Şimdi Ara

Gerçek bir ortak arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık biliyorsunuzki aramızdan birsürü kişi hackleniyor. Bu nedenlede tanımadığı kimseye güvenemiyor. Bende bir ortak arıyorum ama

*Kendi menfaati için değil
    *Dost olarak bilebileceğim
    *Ortak olmak için değilde gerçekten ortak olmak isteyen biriyle ortak olmak istiyorum

İçinizde bu şartlara uyan ve ona güvenebileceğim ortak olmak isteyen biri varmı?

• ben olabilirim ama sadece senin biraz gelişmen için senin charına girip poke kasarım ama kendi charımdan poke gondermem sana pm ile ayrıntılı bilgiyi gönderdim unutma sadece biraz gelişmen için
  • ben çıkıyorum kabul ediyorsan pm ile at yarın baktığımda öğrenirim
  • pardon siz bayan misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattLeStar-X -- 25 Temmuz 2007; 0:05:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStar-X

pardon siz bayan misiniz

ortak seninn uykun mu var yaw pokeleri atmısın cok pc dondu yrn kascam poke 1m olarak toplam 2,5m kascam
  • quote:

pardon siz bayan misiniz

ewet elemixten sonraki 2. bayanbir de ablası war sanırım dh de 3 bayan warrrrrr ama yaş kaç orasını bilemiorm

• quote:

Orjinalden alıntı: berke1994

quote:

pardon siz bayan misiniz

ortak seninn uykun mu var yaw pokeleri atmısın cok pc dondu yrn kascam poke 1m olarak toplam 2,5m kascam

hayır nan 500k faiz degill 1m faiz koyuyom kasın 1m exp olacak
    bak ben ne yapip ne edip 2,5m exp i buldum poke pazarlama konusunda uzmanımdır

Koskoca dh de 3 tane bayan olması imkansız birşey diger bölümlere takılmadıgınız icin bilmiyosunuzdur. hoş ben kız olsam erkek diye tanıtırım kendimi büyük cesaret dogrusu alkışlancak hareket

• ne kızı ne bayanı nereden çıkarıyorsunuz.Ben erkeğim ve ablam var başkada kız kardeşim yok
  • iyi de hafize kız ismi degil mi
    ha kıbrıslıysan ayrı onlarda muzaffer diye kız var
  • ya abi o benim okulumun ismi
  • e(duttt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapcard -- 25 Temmuz 2007; 1:25:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.