Şimdi Ara

Geometri Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi sarmal geometri kitabını çözüyorum ve oryantasyon kısmında zorlanıyorum. Yeni nesil soruları anlamama ve çözmeme yardımcı olacak bir kanal var mı acaba? Konu anlatım değil soru çözüm olsa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    Kenan kara çözüyodu yeni nesıl soru diye bulursam link atayim bu arada geo izlemekle değil kendin çözmekle gelişiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepomniachtchi -- 19 Haziran 2024; 10:29:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    kenan siyah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Hocam biliyorum orasını da soru tiplerine bir aşina olayım öyle testleri çözmeye çalışayim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazin geometrim 0 di konulari matematigin guler yuzunden izledim maksat hem baya hizli anlatiyo hem soru cozuyo konu isini kisa surede halledebilirsiniz yani ondan.. sonra okyanus iceberg kitabi vardi bende kolay orta bir seviyede ama ben acilin ilaci gibi kaynaklardan vs daha cok begenmistim.. her neyse hem onu hem de acil geo gibi baba bir kitabi pespese cozmeye basladim cozemedigim sorular uzerinde belkide20dk ugrastim hic atlamadim oyle oyle yaklasik 15 gun sadece geo calistim ben.. kamp bittiginde 10 sorunun 7 8 ini cozebilir durumdaydim sene icinde de kitap vs cozmedim denemelerde yapamadiklarimi cozdurdukce 10 da 10 lar gelmeye basladi bu sene tyt de de yaklasik 9 10dk da da cozdum(fulledim) ayt geometri nasil halledilir peki onu bende bilmiyorum 4 bosum var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geo Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Geometri öneri
    4 ay önce açıldı
    YKS Öneri/Tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.