Şimdi Ara

Geometri ile başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet mezuna kalmaya karar verdim. Bu sene beni batıran şeyin geometri ve mat olduğunu gördüğümden onlara ağırlık vereceğim fakat inanın geo'yu nasıl çalışacağımı bile bilmiyorum Aslında uğraşınca çözüyorum fakat cidden bazen en basit sorulara bile 4-5 dk uğraşmam gerekiyor, bu durum bazen mat'da da başıma geliyor

Matematik ve Geometri için kaliteli hocalar ve kaliteli kaynaklar önerirseniz sevinirim. Ayrıca YGS Fen için konuyu detaylıca tekrar çalışmak yerine denemeler ile aklımda tutarım diyorum sizce sıkıntı olur mu?

• Geometri için olmazsa olmaz soru çözmektir benim geometrim vasatın altındaydı soru çözerek mükemmel hale getirdim.Hatta öyle ki geometriye matematikten fazla güveniyordum lysde.
    Bol soru çözmen lazım.
  • Evet hocam çok soru çözmek lazım fakat işte bazen çok basit yerleri bile göremiyorum yinede üstüne gidiyorum. Ayrıca birey gelişim serisi b almayı düşünüyorum biraz araştırdım özgün sorular ve temeli pekiştirmek için iyi diyorlar, daha sonrada normal birey b geçmeyi düşünüyorum.
  • Konu anlatımı kitaplarından teoremleri ve ne anlam ifade ettiklerini iyi kavraman lazım.Sonrasinda farklı kaynaklardan sorular çözerek istenen seviyeye ulaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.