Şimdi Ara

Gerçek aşk bulunabilir mi veya mümkün mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden bir kız arkadaşım vardı. Bir gün kendimi yatakta titrer halde onu düşünürken buldum müzik eşliğinde. Gittim söyledim. Çok kızdı. "Beni sevme eskisi gibi olalım" diye sürekli yalvardı. Ne benim eski halimden ne de eski iletişimden eser kaldı sonra. Bir gün kendimi öyle bir durumda buldum ki, kız benim eski halime aşk ilan ediyor. Ben ona seni seviyorum desem de halâ beni sevme diyor. Birbirimizi yolda görünce ise yine nefret, yüzüme bakmama vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Eskiden bir kız arkadaşım vardı. Bir gün kendimi yatakta titrer halde onu düşünürken buldum müzik eşliğinde. Gittim söyledim. Çok kızdı. "Beni sevme eskisi gibi olalım" diye sürekli yalvardı. Ne benim eski halimden ne de eski iletişimden eser kaldı sonra. Bir gün kendimi öyle bir durumda buldum ki, kız benim eski halime aşk ilan ediyor. Ben ona seni seviyorum desem de halâ beni sevme diyor. Birbirimizi yolda görünce ise yine nefret, yüzüme bakmama vs.

Yanlış anlama da,foruma yazdığın,yaptığın yorumlardan psikolojinin bozuk olduğunu tespit ettim.

Kendine gel, çeki düzen ver. Özüne dön.

• ben teşekkür ederim, ve kendinize haksızlık etmeyin, bilakis çok özel şeyler söylediniz. sizi tekrar tebrik ediyorum :)
  • eskiden vardı gercek aşk 90 lı yıllar ve öncesinde.ama şuan gercek aşk yok.herşey palavra.
  • Tam buldum oluyo derken her şey suya düşüyo lanet olsun ya benim görüşüm yok öyle bişey artık kızları bi farklı görmeye başladım olmuyor
  • İlla bir taraf sorun çıkartıyor . Ha yada böyle kendini avmde atanlar tren raylarına geçip intihar eden sevgililer gerçek aşkı bulmuş olabilir

• Olursun ve bulursun. Tek olur. Neticesi kader.

• Birine ilk görüşte aşık olmuyorsun dostum. Ilk görüşte olan ancak hoslantı olabilir, kaşını gözünü begenirsin fiziğini begenirsin. Aşk onun karakterini tanıdıktan sonra olur. Ama var bence. Aşk diye bir şey var ve yaşayacağım da, bekliyorum. Denedim, bana çok aşık olduğunu söyleyen insanda aradım aşkı ama bulamadım. Benim duygularım sevgiden ibaretmiş geç oldu ama farkettim. O duyguyu yaşayabilmek adına vazgeçtim o insandan. Umarım bir gün bulurum yoksa yalnız öleceğim

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Yapılır mı bu sabah sabah

• günümüzde gercek aşk diye birşey yoktur.olursa sevgi saygı vardır.günümüzde bayanlar ÇIKARINA hangi uygun olursa ona göre hareket eder.birgün bakmışsın sana yıllarca aşkım senin için ölürüm diyen bir bayan sonra 360 derce bir başkasına aşkım seni seviyorum diyebilir.böyle dönek ve fıraldaktırlar.
    boşuna aşk filan arama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 1 Temmuz 2016; 9:14:50 >

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Kaderinden tecrübe edin ve yeni kazalara mahal verme bu şekilde dostum inan bana çok daha acı kelimeler var seni seviyorum ama senin kadar sevmiyorum ve erkeklere ayiracak zamanim yok lutfen bana mesaj atma artik hayatlarimiza devam edelim konuşacak bisey yok gibi

• para aşkı vardır
  • Valla para aşkı mevzuları falan bir yana yukarıda attığım mesajlardan birinde belirttiğim gibi insanlarımızın beklentisi çok farklı böyle ilişkilerden ondan dolayı sonuçlar da böyle oluyor. Şu dejenere düşünme kalıplarını bir değiştirebilse insanlar...
  • +1

• Blog yazıyor musunuz? Konudaki yorumlarınız çok hoşuma gitti, elinize sağlık. Eğer yazılarınızı toplandığınız bir yer varsa lütfen benimle de paylaşın. Düşüncelerinizi, yazdıklarınızı takip edebilmek isterim :)

• Aşk zaten o muhteşemliğe ulaşmak için verilen çaba değilmidir ? Alimlerimizi okuyun anlarsiniz . Aşkı yaşamak için önce karşılıklı saygı ve anlayış olması gerekir. Cinsel istekleri düşünmuceksin aklına bile gelmeyecek. Bu ölçülerle birbirinizi gerçekten severseniz aşka yürürsunuz.. Saygılar.. Gerçekten dediğin aşkı böyle buldum ben 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

Kaderinden tecrübe edin ve yeni kazalara mahal verme bu şekilde dostum inan bana çok daha acı kelimeler var seni seviyorum ama senin kadar sevmiyorum ve erkeklere ayiracak zamanim yok lutfen bana mesaj atma artik hayatlarimiza devam edelim konuşacak bisey yok gibi

Kızın beni bırakmasına imkan yok gibi. Sayı takıntısı başlattım onda, güzel müzikler verdim. Eskisi gibi olamıyoruz çünkü yine bir müzik versem "neden ben?" diye soracak.

• var kardeş var test ettim onayladım biz de yok sanıyorduk varmış garip
  • Sorun şu ki kimse senin benim gibi duygusal bakmıyor duruma. Herkes boş koşturmaların peşinde aga.
    İnsanlıkmış, ruhmuş, doğrularmış falan çok kişinin umrunda değil.
    Evde oturup hissettiklerin, yazdığın bu yazı, dinlediğin müzikler kadarsın.. yapacak bir şey yok.
    kimseye ben böyle hissediyorum diye anlatamazsın ona enjekte edemezsin o hislerin seviyesini.
    kendi içinde kalır, öyle takılırsın. zaten kafamın sol arka tarafını sürekli ağrıtanda o.
    19 yaşındayım. ergenlik etkilerinin geçmediği ama eskisi kadar çocuksu olmadığı yaşlar.
    bir şeyler anlattığımda kız bana 90 yaşında teyze gibi konuşuyorsun dedi. senin bu yazdıklarınla benzer şeylerdi söylediklerim. hissetmek geri kafalılık,
    popüler kültür doğru olan. her hafta birileriyle sevişmen doğru olan. sen ben aykırıyız, yanlış olan bu. onlar doğru..
    yada adam gibi hissedememenin aşşalığık kompleksi ile yaşamak işlerine gelmiyor.
    bir keresinde de başka bir kız "her şeyi çok derinden yaşıyorsun seni anlayamıyorum" dedi.
    öyle insanlarla içli dışlı olan birisi değilim, lisede aynı sınıfta olduğum insanlar..
    bende vurdum kendimi kaleme kağıda. kaç şiir, kaç paragraf çıktı duruyor kenarda öyle.
    3 yıl oldu. zaman geçtikçe iyimser hislerin öfkeli bir umursamamazlığa dönüştüğünü gördüm.
    bir yerden sonrada böylesi daha iyi demeye başladım. gerek yok. ne aşka, ne yaşamaya, ne duygulara. ne insanlara. otur oturduğun yerde zaten bi b.k olacağı da yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.