Arkadaşlar Geometride optik formda teyid edilecek yer var mıydı,ben sadece kitapçıktaki numarayı kodladım,başka birşey var mıydı ?
quote:Orijinalden alıntı: Cédric11 Arkadaşlar Geometride optik formda teyid edilecek yer var mıydı,ben sadece kitapçıktaki numarayı kodladım,başka birşey var mıydı ? yoktu
quote:Orijinalden alıntı: Cédric11 Arkadaşlar Geometride optik formda teyid edilecek yer var mıydı,ben sadece kitapçıktaki numarayı kodladım,başka birşey var mıydı ? yyyyyoooooooooooookkkkkk tu galiba
optikte tc işaretlenecek yer vardı. ad soyad yazıp imzaladım bir de kitapçıkları kodlayıp onayladım. doğru değil mi her şey???
quote:Orijinalden alıntı: kimyahatun Sağol.. Paranoyak oldum iyice bende lys5 onayladımmı hatırlamıyorum aynı durumdayız ama umarım onaylamışımdır
quote:Orijinalden alıntı: -Wonderkid- Beyler kitapciklarda da var mıydı kodlamak gereken onay kodu Kod değil de imza yeri vardı.
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK Kardeşim açmayın şöyle konular, milletin içine kurt düşürüyorsunuz sonra başlasın uykusuz geceler .. aynen
quote:Orijinalden alıntı: JAMESx quote:Orijinalden alıntı: OnrbK Kardeşim açmayın şöyle konular, milletin içine kurt düşürüyorsunuz sonra başlasın uykusuz geceler .. aynen ygs zamanıda aynısını yaptılar, sonra dedim lan ben kitapçığın üzerine imza attım mı diye..Şimdi de optikle ilgili huylandım ya
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK quote:Orijinalden alıntı: JAMESx quote:Orijinalden alıntı: OnrbK Kardeşim açmayın şöyle konular, milletin içine kurt düşürüyorsunuz sonra başlasın uykusuz geceler .. aynen ygs zamanıda aynısını yaptılar, sonra dedim lan ben kitapçığın üzerine imza attım mı diye..Şimdi de optikle ilgili huylandım ya Dostum özür o zamn :) benimde kafama takıldı bi sorayım dedim