Şimdi Ara

GERÇEK DOKTOR MAAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
14.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek doktor maaşlarını bu siteden öğrenebilirsiniz

Çevremizdeki insanlar hep doktor maaşlarını düşük göstermeye çalışarak tıp fakültesi sıralamalarını düşürüyor.

Karar sizin

Bence tıp fakültesi 19 binde kapanmamalı en kötü 14-15 binde kapanmalı

• Konuyu açan arkadaş olayı farklı bir noktadan ele almış sözüm ona değil.

Ama şu doktor maaşına fazla diyenin ağzını kırarım. Cidden fazla değil. Bir futbolcuyla bir doktorun dünyaya sağladığı katkıyı karşılaştırın ve sonra maaşlarını karşılaştırın. Torpille, şununla, bununla, peşkeşle bir yerlere gelen insanın maaşını ve doktorun maaşını karşılaştırın. Doktorların mesleklerinin ekmeğini yedikleri yer uzmanlıktır. Bir beyin cerrahı ameliyat başına 50.000'den kat kat fazlasını kazanabilir. Fakat beyin cerrahı olana kadar yürüdüğü yolla karşılaştırılınca o paralar bile normal sayılır.

Millet tutturmuş doktorlar çok kazanıyor bilmem ne diye. Ulan doktor olsaydınız o zaman. Zorla mı attılar sizi tıptan?
    Yapay Zekanın Yanıtı

Gerçek Doktor Maaşları

Doktorların maaşları, uzmanlık alanlarına, deneyim seviyelerine, konumlarına ve istihdam şekillerine göre önemli ölçüde değişmektedir.

Uzmanlık Alanına Göre Maaşlar

Farklı uzmanlık alanlarındaki doktorların maaşları aşağıdaki gibidir:

• Anestezi Uzmanı: 350.000 TL - 500.000 TL
    • Beyin Cerrahı: 400.000 TL - 600.000 TL
    • Kardiyolog: 300.000 TL - 450.000 TL
    • Dahiliye Uzmanı: 250.000 TL - 350.000 TL
    • Aile Hekimi: 200.000 TL - 300.000 TL

Deneyim Seviyesine Göre Maaşlar

Doktorların maaşları, deneyim seviyeleri arttıkça da artmaktadır:

• Yeni Mezun: 150.000 TL - 200.000 TL
    • 5-10 Yıl Deneyim: 250.000 TL - 350.000 TL
    • 10+ Yıl Deneyim: 350.000 TL - 500.000 TL

Konuma Göre Maaşlar

Doktorların maaşları, çalıştıkları konuma göre de farklılık göstermektedir:

• İstanbul: Diğer şehirlerden daha yüksek maaşlar
    • Ankara: İstanbul'dan sonra en yüksek maaşlar
    • İzmir: Ankara'ya benzer maaşlar
    • Diğer Şehirler: Daha düşük maaşlar

İstihdam Şekline Göre Maaşlar

Doktorlar, devlet hastaneleri, özel hastaneler ve özel muayenehaneler gibi farklı istihdam şekillerinde çalışabilirler. İstihdam şekli de maaşları etkileyen bir faktördür:

• Devlet Hastanesi: 150.000 TL - 300.000 TL
    • Özel Hastane: 200.000 TL - 400.000 TL
    • Özel Muayenehane: 300.000 TL - 500.000 TL (Ameliyat başına ek ücretler)

Ameliyat Başına Ücretler

Bazı doktorlar, özellikle cerrahlar, ameliyat başına ek ücretler alırlar. Bu ücretler, ameliyatın karmaşıklığına ve süresine göre değişmektedir. Örneğin, bir beyin ameliyatı için ameliyat başına ücret 100.000 TL ile 200.000 TL arasında değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Özelde de maaşlar bu maaşların 2.5-3 katı.
  • Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? linkiniz kullanıcı girişi istiyor.
  • Yeni mezunlar (uzmanlığını yapmamış olanlar) 6-10 arası, uzmanlar ise 10k üstü 6 basamaklı hanelere kadar maaş alıyorlar diye biliyorum. En azından gerek tıp okuyan arkadaşlarım gerekse doktor tanıdıklarım bu tür sayılar söylüyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 22 Mart 2019; 8:56:49 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 22 Mart 2019; 9:36:39 >
  • Doktor maaşı 5-6 civarında, üstüne döner de eklenince 9-10 civarına çıkıyor ama maaşı sorunca 5-6 diyor doktorlar
    Ben de geçen senelerde 2 kuzen tıptan mezun olup atandığında öğrendim, onlar söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 22 Mart 2019; 10:8:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNCEL DOKTOR MAAŞLARI
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heheh teşekkürler hocam :D
  • Hocam resim bulunamadı diyor bir daha atabilirmisiniz yada özelden gonderebilirmisiniz?

• Kaçtı yine bir şeyler :D
  • Konuyu açan arkadaş olayı farklı bir noktadan ele almış sözüm ona değil.

Ama şu doktor maaşına fazla diyenin ağzını kırarım. Cidden fazla değil. Bir futbolcuyla bir doktorun dünyaya sağladığı katkıyı karşılaştırın ve sonra maaşlarını karşılaştırın. Torpille, şununla, bununla, peşkeşle bir yerlere gelen insanın maaşını ve doktorun maaşını karşılaştırın. Doktorların mesleklerinin ekmeğini yedikleri yer uzmanlıktır. Bir beyin cerrahı ameliyat başına 50.000'den kat kat fazlasını kazanabilir. Fakat beyin cerrahı olana kadar yürüdüğü yolla karşılaştırılınca o paralar bile normal sayılır.

Millet tutturmuş doktorlar çok kazanıyor bilmem ne diye. Ulan doktor olsaydınız o zaman. Zorla mı attılar sizi tıptan?

• Ben de tiklayinca resim bulunamadi diyor nedendir acaba sizde de öyle mi?

• alanına ve hastanesine göre asistan doktorlar 7500-11500 arası kazanıyormuş demekki.

malum savunma sanayi şirketinde yeni mezun mühendis maaşı 5500x16 yani aylık 7500 seviyelerine yakın herşey dahil. ama iyi bir okuldan 3+ gpa ile mezun olup (odtü-bilkent-hacettepe çoğunlukla) tüm mülakatları geçmeniz gerekiyor.

yani tusu kazanmış yeni mezun doktor en üst seviye yeni mezun mühendisten daha fazla maaş alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Doktor maaşı 5-6 civarında, üstüne döner de eklenince 9-10 civarına çıkıyor ama maaşı sorunca 5-6 diyor doktorlar
    Ben de geçen senelerde 2 kuzen tıptan mezun olup atandığında öğrendim, onlar söyledi
    döner et mi tavuk mu ona göre yazcaz
  • Hocam kimse 5-6 alıyoruz demiyor zaten. Ama bi doktor 11-12 aldığı yerde Komiser 10 bin Subaylar albay yarbay vs 15 aliyor. En basitinden bi uzman memur bile 8-9 bin alıyor. Hakim desen aynı. Doktor kadar okurken uğraşan başka bir meslek yok hadi bi de subaylar dersin ama yine de doktor ücretleri yapılacak kadar yüksek değil. Ben de parasi iyi diye yazdım ama yeni yeni anlıyorum ki parasi batsin çekilecek dert değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.