Şimdi Ara

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

1 tane var DI

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane var neredeyse 20 yıllık arkadaşım.Benim huzursuz olduğum zamanlarda arayıp seni rüyamda çok mutsuz gördüm hayırdır der(her seferinde neredeyse).Ben telefonla konuşmayı ve gezmeyi falan sevmeyen birisiyim,evimde sessiz sakin oturayım kimse bana dokunmasın....Aklımdan geçer mesela şimdi x olsa da gezsek ama üşenirim,ertesi gün arar ne yapıyorsun buluşalım mı diye.

Bu sadece arkadaşlarım arasından olan,bunun haricinde kuzenlerim var sağolsunlar...
  • 1. o kadar eski arkadaşız ki tanışma hikayemiz bile yok.
  • 4 tane var. 2 si uzaklarda diğer 2 si yakınımda
    Onlarda olmasa hayat çekilmez olurdu.
  • 0
  • GoldPunch vardı ama uzun süredir görüşemiyoruz. İşte dostum dediğim nadir adamlardandır. Böbreğini ver dese veririm.
  • 4 kişi 1 odada kalıyoruz , aramızdaki bağı başka bir yerde bulabileceğimi sanmıyorum, kredi ve yurtlar kurumu... Oda harici türkiyenin dört bir yanından dostlarım var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 26 Mayıs 2013; 4:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chainsaw_

2 tane var ama 2'siylede pek görüşemiyorum. İnternet üzerinden. En yakınlarımdan 3 tane arkadaşıım tarafından satıldım. 1. Başka bir arkadaş buldu beni unuttu gitti, 2. gerçekten sevdiğim bi kıza çıkma teklifi etti ve çıkmaya başladılar onu sevdiğimi biliyodu, 3. daha dün seni seviyorum kardeşim falan diyodu ertesi gün aramın bozuk olduğu biriyle barışıp benle küstü. Başkasının sana tercih edilmesi gerçekten koyuyo..

iyi olmuş gerçek yüzlerini görmüşsün

• 0 Kimsem yok arkadaş dost anlamında.
  • 1'di Onun için aynı durum geçerli olmayınca 1'ler 0'lar birbirini götürdü. 0 evresindeyim.
  • 2
  • 2
  • 1 tane var ama okyanus var aramızda

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

1 tane var ama okyanus var aramızda

Gerçek anlamda kaç tane dostunuz var ?
  • 1 + 2 , 2 si kuzenim onlarda olmasa cocuklarima anlatcak anilarimiz olmucak. Kac kere ölumden donduk

• kan bağım olmayan 1 kişi var o da evleniyor seviniyorum bir yandan üzülüyorum yani eskisi gibi birlikte atraksiyona haylazlığa kalkışamayacağımız için.
  • 2 tane var. Ikisinide cok ozledim la Biri hatayda digeri balikesir. Baska arkadaslarimda var tabi ama gercek anlamda her seyi yasadigim yaptigim konustugum ikisi var.

• 1 tane ilkokuldan
    1 tane de liseden var
    1 tane de sevgilim var ki hem dost hem arkadas hem de her bir sey.

Cok sukur.

• Bir Lamia'm var.
    Bir Afife'm var.
    Bir de Muhammed Salih'im var.
    Baska da kimsem yok. Allah yokluklarini göstermesin. Her zaman yanimdalar. Her zaman ama her zaman derdime koşarlar. Allah onlardan razı olsun diyorum. Baska da bir sey demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.