Bildirim
Gerçek boyunu öğrenince şaşırdığımız ünlüler (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adam kısa boylu ama yakışıklı hocam 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topuklu mu giymiş ne -
Fatih Altaylıya 1.90 boy fazla değil mi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 29 Kasım 2019; 23:9:26 >
Googleda yazan boyların %50 si hikaye hiç inanmıyorum o kadar saçma kişilere saçma boylar yazıyorlar ki anlatamam. En basit örneği Çağatay Ulusoy'a ve Tolga Sarıtaş'a bakın. Çağatay'a 1.88-1.90 cm yazıyorlar Kenan imirzalıoğlu ile boy farkına bakın en az 6-7 cm var adamın boyu 1.90 cm civarlarında.Tolga' ya bakın 1.80 cm yazıyor o adam nasıl 1.80 olabilir ki göz var nizam var. Ama şu bir gerçek tv gerçekten daha kısa gösteriyor insanı bu sadece oyuncular için değil futbolcular için de öyle mesela.
Sorma hocam o yüzden en şaşırtıcı olan bu oldu sanırım. 1.80 yeter de fazla gelir bence ona
Adamların yüzyüze boyunun ölçüsünü almadan ne desek boş çoğuna insanın inanası gelmiyor
trumpın 1.90 olduğu belliydi zaten. reisle aynı boyda neredeyse. şaşırılacak bir yanı yok. -
Ben reisi pek takip etmiyorum. Karısı 1.80 miş yanyanayken uzun durmuyor o yüzden
Di caprioyu en az 174 sanıyordum şaşırttı
Kadının boyu 1.72 olması bana daha olası geldi çünkü şaşörtmaz beni ama adamın 1.81 olması beni şaşırtır.Bence kadının ki doğru
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X