Bildirim
Geometri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende hep 21 buluyorum dden orta taban çekince muhteşem üclü çıkıyor 7 +14den 21 elde ediyorum cevaplarmı yanlış yoksa ben mi yanlış çözüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de benzerlikten 21 buldum ama bilemiyorum yanlış olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizden BE yi istiyor tamamını mi 21 buldunuz
hayır BE 21 oluyor eminim orta taban çizince paralellikten diklik taşınır muhteşem üçlü oluşur orta taban özelliklerini kullanınca da 21 çıkıyor -
Hocam ben de 21 buldum orta tabandan ikizkenardan
kullandığın kaynak sınav ise yanlış sorular çıkabiliyor, şayet bizim çözümümüz yanlış ise doğrusunu öğrenirsen aydınlatırsın bro -
Cevabını öğrenirsem yazarim buraya arkadaşım attı bana da o da 21 bulmuş ben de siz de
Yayin ne?
14 mü?
Nasıl yaptın çözümünü atar mısın
Kenarortadan geliyor hocam yukarıdaki arkadaşın attığı gibi
Biz 21 bulduk sen 14 dedin ben o yüzden sordum
21 olması gerek
hocam orta taban çekince d'ye dik geliyor ordan muheteşem üçülüden orta tabanın üst kısmı 7+7den 14 geliyor alt taraf da 14 geliyor bi de 7yi ekleyince 21 buldum bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X