Şimdi Ara

Mobbing İğrenç Bir Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobbing yasak söylense de çoğu iş yeri bu kurala uymuyor.

Parayı bulursam kendi şirketimi kurmak istiyorum o kadar çalışanını değersiz gören işveren var ki...

Benim asıl sorum şu an daha iyi bir işe nasıl geçebilirim? Henüz askerliği yapmadım 5 sene tecilli.

Şu an çalıştığım iş yerinden çok memnun değilim hem müşterilerin sorunlarını çözerken laf yiyorum hemde amirlerimden laf yiyorum ve en ufak şeyde tutanak tutmayla tehdit ediliyoruz.

Gerçekten sıkıldım şu hayattan aptal bir babam var işsiz kalırsan doğrudan askere gideceksin diyor hiç iyi bölüm oku kazan demiyor.

İş tüm vaktimi çalıyor gerçekten artık intihar etmek istiyorum. 1 yılım dolmasına az kaldı artık her sabah kalktığımda suratım kıp kırmızı oluyor ve yılan derisi gibi deri döküyorum suratımdan. Kafam kepek kaynıyor stresten.

Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an Ecodationdan siber güvenlik eğitimi aldım YTÜ onaylı sertifika ve referans mektubu veriliyor kurs sonunda ve staj imkanı var, bununla beraber bir siber güvenlik şirketine girerim diyorum.

Özel sektörde insan yerine konmuyorsunuz onu anladım, ölseniz adamlar kalk mezardan çalış diyecek kadar onursuz ve insanlıktan yoksun, düşük zekalı insanların üst pozisyonlarda gezip kendinden başarılı insanları ezmesi kadar aşağılık bir şey görmedim.

3 aydır aralıksız mesai yapıyorum yoğunluktan ve şirket mesai ücretini vermiyor normal saatten hesaplıyor. O kadar rezil bir durum. DGS çalışayım diyorum enerji kalmıyor. Sadece bununlada kalmadı sağlık sorunları başladı 22 yaşında bel ağrıları ve stres kaynaklı döküntüler başladı.

Gerçekten ne yapacağım onu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 24 Eylül 2022; 11:44:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Benim çalıştığım yer de böyleydi 20 gün sonra işten çıktım ama saygımı hiç bozmadım. Gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü yu 2.5 senede bitirme işi noldu

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Kazanırsam deneyeceğim.

• Bende ozeldeyim rahatim kahve zincirinde çalışıyorum aslında şansa kalmış bir şey iyiside var kotusude

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istiyorsan onu yap, kim söylerse söylesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 bin ve üstü alıyorsan sinir strese katlan sabret tecrübe de eğer 4000 7000 arası alıyorsan derhal terk et orayı hiçbir şey senin akıl sağlığın ve mentalitenden önemli değil ileride her şeyden nefret eden hiçbir şeyden zevk almayan yaşam formuna dönersin söylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Zaten ayrılacağım yakın bir zamanda.

• dgs yap

bu ecodation olayını anlatsana. bende düşünüyorum ücret vs ne kadar, staj garanti mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 24 Eylül 2022; 23:38:45 >
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt
    3600 TL staj garanti uzaktan oluyor staj.

• kaç gün staj. 14 gün galiba baktım bende.

şirketler mühendislik diploması istiyor, garanti iş bulmadan, çıkma işinden.

staj nasıl uzak, davutpaşa da oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 25 Eylül 2022; 0:50:38 >
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt
    Remote olabileceğini aktardılar. Yaz stajını kapsamakta.

14 günden fazla olabiliyor staj süresi. 30-40 güne kadar uzatılabiliyor staj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 25 Eylül 2022; 11:14:47 >
  • Mobing karşısındaki insanı hiçe sayma işini küçümseme ve en önemlisi bence işden yıldırmak için yapılan bir şey pes etme bak Muhasebe Uzmanıyım bende çok kötü karakter yoksunu müdür yöneticilerle çalıştım ve inanılmaz derecede mobinge uğradım 21. Yüzyılda anlatsam olay olur sen kendini gelişimine ada işdekilerle fazla muhatap olma onları umursama ben bir sürü eğitim aldım kendini geliştir ve emin ol daha iyi yerlere geleceksin ben şimdi SMMM sınavlarına hazırlanıyorum ve emin ol o kadar yoğun bir tempo ile çalışıyorum ki bazen canım çıkıyor , ama bak pes etmiyorum askerlik 5 yıl tecil olmasa al tazminat git askere derdim kardeş eğer çok zorlanırsan iş bul çok hiç bir iş hiç bir yönetici müdür senden önemli değil bende stres sinirden kaynaklı endoskopi oldum gastrit çıktı seni anlayabiliyorum o yüzden sıkma canını, hayata olumlu yönden bakmaya düşün bu iş senin için basamak ilerde daha güzel işlerle karşılaşacağız emin ol . DGS ye çalış pes etme . Hani demişsin düşük zekalı insanlarin üst pozisyonlara gelip basarili insanları ezmesini anlayamıyorum diye aynı durum şuan çalıştığım firmada benim başımda , okul birincisiydim ben hırslı azimli çalışkan ama çalıştığım insanları görsen hayatının şokunu yaşarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.