Şimdi Ara

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gerçek dost ve tonlarca samimi arkadaşlarım var.
  • 2 tane
  • 1
  • Tamamı aşağıdaki gibi.
    Kaynağını hiç bir yerde okumamıştım. Anonim diyebiliriz.

-----------

quote:

Hakiki dostluk, hakiki güven demektir...

Genç adamın biri,Dermiş babasına her gün;'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
    Baba, itiraz eder,Olmaz öyle çok dost, hakikisi Belki bir, belki iki,Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...

Devam eder durur konuşma...Aralarında başlar bir tartışma,Karar verirler bir sınava,Dostun hakikisini anlamaya...

Bir akşam bir koyun keserler,Ve koyarlar çuvala,Baba der ki oğluna,'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'
    Çuvaldan kanlar damlamakta,Sanki öldürmüşler de bir adamı,Koymuşlar çuvala,Dıştan böyle sanılmakta,
    Delikanlı sırtlar çuvalı,Gider en iyi bildiği dostuna,çalar kapıyı,O dost, bakar ki bir çuval, hem de kanlı,
    Kapar hızla kapıyı delikanlının suratına,Almaz içeri arkadaşını,
    Böylece tek tek dolaşır delikanlı,Kendince tanıdığı, sevdiği dostlarını,
    Ne çare, hepsinde de sonuç aynıdır,

Evlat geriye döner,Ama içten yıkılır...
    Babasına dönerek; 'haklıymışsın baba' der,Dost yokmuş şu dünyada ne sana, ne de bana,

Baba 'hayır Evlat' der, 'benim bir dostum var bildiğim,Hadi, çuvalı alda bir kerede git ona',

Genç adam, çuvalı sırtlar tekrar,Alnından ter, çuvaldan kanlar damlar...
    Gider, baba dostuna,Kabul görür, sevinir,O dost, delikanlıyı alır hemen içeri,
    Geçerler arka bahçeye,Bir çukur kazarlar birlikte,Çuvaldaki koyunu gömerler adam diye,
    Üzerine de serpiştirirler toprak,Belli olmasın diye dikerler sarımsak...

Genç adam gelir babasına;'Baba, işte dost buymuş' diye konuşunca,
    Babası; 'daha erken, o belli olmaz daha,Sen yarın git Ona, çıkart bir kavga,
    Atacaksın iki tokat, hiç çekinmeden ona,İşte o zaman anlaşılacak, dostun hakikisi,Sonra gel olanları anlat bana...'

Genç adam, aynen yapar babasının dediğini,Maksadı anlamaktır dostun hakikisini,
    Babasının dostuna istemeden basar iki tokadı,Der ki tokadı yiyen DOST;
    'Git de söyle babana,
    Biz satmayız sarımsak tarlasını
    Böyle iki tokada'

• 10 tane en az , arkadaşlarınızı iyi seçin.
  • Eşim, kardeşim ve bir dostum var hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2

• 2 tane var ama 1 kesinkes dostum uzakta şuan aramıyo kerata hiç . (ailesi p yi telefonu kaldırtmış )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerekMikail

+ yan yatmış sekiz tane var.

8 i de yan mı yatmış? Duz oturamazlar mı? Hemoroid mi var
    Şaka maka 1-2 ama tum kriterler gecerli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darui -- 26 Mayıs 2013; 12:44:36 >
  • 1 kişi var ama uzaklarda senede2 ay yüzyüze konuşuyoruz onun dışında facebooktan falan

• 3 tane en yakın arkadaşım var.Birisi annem diğerleri yakın arkadaşım.Hepsi de dostum.
  • 0

• say say bitiremem
  • 4-5
  • herkesle iyi geçinirim ama gerçekten dostum olan kardeş gibi olduğumuz 1kişi var ve herseyimizi anlatırız birbirimize

• Sevgili sayılıyorsa 1

• Uni nedeniyle kaldgim ilde hasta zor zamanda anladim 0

• Benim 3-5 tane var böyle dostum yanında sevgilimi getirsen kötü gözle bakmaz art niyetleri olmaz onu geçtim yanımda rus getirsem yine kötü gözle bakmaz baş tacı ederler, arabam bozulduğunda birisinin arabasını isterim getirirler, paralık bir durumum olmadı ama istesem eminim verirler birde bizde şu vardır mesela bir arkadaşın yanında kız varsa kuzum ya bak işte şununda sevgilisi yok arkadaşın yokmu güzel kız arkadaşın diyerek hemen arkadaşımızada bir sevgili ayarlatırız genelde kendimizi değil bir birimizi överiz nazar değmesin dostluğumuz bakidir çıkar olmayınca içinde fitne fesatlık olmayınca güzel arkadaşlıklar kuruyor insan umarım sizinde böyle dostlarınız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 26 Mayıs 2013; 13:37:51 >
  • Normal Arkadaşım: 0
    Gerçek Anlamda Arkadaşım: 0
  • 6 tane yakın arkadaşım var 2sine sırlarımı anlatabilirim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.