Şimdi Ara

Geometriye nerden başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efenim merhabalar geometrim zayıf maalesef birey a + nejdet hoca ile birlikte gidersem görür mü sonra karekök 0 ile gideyim gerisini götürürüm birey b gibi kaynaklarla diyorum yanlış mı düşünüyorum neler yapmalıyım önerilerinize açığım arkadaşlar

• Hocam karekök 0+birey a bence gitme direkt ortadan dal çalışmaya.Zorlanırsın ama bırakmazsan temeli sağlam atmış olursun.İki tane kolay kaynak çok vakit öldürür Hem zaten birey b çok zor değil başlangıç için gayet uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redfox9 kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam birey b çok ağır olmaz mı sadece 1 tane kolay kaynakla gitsem sonra birey b kitabına yönelsem daha iyi olmaz mı?
  • bry in çözümleri var deniyor ancak sitesinde açılmıyordu baktığımda. çözümü varsa geometriye bende bry b den başlamayı düşünmüştüm
  • Birey Gelişim Serisi B den başla.Yapamadıklarını uygulamasından veyahut sitesinden bak.Kendi kendine gelişir zaten
  • Hocam kitap olarak karekok 0 olabilir ama sana tavsiyem önce üçgenleri çok iyi hallet. Üçgenleri yapabildiğin zaman gerisi çok rahat geliyor.
  • ufolo U kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç temelin yoksa belki bi tane kolay çözersin ama ikinciyi düşünme.Biraz da göz aşinalığın varsa birey b diyorum tekrar hiç kolaya girme

• Uygulamasını indirebilirsin hocam orda vardı bildiğim kadarıyla
  • redfox9 kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaşlar çok sağolun göz aşınalığım var birey b'den başlıyım o zaman çok teşekkür ediyorum hepinize
  • Geometride geliştin mi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.