Şimdi Ara

Özgüvenim Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanımadığım yabancı insanlarla,kızlarla konuşamıyorum. Hatta en ufak bir heyecanda yüzüm kıpkırmızı oluyor. Bu sebepten ötürü her ne kadar bilgili ve genel kültürüm yüksek olsa da kendimi ifade edemiyorum.Kalabalık ortamlarda da üzerimde baskı hissediyorum.
    Bu yüzden asosyal olmaya başladım.
    Boşuna uğraşmayayım düzelme şansım yok mu yoksa halen bir umut var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayım kardeşim gel sarılalım :D
  • evlenene kadar böyle takıl evlendikten sonra konuşmaya ihtiyacın olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

Tanımadığım yabancı insanlarla,kızlarla konuşamıyorum. Hatta en ufak bir heyecanda yüzüm kıpkırmızı oluyor. Bu sebepten ötürü her ne kadar bilgili ve genel kültürüm yüksek olsa da kendimi ifade edemiyorum.Kalabalık ortamlarda da üzerimde baskı hissediyorum.
    Bu yüzden asosyal olmaya başladım.
    Boşuna uğraşmayayım düzelme şansım yok mu yoksa halen bir umut var mı?

bak eğer sorun kızlardan yanaysa her zaman öz güvenin hiç olmayacak sil hepsini aklından hemde tamamen kızlara karşı niyetin her neyse bunlardan kendini bi kurtarman gerek yoksa çok zor dediğim gibi hep böyle yaşarsın

• Fitness kickboks gibi spor alanlarına yönel özgüvenini arttıracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Fitness kickboks gibi spor alanlarına yönel özgüvenini arttıracaktır

Zaten spor yapıyorum.

• Hmm.Bilirim böyle durumları.Önce bu olay senin beyninde bittiğini söyleyebilirim.Ne düşünürsen o olur.Kendini şartlandırmışsın.Bunu yenmen için korkularınla yüzleşmen gerek.Bi kız ile veya tanımadığın kişi ile yada korkutuğun bi işte başarı sağlarsan kendine güvenin gelir ve hep bu başarını düşünerek bu durumu ortadan kaldırabilirsin.Benim de senin ile farkım yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya biraz kaşar olun , kafanda kaybetceğim ne olur ki diye tasarlayın , hiç birşeyden çekinmeyin ama yeri geldimide ağır olmasını bilin ruhunuz fırlama olsun biraz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Ya biraz kaşar olun , kafanda kaybetceğim ne olur ki diye tasarlayın , hiç birşeyden çekinmeyin ama yeri geldimide ağır olmasını bilin ruhunuz fırlama olsun biraz ..

hll knk
  • Bakımsız, asosyal ve kazma bir erkek hep kaybeder. Kroların yanında neden hep güzel kız olur? Onlar da kazmadır ancak özgüven yerindedir. Ağzı laf yapan, akmasa da damlayan, yağmasa da gürleyen erkekler kazanır. Kendinden emin, zaman zaman adam sende halleri, bir boşvermişlikle karışık ilgi duyma bakışları, kimi zaman hoyrat haller, çoğu zaman kesin ve net cümleler...Espriler, gür bir ses, keskin bakışlar. Boş bir cüzdanınız olabilir, çirkin de olabilirsiniz üstelik. Bunlar önemsizleşir. Bir kadını sıkıca kavrayan kollarınız ve ona dünyanın en güvenli yerinin yanınız olduğunu hissettiren tavırlarınız varsa kadınlar size hayır demeyecektir.

Sizi reddeden kıza şunu söyleyin; güzel olduğunuz kadar küstahsınız da bayan..ve bir daha yüzüne bakmayın. Peşinizden koşacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

zor vaka. bendede vardi (ki olmasi cok normal biseyler vardi)

ben hep ustune gittim, dolmusta kizin yani bos butun erkekler ayakta gidip oturmuyosa ben gidip inadina otururum. her kizla bakisirim bakismaya calisirim, inadina gozlerinin icine bakarim. yani herseyi inat sayesinde yapiyorum. kizlar kim ki beni ezicek, hep ben ustunun edasiyla yaklastim, mantikli ve surekli konusarak bir iliski baslatmak zor degil. toparlamaya bak.

sac modelini bul jole sprey sur
    guzel parfum al
    uyumlu giyinmeyi bul
    ingilizce ogren devletin verdigi kurslardan yada ozel.
    yabanci dizi, anime izle konusmak icin bu alanlarda bilgi edinmek icin
    spor yap, gece 9-10 da yuruyuse cik seni acicak olan kizlar o saatte disarda onlari bul
    eminim eski okul arkadaslarinla mubabbetin cok yoktur, onlari kullan (muhabbetini ilerlet yani. ortam acisindan)

bunlari yapabildigin kadar yap, 1 tanesini bile yapsan degisiklik gozle gorunur olur. hayat senin :)

Parfüm ve son dediğin haricinde hepsini yapıyorum. Bir ara bunu üzerimden atmıştım ama ne oldu bilmiyorum yine eski halime döndüm.

• bende de bi ara özgüven patlaması vardı da şu sıralar söndü baya
  • yaşınız kaç allah aşkına sizin ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Bakımsız, asosyal ve kazma bir erkek hep kaybeder. Kroların yanında neden hep güzel kız olur? Onlar da kazmadır ancak özgüven yerindedir. Ağzı laf yapan, akmasa da damlayan, yağmasa da gürleyen erkekler kazanır. Kendinden emin, zaman zaman adam sende halleri, bir boşvermişlikle karışık ilgi duyma bakışları, kimi zaman hoyrat haller, çoğu zaman kesin ve net cümleler...Espriler, gür bir ses, keskin bakışlar. Boş bir cüzdanınız olabilir, çirkin de olabilirsiniz üstelik. Bunlar önemsizleşir. Bir kadını sıkıca kavrayan kollarınız ve ona dünyanın en güvenli yerinin yanınız olduğunu hissettiren tavırlarınız varsa kadınlar size hayır demeyecektir.

Sizi reddeden kıza şunu söyleyin; güzel olduğunuz kadar küstahsınız da bayan..ve bir daha yüzüne bakmayın. Peşinizden koşacaktır

Siz forumun bayan uyelerindendiniz dimi

• hocam feysbuk kullanıyorsan biraz gaz verebilirim
    edit: kullanmıyorsanda verebilirim ama kullanoyorsn daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliics -- 24 Temmuz 2013; 15:36:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.