Şimdi Ara

GEOMETRİDE DÖRT VE DÖRTTEN FAZLA KAYNAK BİTİREBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elimde su an birey b var geometri adına cözdüğüm ilk kitap ve yarısına geldim. 1 ay icinde bitirip diğer geometri kaynaklarına gecmeyi düsünüyorum ama kafamdaki soru su sizce geometri de maximum kac kaynak cözülmeli? Her kitaptaki soru tiplerini görmek lazım ama sadece geometri calısmıyoruz. Kafamda birey b den sonra acil, toprak, endemik (yeni nesil) kitapları var. Kalan 6 ayda bu üc kitap her gün 20 soru cözülmesiyle rahat biter mi? Bu üc kitaptan baska önce bunu da cöz dediğiniz kitap var mı? Siz kac kaynak bitirmeyi düsünüyorsunuz? Cevap veren herkese tesekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bence biter. Ilk kaynak bir iki ay desek digerlerini cozme sureniz gitgide azalacak zaten, hizlanscaksiniz.
    Bizim sinifta 2500 yapan kiz Limit Geometri'yi bir haftada harcamisti mesela.

• Biter ama gerek yok deneme daha faydalı belli seviyeden sonra gidip baştan sona kitap bitirmek zaman kaybı deneme gibi her konuyu tekrar edebildiğin bir şey varken mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 31 Ekim 2019; 22:58:59 >
  • up

• O bir haftada sadece geoya mı ağırlık veriyordu? Nasıl bu kadar çok çözebiliyorlar
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, çatır çatır çözdü fizik de kimya da. Moralinizi bozmak için soylemiyorum tabii ki. Ilk kitabini iki ayda, hadi ikinciyi de iki ayda, üçüncüyü bir ayda, dorduncuyu daha kisa surede...
    Anlatabildim mi? Gitgide hizlanacaksiniz. Zaten kiz alismis butun sorulara. Gozuyle cozdugunu biliyorum. Siz de o kadar olmasa da cozebilirsiniz. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fen eksiğim çok fazla o kadar hızlanmaya zamanım yetmez. Ama hedefimi tutturayım o da yeter hocam. Sağ olun :)
  • toprak ve endemiğe gerek yok sanki
    illa 2 den fazla çözücem diyorsan bence acil + karekök yap birey in üzerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar hızlanırsın demiş de birey bden kareköke geçen adam hızlanmaz yavaşlar. Bence birey bden sonra 1 zor kaynak çöz geri kalan zamanda full deneme çöz. Bu 2 kitabı hakkıyla çözen adamı sınavda max 2 soru zorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 1 Kasım 2019; 23:45:43 >
  • gerek yok

• Birey b Karekok acil sonrasi full deneme bence

• Fende eksiğiniz varsa ona ağırlık verin derim. Bana geo için 3 kaynak ideal geliyor.
  • Birey a ve hızrenk sb bitti hocam 2 ayda.Hem deneme hem sb çözmek daha mantıklı geometride kuralları hatırlamak lazım sürekli.çözebildiğim kadar kaynak çözeceğim geometride

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.