Şimdi Ara

Çekingenlik kötü birşey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Lise 4´e gectim ve cocuklugumdan gelen cekingenligimi asamadim. ve benim first class assosyal olmami sagladi, ama jeton dustu gunler gecip gidiyor pc basinda ne bir arayan ve ne soran bu sene mevzun olucaz hatirlanmayan bir birey olarak kalicam.. yokmu benim bu durumdan cikmama yardimci olacak 1-2 tuyo? belki kiz bulsam duzelirim ama nasil

Not: klavyem turkce karakter icermiyor polemik olmasin.

• Kitap oku , internete girdiginde geyik yapmayı bırak babacım yapma demıyorumda sınırını bil.
    Onun dısında kendine sosyal aktivitelerde bulun ne biliyim tiyatro olur spor yapmak olur babacım.
  • Ben de bu dertten muzdaripim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTekmeAtanSıpa

Ben de bu dertten muzdaripim

baya bir kisi var bu dertten kivranan
  • bendensin
  • Çok nalet bir şey bende de var
  • Yes Man(Film) Ha gayret o kadar asosyalim ki daha bi fırsat çıkmadı :D (Filmle alakalı bu bilmiyosanız bişeye gülmenize gerek yok, biliyosanız da gülmek zorunda değilsiniz biliyorum, komik bişey de değil zaten, k bay)

Edit: Tamam sakinim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -T- -- 24 Ağustos 2011; 3:19:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokluk çok kötü bişiy
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -T-

Yes Man(Film) Ha gayret o kadar asosyalim ki daha bi fırsat çıkmadı :D (Filmle alakalı bu bilmiyosanız bişeye gülmenize gerek yok, biliyosanız da gülmek zorunda değilsiniz biliyorum, komik bişey de değil zaten, k bay)

bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: -T-

Yes Man(Film) Ha gayret o kadar asosyalim ki daha bi fırsat çıkmadı :D (Filmle alakalı bu bilmiyosanız bişeye gülmenize gerek yok, biliyosanız da gülmek zorunda değilsiniz biliyorum, komik bişey de değil zaten, k bay)

Edit: Tamam sakinim :)

yarin gece izlerim artikim..

yesman film konusu:
    Filmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedi

• quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

-Lise 4´e gectim ve cocuklugumdan gelen cekingenligimi asamadim. ve benim first class assosyal olmami sagladi, ama jeton dustu gunler gecip gidiyor pc basinda ne bir arayan ve ne soran bu sene mevzun olucaz hatirlanmayan bir birey olarak kalicam.. yokmu benim bu durumdan cikmama yardimci olacak 1-2 tuyo? belki kiz bulsam duzelirim ama nasil

bu sene mevzum olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

-Lise 4´e gectim ve cocuklugumdan gelen cekingenligimi asamadim. ve benim first class assosyal olmami sagladi, ama jeton dustu gunler gecip gidiyor pc basinda ne bir arayan ve ne soran bu sene mevzun olucaz hatirlanmayan bir birey olarak kalicam.. yokmu benim bu durumdan cikmama yardimci olacak 1-2 tuyo? belki kiz bulsam duzelirim ama nasil

Ben de lise 3'e geçiyorum bu sene.Aynı senin gibiydim lise 1'de,bütün kızları gerizekalı düşünürdüm,yaklaşmazdım,ee kız olmayınca da sosyal olmanın manası yok zaten.Lise 2'e geçerken bilgisayarda oyun oynamaktan sıkıldım(WoW oynuyordum),az vakit harcamaya başladım.Lise 2'nin ilk döneminde okulda olup da hiç yüzünü görmediğim insanlar olduğunu farkettim.Somestr'a kadar 5-6 uyuz olduğum insan dışında bizim dönemdeki herkesle sıkı fıkı oldum.Hafta içi acayip aktiftim,okul çıkışı eve geç giderdim.Haftasonunu da kendime ayırırdım.(PC-dinlenme vs.)2. dönemim çok kopuk geçti,dersleri iyice saldım(gerçi teşekkür aldım ama şans eseri oldu biraz),kızlar mızlar derken hiç beklemediğim kadar popüler olmuştum okulda.Bu yaz biraz durgun geçti ama bu sene daha bomba gibi geçicek gibi,dersanede de güzel kız olur umarım.Yazın başından beri body çalışmaya da başladım,bakalım.

Özet:Önemli olan sosyal olmayı istemek,bilgisayarı dengeli kullanabilmek.İstedikten sonra,her şeyi oluruna bırakın,oluyor zaten.

• bırak olm hatırlanıp napıcan.yalnız olmak kötü bişey mi sanki.çık dışarı kendin gez.kuzenin falanda mı yok...
  • aynı dertten muzdaribim lise 3e geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: spike87

bırak olm hatırlanıp napıcan.yalnız olmak kötü bişey mi sanki.çık dışarı kendin gez.kuzenin falanda mı yok...

iphone aldik sadece oyun oynuyorum 2 calsa ne guzel olur
  • Seni anlamaktan güçlük çektiğimi söylemicem.Ama eğer o istediklerine sahip olursan gözün doymaz ayrıca tekrar yalnız kalmak isteyebilirsin.Ben sana söyleyeyim.Rahat takıl işte arkadaş demek dert demek kız arakdaş demek daha çok dert demek.O kadar götün kalkık olacak ki anca ozaman o arkadaşlarını kız arkadaşlarını dert etmezsin.Yada az ama sağlam arkadaş bul kızda kendisi olur bi gün ben sana bunu söylerim anca yaşıtız zaten nerdeyse...
  • bana da musallat kendileri
  • Hatırlanmama olayını salla zaten liseden sonra kim kimi hatırlayacak.Çok tav oluyorum lise sonların geleneğidir bu:Seni hiç unutmayacağım hersene mutlaka görüşelim,biryerlerde toplanalım diye söz verilir ama daha o sözün gerçekleştiğini görmedim.Şimdi ben sana bir ton tavsiyede de bulunabilirim ama çekingen olduğun için hiçbirini uygulayamayacaksın (bknz:ben).Zamanla geçer diyorlar bende öyle oldu mesela d.hanede arkadaş grubumu iyi kurmuştum çekingenlik filan kalmamıştı.Arkadaşlarımla dışarı da çıkıyordum cafelere filan ama inan sıkmıştı yani.İyi güzel oturuyorsun muhabbet ediyorsun da bir süreden sonra sıradan oluyor cafelerde oturmak filan sosyallik değil.
  • Arkadaş ortamlarından hiç bir zaman kaçınmayın mesela sınıfta önce üst sıralara çıkmaya çalışın(belli etmeden) akşam mesela arkadaşlarınızla çıkın bowling oynayın ortalığı dağıtın zaten liseli 3-5 kişi toplanınca bowling oynamaya gidene kadar yolda geçen makaralar alıp kendini aşıyor eğer sizinde espri yeteneğiniz varsa uygulayın.

Dersaneye gidecekmisiniz bilmiyorum dersane ortamı güzel olur kızları ayrıdır kafanızı gene dersten kaldırmayın ama kız ortamınıda dengeleyin. En iyi dersanelerde düşürürsünüz.

Bunlardan en önemliside oyun oynamaya bir süre ara verip kişisel gelişim kitapları alın veya adam akıllı kitaplar okuyun. Gerçekten sıkıcı gelebilir ama etkisini fark ediyorsunuz.
  • Eğer hiçbirşey gelmiyosa elinden pmden telefonunu ver istanbul kadıköye yakınsan görüşürüz bi kafeye falan gideriz bu kadar yalnız bir insansan dertleşebiliriz dostum...
    Edit:Antalyadaymışsın gerçi ama forumda kimsenin önerilerinden yardım bulamazsın ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 24 Ağustos 2011; 3:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaş ortamlarından hiç bir zaman kaçınmayın mesela sınıfta önce üst sıralara çıkmaya çalışın(belli etmeden) akşam mesela arkadaşlarınızla çıkın bowling oynayın ortalığı dağıtın zaten liseli 3-5 kişi toplanınca bowling oynamaya gidene kadar yolda geçen makaralar alıp kendini aşıyor eğer sizinde espri yeteneğiniz varsa uygulayın.

Dersaneye gidecekmisiniz bilmiyorum dersane ortamı güzel olur kızları ayrıdır kafanızı gene dersten kaldırmayın ama kız ortamınıda dengeleyin. En iyi dersanelerde düşürürsünüz.

Bunlardan en önemliside oyun oynamaya bir süre ara verip kişisel gelişim kitapları alın veya adam akıllı kitaplar okuyun. Gerçekten sıkıcı gelebilir ama etkisini fark ediyorsunuz.

Kişisel gelişim ktabı derken mesela örnek verebilirmisin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.