Şimdi Ara

GERÇEK DOKTOR MAAŞLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
14.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktor maaşına, cerrahın ameliyat ücretine fazla diyen gerzekler var bu ülkede.

Bunlar okumaya, dirsek çürütmeye götleri yemeyen tipler.

Ama bir oto yıkamacının tek arabada 30TL almasına, ayda 2 kaçak göçmen çalıştırarak 100.000TL kazanmasına laf etmezler. İyice sefil bir ülke olduk.
  • Aynı şekilde diş hekimi maaşlarını da görebiliyor muyuz burdan? Ya da göremiyorsak başka görebileceğim bir site var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin maas aliyorlar ve hayvanlar gibi calisiyor bu adamlar. bir kac tanesi gunde 12 saat calisiyor. Sabah 7-8 aksam 7-8.

Maaslari 2000 euro bile degil.

En az 3000 euro maas almalari lazim - 20 bin TL.

Ve calisma sartlarinin iyilesmesi lazim.

Turkiyede doktor felan olunmaz. Olacaksaniz ingilizce dilde okuyup yurtdisina cikin..
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 2:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maaşlar tahminimce asistan doktor maaşı.Uzman doktorlar daha farklı alır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grosyooi -- 22 Mart 2019; 17:25:0 >
  • Ömürleri hastanede geçiyor; üstüne dünyanın baskısına, tehditlere, şiddete maruz kalıyorlar hala burada gelip doktor maaşını konuşuyorsunuz.

• Annem 30 yıllık doktor, 21 yıllık uzman. Eskişehir yunus emre devlet hastanesinde aldığı maaş 8.000 lira. Eğer ayın her günü 08:00-20:00 arası çalışıp günde +100 hasta bakarsa +6.000 lira döner alıyor. Toplam max 14.000 lira ayda. 3-4 gün tatile gidip kalan günler 17:00'de çıkarsa döner 2.000'e kadar düşüyor.

8.000 de 2019 zammıyla oldu. Öncesinde 6.000-6.500 arasındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 22 Mart 2019; 19:0:36 >
  • Bu arada da tıp fakültesi de sandığınız kadar zor bir bölüm değil. Sadece yoğun çalışma sürecinden çıkan kimseler üniversitenin ilk yıllarında dersi boşluyorlar. Boşladıkları yüzünden ya sınıfı zor geçiyorlar ya da sınıfta kalıyorlar.

Ben lablar dışında okula kolay kolay gitmeyen birisiyim. Günlük ortalama 2-3 saat çalışırım, komite ve ara sınava 1-2 hafta kala günlük çalışma tempomu 9-10 saatlere kadar çıkaran birisiyim. Komitelerden 81-95-80 alarak fakültemde ilk 2 ye girdim.

Bu arada ağrıda özel klinikte maaşlar 25 bin + günlük verilen naktin yüzde 30 u şeklinde maaşlar veriliyor. Ortalama 30 bin civarı doğu şehirlerinde
  • Resmi göremiyorum. Daha görünür şekilde atabilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.