Şimdi Ara

geometrim sıfır imdat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9'a yeni başlayan biri gibi düşünün beni.

Geometri bilmiyorum çalışsam bile yapamıyorum.En baştan sıfırdan başlamak istiyorum ama geometri için ne yapacağımı bilemiyorum yardım eder misiniz? Kenan Karanın çözdüğü soruları anlamıyorum, sıfır düzeyinden orta/ileri seviyeye nasıl çıkabilirim? Ortaokul 5. sınıftan mı başlayayım?

Bu sene düzgünce çalışıp kazanmak istiyorum ama kafam basmıyor yine de oldurmak istiyorum artık yeter bıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 10 Haziran 2024; 15:26:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bokunu çıkarma ne 5. sınıfı. antrenmanlarla matematik tarzı kolay bir geometri çöz, temel seviye ne var bilmiyorum. Bakış açısı kazan bi, daha sonra adım adım seviyeyi yükselt. Zor sorular üzerinden düşünmek çok geliştirir. Bi testte 2-3dk uğraşıp çözmeyenince, çözümlü videosuna bakma hemen. ayt'de 30+ yapmak için dahi olmaya gerek yok. sistematik çalışan herkes 30-35 yapar.

mezuna kalacaksan hemen çalışmaya başla vakit kaybetme.

• Başlangıç kıtabi olarak Karekök sıfırı çözebilir ve kanal olarak da eyüp b geometri oynatma listesini izleyiebilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 10 Haziran 2024; 16:34:42 >
  • Dur la bi adam 1 ay dinlensin

• la ne yaptı ki dinlensin. yarın değil şimdi başlaması lazım.

• bilgi sarmal geometriyi alıyosun sıcak bölgeler var konuların anlatıldığı ordan öğreniyosun çözüyosun anlamıyosan da youtubedrn soru çözüm izliyosun her konuyu izleme zaman kaybı ben sadece onu çözdüm tyt 10 ayt 4 geldi (aytde denemelerde 8 9 yapıyodum sınavda boyle oldu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı mat playlistini biraz inceledim soruları çok kolaydan basliyor onun kitabini bi yerden temin et oradan calis dedigin kadar sıfırsan bu senin işini görür. Kitap olarak acil geonun ilaci çok temelsen zorlamaz işini görür onun üstüne sarmal çöz . Bu dediklerim seni belli bi seviyeye getirir sonrasi senin bireysel çabana bakıyor . Yıl boyu geometriyle içli dışlı olmaya bak en azından seri deneme çözmeye başlayana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wayze kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.