Şimdi Ara

Gerçek 5.1 kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, ben gerçek 5.1 kulaklık arıyorum.

Daha önceden, Speedlink Medusa (ilk seri) ve Speedlink Medusa NX kullandım. İlk kulaklığım zamanın verdiği sıkıntılarla, ikinci kulaklığım ise kullanılan adi malzemelerle bozuldu kısacası.

Yeni bir 5.1 kulaklık almayı planlıyorum ancak piyasayı hiç bilmiyorum. Fiyatı önemli değil. Sharkoon'un 5.1'ini gözüme kestirdim, optik de destekliyormuş. Siz ne dersiniz, sizin farklı bir tavsiyeniz var mı? Ayrıca, eğer kullanıyorsanız, şu an kullandığınız 5.1 nedir, nasıldır, ses kalitesi ne kadar iyidir, malzeme kalitesi ne kadar durumdadır, ne kadardır kullanıyorsunuz... Sharkoon kullanan varsa, o parayı gerçekten hak eder mi? Ne kadardır kullanıyorsunuz? vs...

Gerçek 5.1 arıyorum, 3 tane analog kablosu (veya optik, Sharkoon'un desteklediği gibi) olan, sanal 5.1 olan, 1 kablolu veya USBden bağlanan zımbırtılardan değil. Elimde sağlam ses kartları var, merak etmeyin.

Konu dışı not: Speedlink Medusa felan almayı düşünen olursa eğer, malzeme kalitesi çok feci düşmüş. İkinci aydan kablo bozuldu, düzgün kullanmama rağmen. Şu an ilk senesi dolmadan tamamen gitmiş durumda alet.

Ayrıca, şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim.

• Ben dediğin kulaklıkları kullanmadım ama okuduğum yorumlara göre söyleyeyim, 7.1 Razer Tiamat var eğer yurt dışından alabiliyorsan forumda birisi almış ingiltereden baya bir övüyordu. Roccat kave ile ilgilide bir çok iyi yorum mevcut. Sahrkoon ile ilgili iyi kötü yorumları eşit sayılır biraz kablo karmaşasından bahsediliyor. Birde bir çok sitede 5.1/7.1 kulaklık yerine iyi bir amp ile kaliteli bir stereo kulaklığın çok daha iyi olduğu yönünde yorumlar mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_39522732/mpage_5/key_/tm.htm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57497840/tm.htm

Burada da bir kulaklık var. Fiyatına göre güzel bir kulaklık sanırım.
  • Razerden özellikle uzak duruyorum. Eskiden çok sıkıntı yaşadım mouse ürünlerinde, kullandıkları dandik malzemelerden dolayı o yüzden direk geçiyorum onu (eski G5'im HALA çalışıyor, bir tek ayakları kalmadı, 3 razer mouse bozulduktan sonra aldığım bir alet G5).

Bir de, listede unutmuşum, arkadaşın 5.1 razer'i vardı, kullanmadığı için bana verdiydi. Ses kalitesinden hiç hoşlanmadım ne yalan diyim.

Sağolun arkadaşlar. Yurtdışından bi Sharkoon bir de Roccat sipariş ettim. Türkiyede bulmak güç ve aşırı pahalı... Yurtdışından resmen yarı fiyata geliyor. Yedekte bir tane bekletmem gerekiyor sanırım, 2 haftadır kıvranıyorum kulaksızlıktan... Bir alışınca şu gerçek 5.1 kulaklıklara başka kurtarmıyor ya.
  • Bende playvision'ı öneririm. Ses kalitesi gayet güzel. Ergonomi ve kullanım olarak Roccat'dan çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyravega

Razerden özellikle uzak duruyorum. Eskiden çok sıkıntı yaşadım mouse ürünlerinde, kullandıkları dandik malzemelerden dolayı o yüzden direk geçiyorum onu (eski G5'im HALA çalışıyor, bir tek ayakları kalmadı, 3 razer mouse bozulduktan sonra aldığım bir alet G5).

Bir de, listede unutmuşum, arkadaşın 5.1 razer'i vardı, kullanmadığı için bana verdiydi. Ses kalitesinden hiç hoşlanmadım ne yalan diyim.

Sağolun arkadaşlar. Yurtdışından bi Sharkoon bir de Roccat sipariş ettim. Türkiyede bulmak güç ve aşırı pahalı... Yurtdışından resmen yarı fiyata geliyor. Yedekte bir tane bekletmem gerekiyor sanırım, 2 haftadır kıvranıyorum kulaksızlıktan... Bir alışınca şu gerçek 5.1 kulaklıklara başka kurtarmıyor ya.

Hangi siteden aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşalr Tvye bağlanan 5.1 kulaklık var mı acaba. Yada PS3 için optik kabloyla bağlantı yapılan kablosuz oyuncu kulaklıkları TV de film izleme imkanı verir mi 5.1 olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.