Şimdi Ara

GEOMETRI MAĞDURU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi ciddi görme problemi var ve önce kolay bir tane yayın sonra nitelikli yayınlar olmak üzere en az 3 kitap çözmek istiyorum onerileri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karekök geometri sifir. Kolay bir kitap. Başlangiç için iyidir. Sonra da karekök 1 ve karekök 2 gidersin, eksiğin kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

karekök geometri sifir. Kolay bir kitap. Başlangiç için iyidir. Sonra da karekök 1 ve karekök 2 gidersin, eksiğin kalmaz.

benim geometrim çok kötü degil ama karekok mps 1'de zorlanıyorum normalmi ikizkenar ügçgen falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

karekök geometri sifir. Kolay bir kitap. Başlangiç için iyidir. Sonra da karekök 1 ve karekök 2 gidersin, eksiğin kalmaz.

benim geometrim çok kötü degil ama karekok mps 1'de zorlanıyorum normalmi ikizkenar ügçgen falan

karekök geometri piyasadaki en zor geo kitabidir. Bunu sadece ben söylemiyorum, birçok arkadaşiim, birçok hocam da söylemiştir. bazi yerleri gereksiz zorluktadir ama çözülürse ciddi fayda sağlar, bakiş açinizi değiştirir, geliştirir.

• antremanlarla geometri alabilirsin
  • sıradışı analiz tamamı çözümlü baslangıc için iyidir
  • geometri görme bozukluğu olanlara 45 TL ye gözlük takıyorsunuz ve geometriyi görmeye başlıyorsunuz isteyen iletişime geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberky

geometri görme bozukluğu olanlara 45 TL ye gözlük takıyorsunuz ve geometriyi görmeye başlıyorsunuz isteyen iletişime geçsin

Problem çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.