Şimdi Ara

Çok çirkinim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten dış görünüşüm yüzünden dışlanmaktan bıktım artık 5-6 senedir aynı okuldayım hiç durmadan çirkinliğim yüzünden beni dışlıyorlar tek bir arkadaşım bile yok herkes benden nefret ediyor yani benim suçum neydi çok berbat bir yüzüm var yüzüm dışında herşeyim sağlam mesela boyum uzun kilom normal bacaklarım kalın kollarım kalın ayaklarımda anormallik yok şimdi böyle biri düşünün kalıplı uzun boylu sonrada gözlüklü uzun saçlı bir kafa koyun o vücuda işte ben ve iğrenç yüzüm ciddi diyorum resmen suratım hiçbir işe yaramıyor somurtuyorum çok saçma gözüküyorum gülüyorum çok iğrenç gözüküyorum ağzım çok geniş olduğu için eşşeğe benziyorum sinirlide bakamıyorum kaşlarımı çatınca bile ciddi gözükmüyorum herkes tipe bak ahahaha diye gülüyor çok aşık olduğum bir kıza çıkma teklifi etmiştim sen bu tiple yaşamayı haketmiyorsun demişti kendime birsürü tarz deniyorum tipim herşeyi ama herşeyi bozuyor kendime hiç güvenim yok okulun popülerlerinden biri ile facede konuşmuştum kalıplıyım filan dedim sonra sınıfa beni görmeye gelmişti bu tip ne lan deyip gitmişti hayata niye geldiğimi bile bilmiyorum bu kadar acı çekeceksem neden yaşıyorum ben sırf şanssız olduğum için çirkin olduğum için bu kadar dışlanmak zorundamıyım mutsuz olmak zorundamıyım bütün hayatım mahvoldu o iğrenç suratım yüzünden iç güzelliğe önem veren bir kişi bile yok herkes tipe bakıyor kimse kendini kandırmasın bu dünyada yakışıklı değilsen kaybedensindir yaşatmazlar seni

• yukarı
  • Yardımcı olabiliriz ama ne yapmak istiyorsun ? Dalga geçenlerden intikam almak mı yoksa dalga geçilen biri olmaktan kurtulmak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM den bir fotoğrafını atabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas43

Gerçekten dış görünüşüm yüzünden dışlanmaktan bıktım artık 5-6 senedir aynı okuldayım hiç durmadan çirkinliğim yüzünden beni dışlıyorlar tek bir arkadaşım bile yok herkes benden nefret ediyor yani benim suçum neydi çok berbat bir yüzüm var yüzüm dışında herşeyim sağlam mesela boyum uzun kilom normal bacaklarım kalın kollarım kalın ayaklarımda anormallik yok şimdi böyle biri düşünün kalıplı uzun boylu sonrada gözlüklü uzun saçlı bir kafa koyun o vücuda işte ben ve iğrenç yüzüm ciddi diyorum resmen suratım hiçbir işe yaramıyor somurtuyorum çok saçma gözüküyorum gülüyorum çok iğrenç gözüküyorum ağzım çok geniş olduğu için eşşeğe benziyorum sinirlide bakamıyorum kaşlarımı çatınca bile ciddi gözükmüyorum herkes tipe bak ahahaha diye gülüyor çok aşık olduğum bir kıza çıkma teklifi etmiştim sen bu tiple yaşamayı haketmiyorsun demişti kendime birsürü tarz deniyorum tipim herşeyi ama herşeyi bozuyor kendime hiç güvenim yok okulun popülerlerinden biri ile facede konuşmuştum kalıplıyım filan dedim sonra sınıfa beni görmeye gelmişti bu tip ne lan deyip gitmişti hayata niye geldiğimi bile bilmiyorum bu kadar acı çekeceksem neden yaşıyorum ben sırf şanssız olduğum için çirkin olduğum için bu kadar dışlanmak zorundamıyım mutsuz olmak zorundamıyım bütün hayatım mahvoldu o iğrenç suratım yüzünden iç güzelliğe önem veren bir kişi bile yok herkes tipe bakıyor kimse kendini kandırmasın bu dünyada yakışıklı değilsen kaybedensindir yaşatmazlar seni

intihar et

• Kardeşim güzelsindir de bakmayı bilmiyorsunuzdur. Ayrıca dış görünüşün için boyle davranan arkadaşlardan hayır gelmez ve emin ol burda çektiğin sıkıntılar öbür dünyada artı olarak çıkacak karşına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desem bilemedim su an , ama senin yerinde olsam okulu dereceyle bitirir cok azimli olup ileride suratlarina parayla vururdum heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yakışıklıyım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu okumadım başlığa göre cevap yazıyorum.
    bizim sınıfta bir çocuk ve görebileceğin en çirkin insan. boyu 1.60, kaşları kolumdan kalın ve birleşik. Ama çok efendi saygılı konuşması düzgün. herneyse çocuk okulun en sevilen insanlarından biri.

bence olayın tipinle ilgisi yok bende çok tipliyim ama kimse yüzüme bakmıyor. Toplum içinde tip en geri plandadır.
  • Bizim okulda da senin gibi birisi vardi ama herkes peşinde kosardi. Çünkü sin için caliskaniydi. Herkes onunla iyi geçinmek zorunda ydi. Simdi ne yapiyor bilmiyorum ama emrinde calisan adam latin olduğu kesin.

Bak herkes seni sevecek diye bi kural yok ama herkesin sana saygi göstermesini sağlamak senin eliinde

Olmadi kafayi kestirirsin olur biter

• m16 al okula gıt ve taramaya basla sonra vıdeo cek face at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.