Şimdi Ara

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane var o da en iyi arkadasim ve ayni zamanda sevgilim 4. senemize girdik hayirlisiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 dene var

Azrail, cebrail, mikail, israfil...

Şaka bi yana bu devirde öyle dost yok herkes sahte benimde tam anlamıyla öyle bi dostum yok 1 tane varda uzaklarda ona da tam bi inancım yok
  • 4 dene var

Azrail, cebrail, mikail, israfil...

Şaka bi yana bu devirde öyle dost yok herkes sahte benimde tam anlamıyla öyle bi dostum yok 1 tane varda uzaklarda ona da tam bi inancım yok
  • 6-7 tane var hep grup halinde halinde takılırız herşeyimizi biliriz fakat üni muhabbeti yüzünden hepimiz ayrıldık
  • 1

• Yok.

• Hiç yok. Arkadaş edinme konusunda oldukça sıkıntılıyım. Tanıştığım insanlar genelde nefret ediyor benden, neden bilmiyorum.
  • 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 25 Mayıs 2013; 21:02:23 >
  • 2 tane birbirimizin her mokunu biliyorum
  • 2.Biz uc kisiydik

• 3.2

Küsuratlı söyleyeyim de inandırıcı olsun.
  • 2.
  • 2. Ucumuzun de yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Birisi suan harp akademisinde o yuzden sadece tatillerde gorusebiliyoruz ama sagolsun her haftasonu tatilinde arar bizi dertlesiriz.

• 2
  • eskiden 1 tane vardı. Bu aralar uzaklaştık gibi ama hala çok yakınız garip bir durum. Bir tane daha var her şeyimi paylaşırım, o da benle paylaşır ama dostluğumuz ne kadar sağlam bilmiyorum.

• 4 tane dostum var 4 üde adam gibi insan.

1- bir tanesiyle kesinlikle eknoloji filan konuşmam hiç sevmez anlamaz çünkü ama çok iyi dertleşir, kız muhabbeti konuşulur. kardeşden öte bir dert ortağıdır.

2- öteki kesinlikle kız konusu ve duygusallık konuşamazsın.daha çok bilimsel ve %90 teknoloji üzerine bazende arada film üzerine konuşursun.tam alığa gidilcek adamdır.beraber balığa gitmekten büyük keyif alırım.açarız biraları filan muhabbet ede ede.çok takıntılıdır.ama ciddi anlamda delilikle dahilik arasında bir insandır.

3- beraber en çok vakit geçirdiğim dostumtur. 4-5 gün sonra yanıma gelecek yzları gelir yanımda beraber 1-1.5 ay vakit geçiririz. cebinde parası varsa hiç sakınmaz. bir kez ben ödemişsem herhangi bir şeyi (market olur mekanda hesap olur petrol olur) ikincide mutlaka o çıkarır kendi öder.hatta şimdi araba alacak belki ehliyeti yok henüz alırsa arabayla onu getirmeye onun yanına gideceğim.çok candan öte bir insandır çok güzel muhabbeti olur. daha çok entel konulardan tartışırız, bi film olur filmdeki herhangi bir sahne olur teknoloji olur, bilimsel fikirler olur.ilerde yapacağımız iş planları hakkında konuşuruz.aynı zamanda iyi bir dert ortağıdır.her konuda %100 uyumludur. beraber oturup saatlerce bilgisayarda oyunda oynarız, çıkar sahilde yalın ayakda yürürüz , motorsikletle yaylalara piknik yapmayada gideriz.

4- bu kişi bir bayan. evet bir bayanla erkek dost olabiliyor.adeta bir kardeştir benim için.hayatımdaki en kötü günümde yanımda olmuş bir insandır.aynı zamanda bana hayatımın en büyük mutluluklarından birini (bana bir kız yeğen vererek) yaşatmış bir insandır.aileside kendisi kadar tatlı insanlardır.beni benden iyi tanıyan ender kişilerden biridir.

bu 4 kişiyi bir yana koyun dünyadaki diğer insanları bir yana koyun bu dört kişiyi hiçbir şeye değişmem. hiç biriyle ne bir kan bağı ne bir uzaktan yakından akrabalığım yok.her biri birer kardeş gibidir benim için. bendeki yerleri çok büyük çok sevdiğim insanlar.bu dört kişi olduğu sürece herhangi bir başka arkadaşa ihtiyacımda yok.bu dört kişiyle en kötü günlerde de en iyi günlerde de hep bir aradayız.bayan olanla 2004 den beri (9 yılı aşmışız) diğer beylerden 1-3 le 2006 dan beri (7 yılı devirmişiz) diğer dostumla da 8 yıldır bu şekildeyiz. Allah hiç birini benden ayırmasın ve herkese de böyle dostlar nasip etsin...

• Yok galiba.
  • Zor durumlarında gerçek anlamda fedakarlık yapabileceğim 3-4 insan var fakat birgün ben birisine ihtiyaç duysam yalnız kalırım gibi. Öyle de sevilmeyen nalet bi insanım.
  • 1 adet var, 930 km uzakta, bir o kadarda yanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jyggalag

Hiç yok. Arkadaş edinme konusunda oldukça sıkıntılıyım. Tanıştığım insanlar genelde nefret ediyor benden, neden bilmiyorum.

nedenini bilmediğine göre onlara kötülük yapmış olamazsın. bence nefret etmiyorlardır ama kimi insanlar diğerleri ile kolay iletişim kuramazlar, bu hem doğuştan gelen hem de kişiliğimizin oluşmaya başladığı dönemlerden gelen yaşanılanlarla ilgili bir özellik.

ben liseye başlamadan önce hani şu looser dedikleri öğrencilerden biriydim. diğer öğrenciler kopya almak dışında benimle konuşmaz, bir yere gitseler çağırmazlardı. fizik olarak normalden biraz daha uzun, ne çirkin ne de aşırı yakışıklı biriyim, ortalama diyebiliriz, ama ağzım pek iyi laf yapmaz, fazla konuşmaz biriydim, bazıları gibi etrafını eğlendiren, ilgi toplayan birisi de değildim. 8.sınıfta en iyi olduğum konulardan birinde yani basketbolda okul takımındaydım ve o yıldan itibaren lise de dahil olmak üzere en iyi olduğum bu işi ilerlettim. lisede de hep okul takımında guard pozisyonunda oynadım. Kızların dahi ilgisi bana karşı değişmişti. Zamanla kızların sanılanın aksine çok yakışıklı değil kendilerini eğlendiren, iyi vakit geçirdiğini hissettiren tiplerle beraber olmak istediği iyice anladım. Lise öncesi gibi derslerime ağırlık vermeyi bıraktım, tamamen de salmadım ama rölantiye aldım diyebilirim. bazen dersleri kırıp bazen de okuldan sonra kızlı erkekli grubumuzla okey, bilardo, tavla artık ne varsa oynamaya gidiyorduk, bazen de hep beraber okulun salonunda basketbol oynuyorduk. geziler, piknikler vs. derken nihayet genç olduğumu tadabilmiştim.

başa dönelim. insanlar bence senden nefret etmiyordur, sen öyle hissediyorsundur. biraz daha aktif olmaya çalış ama bu tabi zorlama ile olmaz, olursa zaten doğal olmayacağındn sonuç alamazsın. olay kendine güvenmekle ilgili. mutlaka senin de iyi olduğun, daha çok ilgini çeken şeyler vardır. insanlarla bir araya geldiğinde onlardan bahset, toplu yapılan aktivitelere mutlaka katıl. kafana göre bir kaç kişiyi hayatına katabilirsen zaten ondan sonrası daja kolay olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.