Şimdi Ara

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: godelureau

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Yok. Kimseyle anlaşamıyorum.

Ya da senle anlaşamıyorlar..

Mesajlarımı takip eden biri daha
    Bak daha profilimden mesajlarıma, çok mesajım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 25 Mayıs 2013; 23:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bence abartıyorsunuz hepinizin dertleştiği kişiler vardır en azından. Sevdiğim arkadaşlarım çoktur aslında ama dediğin gibi sınırlandırmak gerekirse 7 kişi sayarım herhalde. Sağolsunlar geçen sene hep yanımda oldular triplerimi çektiler ben de yeri geldi mi triplerini çekiyorum güzel ya aslında.

Dertlerini anlattığın kişiler mutlaka olur, hani belki tam anlatmazsın ama paylaşacak kadar anlatırsın. Benim hiç sağlam dostum yok mesela, her dönem farklı kişilere bir şeyler anlatıyorum

Bir zamanlar ben de öyleydim ama sonradan gerçekten sağlam dediğim kişilerle tanıştım sen de bulacaksın hocam merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir tane,oda elizabeth...
  • Rahmetli babam güzel bir söz söylerdi ; " Sırrını söyleme dostuna oda söyler dostuna "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexTR -- 25 Mayıs 2013; 23:30:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Bence abartıyorsunuz hepinizin dertleştiği kişiler vardır en azından. Sevdiğim arkadaşlarım çoktur aslında ama dediğin gibi sınırlandırmak gerekirse 7 kişi sayarım herhalde. Sağolsunlar geçen sene hep yanımda oldular triplerimi çektiler ben de yeri geldi mi triplerini çekiyorum güzel ya aslında.

Dertlerini anlattığın kişiler mutlaka olur, hani belki tam anlatmazsın ama paylaşacak kadar anlatırsın. Benim hiç sağlam dostum yok mesela, her dönem farklı kişilere bir şeyler anlatıyorum

Bir zamanlar ben de öyleydim ama sonradan gerçekten sağlam dediğim kişilerle tanıştım sen de bulacaksın hocam merak etme

iyi bir üniversiteyi en çok bunun için istiyorum ama biraz şans işi işte, bu da kız da

• 1 Tane var çocukluk arkadaşımdır her şeyini bilirim o da benim her şeyimi bilir en yakın dostum olması ile beraber sırdaşımdır kendisi.

Annemin bir lafı var der ki: 1 tane arkadaşın olsun adam gibi olsun.
  • Universite bitmeden cok vardi ama simdi kimse yok

• 1 bile diyemiyorum dünden sonra, ben mi çok kötü insanım insanlar hep beni kullanmaya çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2

• 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Şimdi herkes çölde bir kum tanesinin mesajını alıntı yapacak konu bitecek. Asosyaliz lan biz kız arkadaşı geçtim normal arkadaşımız nerden olsun

Helal olsun be

• 3 kişi var.şanslıyım bu açıdan.lise bire giderken okul çıkışında kavga vardı.beni dövmeye geldiler 20 kişi karşı 3 kişi yanımda oldu.sağlam dayak yedik o gün.ama hiç önemi yok.3 tane ölümüne dost kazandım
  • 2

• Sizce öyle bir arkadaş olmalı mı?
  • 2 kişi

• 1+1+1 sole oluyor 1 i sevgilim 1 i yakın arkadaşım diğer 1 ise ankarada oldugu için hep görusemiyoruz ama ikisi de dostum olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane diyebilirim ve kiz . 3,4 tane de samimi arkadas.

• 1 dost diyebilirim ancak.1 samimi,1 samimiye yakın.Geri kalanları ark.
  • En iyi dostum, kankam, dert yoldaşım, mutluluğumu paylaştığım kişi sevgilimdir. Başka da yok.

• Yok.Olduklarını düşünüyolar ama biliyorum içlerini.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.