Şimdi Ara

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3
  • İlk mesajımda bahsettiği Sertaç ile başka sınıfta okumasına rağmen okul takımı vasıtasıyla tanıştık. O günden beri görüşmediğimiz, eğer uzakdaysak birbirimizi aramadığımız gün çok azdır. Acaip eğlenceli, çok ince fikirli, samimi ve mütevazi biridir. İkimizin de cebimizdeki paradan, eşyalarımıza kadar her şeyimiz hiç bir sözlü anlaşma olmadan hep ortaktır. Girip çıkmadığımız ortam, yaşamadığımız şey kalmamıştır. Aynı ünv. yazdık farklı bölümlr de olsa kazandık ve ayrılmamış olduk Üniversite yurdunda da aynı odada kalmıştık 2.yıl eve çıktık, ev ortamımız da süperdi. Ay sonuna doğru ikimizin de parası kalmazdı, ailemizden de istemeye utanırdık. Sıkıp suyunu içmek için aldığımız kocaman file içerisindeki portakalın satıcısından zile bastığında saklanmak için evde hiç ses çıkarmadan bir köşede sessizce konuşup gülmekten katıldığımız günler oldu. Elbette paramız olduğunda borcumuzu öderdik. Bir gün Sertaç ile çok kötü kavga ettik. Salçalı makarna yapmıştık, daha sonra makarna savaşı derken işin tadı kaçtı ve sinirlendim buna sağlam bir tane yumruk çaktım. defol bir daha da buraya gelme diye kovdum, başını öne eğip hiç ses yapmadan çıktı gitti. Acaip sinirlenmiştim. Saatlerce haşat olmuş evi temzilemeye çalıştım ve uyudum. Sabah kapıyı açtığımda bir baktım ki hemen paspasın üstünde (altına ceketini de sermiş) Sertaç kıvrılmış yatıyor. Öylesine kötü oldum ki. O da hemen uyandı ve kalktı, özür dilemeye hazırlanırken boynuma sarıldı ve "sorun yok değil mi, geçti mi kızgınlığın" dedi bana "sen nasıl birisin yahu, ben senin gibi bir dostu nasıl bulabilirim, iyi ki varsın" dedim ve defalarca özür diledim.

• 0
  • -1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

quote:

Orijinalden alıntı: Chainsaw_

2 tane var ama 2'siylede pek görüşemiyorum. İnternet üzerinden. En yakınlarımdan 3 tane arkadaşıım tarafından satıldım. 1. Başka bir arkadaş buldu beni unuttu gitti, 2. gerçekten sevdiğim bi kıza çıkma teklifi etti ve çıkmaya başladılar onu sevdiğimi biliyodu, 3. daha dün seni seviyorum kardeşim falan diyodu ertesi gün aramın bozuk olduğu biriyle barışıp benle küstü. Başkasının sana tercih edilmesi gerçekten koyuyo..

iyi olmuş gerçek yüzlerini görmüşsün

Aynen o iyi olduda bu zamanda adam gibi dost bulmak zor.

• 3
  • 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane vardı sildim az önce rahatladım
  • net 2

• 1
  • Bundan 6-7 ay once bir suruydu.ancak dost kazigina maruz kaldim.en yakinlarim neler yapti.su an 0.ve bir sure 0 da tutucam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.