Şimdi Ara

Geometride dikme nasıl indirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geometri temelim iyi değil nasıl nerde nereye neye göre dikme indirieleceğini bilemiyorum.kafamıza göre mi indiriyoruz,ikiz kenar görünce mi indiriyoruz yardım edin bi yarın sınav var

• ilkokul mu dicem ilkokulda geometri yok
  • 30, 45, 60 derece gördünmü indir dikmeyi verilenlere göre özel üçgenlerden kenar uzunluklarını yazıp sonuç ne istiyorsa bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***
    ilkokul mu dicem ilkokulda geometri yok

anaokulu terk :P

ilkokulda geometri var :D
  • Dördüncü sınıf geometrisi mi acaba?
  • Cesur olucan kanki,sert olman lazım.
  • Diki kafana gore cek bi düzlük mü buldun hemen diki çekecen ciddi bak hersey ondan sonra cıkar düzlüğü gordun mü diki çek hiç cekinme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim diklik çekmekteki amaç özel üçgen veyahut bir formüle uydurmak amacı esas alınır eğer senin geo. bilgin az ise karıştırman çok normal açıkçası...
    ama dediğim gibi genelde özel üçgen yapmakta kullanılıyo (30-60-90 45-45-90 15-75-90)...
  • yazmıştım geometri temelim zayıf
    bazen öğretmen ordan diklik inmez gibi şeyler söylüyo sormak istediğim var mı bunun bi kuralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***
    ilkokul mu dicem ilkokulda geometri yok

anaokulu terk :P

ilkokulda geometri var :D

ey zeki insan ilkokulda geometri diye ayrı ders var mı matematik altında geometri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimbimbim

yazmıştım geometri temelim zayıf
    bazen öğretmen ordan diklik inmez gibi şeyler söylüyo sormak istediğim var mı bunun bi kuralı

yani dediğim gibi belli bir kuralı yok ama herhangi bir kurala uydurmak için çizilir yani diklir veyahutta paralel ws. yardımcı olsun kolaylık sağlasın diye yapılır...
  • heryerden indir birisi olur .
  • indir bindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.