Şimdi Ara

Geometride ilerlemek için ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 12. Sınıf öğrencisiyim hedefim ilk 5 k tyt denemelerimde geometriyi neredeyse hiç yapamıyorum. 80 net yapıyorum netimi arttırmak için geometri yapmam lazım . geometride aslında kenan hocadan dinlemeye başladım o faydalı oldu elimdeki kaynaklar ise şöyle
    Geometrinin İlacı Acil Yayınları ( Kolay)
    Ayt Karekök
    Acil Tyt-Ayt Geometri
    Önerileriniz veya tavsiyeleriniz olursa mutlu olurum
    Haftada kaç gün çalışılmalı gibi sorularıma cevap verirseniz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plorter -- 24 Ekim 2020; 10:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "geometriyi hiç elliyemiyorum" dediyseniz ben aktif geometri sıfır ile başladım. Çooook temelden alıyor ama ilerletecek diye umuyorum.

• Aslında ilk yazdığım kitap temel için uygun fakat benim asıl merak ettiğim geometriyi şubat ayına kadar bitirmek için ne yapmalıyım o yönde sorularım var her gün 1.5 saat ayırdam ustalaşabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plorter

Aslında ilk yazdığım kitap temel için uygun fakat benim asıl merak ettiğim geometriyi şubat ayına kadar bitirmek için ne yapmalıyım o yönde sorularım var her gün 1.5 saat ayırdam ustalaşabilirmiyim

Geometri çözmek bence ancak sınav günü biter.Konular bittiyse bile günde en az on soru atılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 24 Ekim 2020; 10:21:22 >
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• İbrahim Etem Özdemir hocam, seneler içerisinde yazmış olduğu kitabının çözümlerini youtube kanalında sayfa sayfa yapmaya başladı. Buradan soruları nasıl çözdüğünü takip edebilir, kitabını satın alıp ona göre ilerleyebilirsiniz.

• Plorter P kullanıcısına yanıt
    Bence önce nasıl bitirmek istediğine karar ver nasıl öğreniyosan yani. Ben ispatlarıyla öğrendim böylece kuralları asla unutmuyorum unutsam da farkında olmadan yapıyorum ve çıkıyor çünkü düşünme şeklim değişti. Arkadaşlarım da ispattan nefret ediyorlar ve kurallara bir kenardan soru çözerken bakıp öğreniyorlar. Ama her soruda bu işlemiyor gibi geliyor bana GÖRMENİZ LAZIM olayı bu şekilde öğrenenler için geçerli. Sadece üçgen kısmını ispatlarıyla uygulaya uygulaya sonra da pratiğe dökerek çalışırsan diğer kısımlarsa zorlanmadan hızlıca geçersin zaten. 2. Türlü yaparsan hepsine uzun vakit ayırman gerekebilir. Günde 1,5 saat ayırmana gerek yok ama kitapların hepsini şubata kadar bitirceğim dersen olabilir tabi sayfa sayılarına bakıp ayarla bence onu. Üçgeni sağlam geçersen diğerlerini zaten yaparsın dediğim gibi. Ben 1 kaynaktan tam diğerinden yarım taramıştım konuları şimdi acilden çözüyorum 2 3 günde bir. Bitirdim diye düşünme zaten geometri biten bir şey değil.Pratik azalınca yavaşlıyorsun doğal olarak bu da insanı paniğe sokuyor sınavda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.