur savaşlar ve pk alanı. Clan savaşlarıdırbaşlıyacaktım ama bu yüzden başlamadım daha. Oyun sanki solo player bi oyun gibime geliyor hep. Sen başlamış mıydın hocam? Online kısmında neler yapabiliyorsun mesela şuan?
-
Ben de başlamadım hocam. Başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Bol sayıda youtube videosu izledim. Anladığım kadarıyla birlikte olunabilinen tek etkinlik 4 kişilik zindan ya da boss kesimi. Onda da haritada party harici diğer kişiler görünmüyor galiba. Yanlış biliyorsam oynayan arkadaşlar düzeltir
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêbaşlıyacaktım ama bu yüzden başlamadım daha. Oyun sanki solo player bi oyun gibime geliyor hep. Sen başlamış mıydın hocam? Online kısmında neler yapabiliyorsun mesela şuan?
Alıntıları GösterOnline kısmı biraz farklı oyunda arkadaşın yoksa genelde single player. Ama sayfalara üye olarak oradaki insanlarla etkileşime girebilirsin. Farklı bir online tarzı var. Ayrıca parada kazanabilirsin. Venti diluc qiqi isimli karakterler var. Onlardan en az 2 tanesini düşürüp e-mailsiz aldıgın hesabı yabancılara yada türk oyunculara satabılırsın. Facebook grubunda bir kişi yazmış bugun venti ve diluc karakterlerinin oldugu bir hesap 150 dolara satılmış diye. kendiside aynı karakterleri çıkarmış. 20 saatini almış. Böyle değişik sayfalar aracılıgıyla etkileşimler. oluyor. Gerçek para kazanmak isteyen para kazanıyor. Oyun oynamak isteyen oyun oynuyor. çok yönlü bir oyun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3925D0282Online kısmı biraz farklı oyunda arkadaşın yoksa genelde single player. Ama sayfalara üye olarak oradaki insanlarla etkileşime girebilirsin. Farklı bir online tarzı var. Ayrıca parada kazanabilirsin. Venti diluc qiqi isimli karakterler var. Onlardan en az 2 tanesini düşürüp e-mailsiz aldıgın hesabı yabancılara yada türk oyunculara satabılırsın. Facebook grubunda bir kişi yazmış bugun venti ve diluc karakterlerinin oldugu bir hesap 150 dolara satılmış diye. kendiside aynı karakterleri çıkarmış. 20 saatini almış. Böyle değişik sayfalar aracılıgıyla etkileşimler. oluyor. Gerçek para kazanmak isteyen para kazanıyor. Oyun oynamak isteyen oyun oynuyor. çok yönlü bir oyun.
Alıntıları Gösterhmm ilginçmiş hocam. Gerçi bizim ülkede satmak zor olur biraz :D Paypal olmayınca.
Emailsiz hesap nasıl açılıyor ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêhmm ilginçmiş hocam. Gerçi bizim ülkede satmak zor olur biraz :D Paypal olmayınca.
Emailsiz hesap nasıl açılıyor ki?
Alıntıları GösterÜmit vermek istemem bu tarz işlemler paypal ile yapılır % 90 çok nadir başka işlemlerle satabilirsiniz payoneer gibi innial gibi. e mailsiz hesap oyuna girince register deyip gelen ekranda usurname ile kayıt dıyorsunuz. Sadece isim ile kayıt oluyorsunuz bu kadar
Benzer içerikler
- throne and liberty türk guild
- oyun indir club güvenilir mi
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- mmo oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X