Nasil elde edildigini merak ettigim durumdur. Adam 40dkda m1 de jupyterin kernelinin olmesine bug fix yapiyor 6 saatin 5.40 saati full odakbir sey icin ugrasior tum bunlari cok hizli yapip asiri hiperaktif sekilde takiliyor ve en onemlisi gereksiz derece de nerdlik kabiliyetleri olsa da iletisimi de belli seviye kuvvetli Takinti odak ve hakimiyeti dogustan gelen bisi miacaba Ek: 17 yasinda apple hackleyip su anlarda da cybersecurity nlp ml .... tum cs alanlarina az cok el atan embed yonu de guclu bir agabeyimiz |
George Hotz seviyesi takinti
-
-
Olm bu kadar takmayın bu işleri yeteri kadar okula önem verip bi tane de kız bulun takılın yoksa manyak olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benbu donem nerdeyse hic calismadim. Su tarz bir disiplinim olsa gunde 2 saatte cerez niyetine yerdik bu donemki dersleri. Odak hep kayiyor. Modern dunyanin en buyuk kolelestirilmis zihinlerinden birine donustum
Ai a bakmadan 30dk ugrasip kod yazmak zman kaybigibi gelio Ai bakincahep bakmak istiyosunhep yardim aliosun. 3 5 sene once kod yazanlara bakiom catir catir dur durak bilmeden yaziolwr. Bu en basit ornek
-
ben çok sıkışmadıkça AI kullanmıyorum programlamada, ki kodlama asıl işim olmayacak malum, algoritmik düşünme yeteneğinin gelişmesi lazım. Geçen sene nasıl yaptıysan bu sene de öyle yap.
-
Kendisi universitenin scam olduğunu düşünen bir dropouttur. Okul dersi çalışarak bu seviyeye gelemezsiniz.
Bir şeyi aşık olmuşçasına yapmak için sevdiğiniz şeyi yapmanız lazım, toplumun size zorla direttiği yoldan giderken ancak bu insanlara imrenerek bakarsınız.
Mesela Ramanujan da üniversitede sadece matematiğe odaklandığı ve İngilizce dersinden kaldığı için bursunu kesmişlerdi, okulu bırakmak zorunda kalmıştı.
Herkesin gittiği yoldan gidip sonra, tüm hayatını sevdiği şeye adayan insanlar bunu nasıl yaptı diye soruyor çok kişi, aslında cevabı bildiklerini düşünüyorum.
-
Ph.D diyorsun, takma diyorsun, en çok senin takman lazım aslında
Takmadan da zevki kalmıyor
-
Yani takıyorum da kafayı yiyecek kadar değil. yoksa kendimi içerken buluyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X