Şimdi Ara

Organik kimyaya ne zaman başlamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt fen derslerini ayrı ayrı bitiriyorum.Kimyadan başladım ve 1-2 hafta icinde organiğe kadar olan konular bitmiş olucak.
    Organik kimyayıda en son bitirip haftada 2-3 deneme çözmeyi düşünüyorum ama organiğin çok tekrar gerektirdiğini ve çabuk unutulduğunu biliyorum.
    Sizce organiği geçip kimya denemelerinde organik sorularını atlayıp en sonra sınava 2.5 3 ay kala mı başlasam yoksa şimdiden mi başlasam bilemedim.

• up
  • Ayt feni ayrı ayrı bitirmek iyi oluyor mu sence? Ayt biyoloji ve kimyayı birlikte götürmeyi onlar bittikten sonra fiziği bitirmeyi düşünüyorum ben de. Ayt mat bitti sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pluviophile_ P kullanıcısına yanıt
    Bence beraber götürmek lazım tekrar ayrı ayrı yapılır gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir yandan haklısın hocam. Ayrı ayrı bitirmeye kalkınca birini fazla boşlamaktan korkuyorum ama diğer taraftan tüm dersleri beraber götürünce konuların bitme süresi çok uzuyor. Bıkıyorum sonra. Bir konuyu çalışıp hemen bitirmek istiyorum ben de. Sende nasıl oluyor?@melsmddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pluviophile_ -- 12 Aralık 2019; 22:19:44 >
    Ben aynı dediğin gibi yaptım bence en mantıklısı bu. Sonra hepsi bitince tekrarlar yapınca yeterli olur bence
    ben 4 5 gün tek derse yoğunlaşıyorum ilerletiyorum tabi o sırada paragraftı matematikti aksatmadan sonra başka fen dersine geçiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam güzelmiş seninki de. Konularda ne durumdasın peki?

Hocam ayt lerde 2 şer konu anca bitti ama hızlı bitirmek her zaman faydalı değil yaymak lazım biraz benim kendi fikrimce kafada oturtmak ve profesyonelleşmek açısından aynı zamanda tyt matematik de çalışıyorum chellengerdan mezunum bu arada

• WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Fizik sona kalınca iyi olur mu ondan emin değilim. Belki fizik kimyayı birlikte götürüp biyolojiyi sona atmak daha iyi olabilir. Biyoloji sözel olduğu için son zamanlara atsam pek sıkıntı çıkmaz gibi. Ne dersin hocam?

Ne kadar sona bıraktığına da bağlı hocam en geç nisan gibi başla tabii. Eğer diğer dersleri bitirirsen veya konuların baya azalırsa nisan gibi başlasan bile yetiştirirsin. Ben şuan biyoloji kimyayı neredeyse bitirdim (kimyada organik başlamadım onu en sona bırakacağım bir de biyolojiden protein sentezi ve bitki baya tekrar gerektiriyor) Şuan geometriye 0 dan başlayacağım 1 2 ay onunla cebelleşeceğim bir yandan da ayt matematik tabii. Sonrasında fiziğe başlamayı düşünüyorum ne zaman olur bilmiyorum ama çokta umursamıyorum açıkçası diğerleri daha öncelikli benim için. Biyolojiyi sona bırakmak konusunda ise bence sözel ama bir o kadar da mantık içeren ders ama sona bırakman sorun olmaz gibi eğer fizikte temelin yoksa hele tabii ki biyolojiyi sona at. Ama belli bir birikimin varsa fiziği de sona atabilirsin.Dediğim gibi çok geç olmamak şartıyla tabii.
  • Aynı fikirdeyim hocam. İyice oturmadan geçilmemesi taraftarıyım ben de yalnız geçen sene konuların hepsi yetişmemişti maalesef. Aynı şeyi yaşamamak adına dengeyi de iyi kurmak gerekiyor. Fazla yaymadan fazla yüzeysel de olmadan.. Bu arada chellenger nedir, anlamadım?

• WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tavsiyelerin için çok sağ ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.