Şimdi Ara

AYT'YE NE ZAMAN BAŞLANMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 Aralık'ta tüm tyt konuları bitmiş olacak şekilde programım var ama şimdilik aytden sadece Trigo koydum az az ona bakıyorum. Ne zaman başlamalıyım?

• Bence dediğin tarih iyi zaten konular da kalkacak yetiştirme derdi de olmaz, iyice öğrendikten sonra gerisi önemsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lti kalkarsa Şubat'ta baslasan bile yetişir ama hedefim yüksek diyorsan Ocak ta başla en geç
  • Bence şubata kadar yolu var geçen yıl burda görmüştüm marttan nisandan sonra başlayıp sayısalda ilk 20kya gireni ama fizik benim için zor ders onu tyt ile beraber götürüyorum

• Geç bile kaldınız. AYT Mat başlamadıysanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

ne geci be 2.donem konuları cıkcagı bellı degılken bu kadar aceleci olmaya gerek yok fonksiyon trigo gibi temel konulara calısılırsa cok ıyı olur ayt 0 olup ocakta baslayan adamda rahat bitirir bence

• sayısalsan fen derslerine hemen başlamanı öneririm matematik temelin varsa ayt mat rahat halledilir fenlere başla bir an önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.sınıf tyt ne zaman bitmeli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Abi sen kendin "Ben yks çalışmaya Kasım'da başladım." Demiyor muydun?

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkaybederse0

Abi sen kendin "Ben yks çalışmaya Kasım'da başladım." Demiyor muydun?

O benim yani, o benle alakalı.

• Biraz geç kalınmış ancak yetişir en yakın zamanda başlarsan.

• Bir an önce başla hocam. Geçen sene sayısalken en büyük hatam aytye geç başlamamdı. Tyt çok iyi geldi ayt patladık.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    ne zaman başladınız ayt ye
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt

Şubat mart gibi.

cidden geçmiş hocam

Vallahi tyt konularım daha bitmedi ilk konu çalışmamı yapıyorum 62,5net falan geliyor rauntta. Genelde zor olduğunu söylerler. Ayt için trigo gidiyorum adım adım ama ayt zorlayıcı baya çalışınca yapılacağını düşünüyorum.
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Ben de son yaptığım ayt denemesinde dibi görünce bu tarz bir şeyler yapmaya karar verdim. 2 3 hafta aytye hafif önem vereceğim sonra tyt deneme ayt konu şeklinde olacak.
  • Bence zaten planlı değilsen, şu yetişir mi, bu yetişir mi demek aşırı mantıksız.

Hedefine odaklan ve elinden geleni yap. Olmazsa en kötü seneye gidersin, yetişmez dersen 2 yıl sonra belki.

-Yetişmez o zaman kardeşim diyeyim sana bırakacak mısın çalışmayı?

He illa tavsiye istiyorsan 3 kere biter. Yeter ki süreklilik daim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemCetin16 -- 25 Kasım 2020; 20:31:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.