Şimdi Ara

Gerçek EloHeel Bronz 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Siz plat elohell diyosunuz ama hic bronz 3'de oynadınızmı ben suanda o ligteyim ve 10 kez serilere cıktım ama hala bronz2 olamadım bana bi tavsiye verin yenildiğimiz oyunlardada 10/5 falan oynuyorum ne yapmam lazım cıldırıcam artık 2 tane kulaklık kırdım lütfen forumun çilingirleri tavsiye verin şimdiden teşşekürler

• hll knk
  • Rammus'un ultiisi kulelere vuruyomuş.
  • 1. Flame yapma.
    2. Usta Yi Jungle, Xin Zhao Jungle, Udyr Jungle, Jax Jungle, WW Solo, Jinx Adc, Lucian Adc, Orianna Mid, Annie Mid, Thresh Support, Morgana Support, Leona Support oyna
  • gerçek elohell challanger kardeşim. çıkamıyorsun ya biri bana izah etsin burdan nasıl kurtulurum
  • Adc mainim hatta duom var ama karşıda bir tane feedlenmis kha zix geliyor tek atıyor master yi jungle güzel oynuyorum normal oyunda denedim ama rankedda kullanmaya korkuyorum cünkü jungleda o kadar iyi degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

gerçek elohell challanger kardeşim. çıkamıyorsun ya biri bana izah etsin burdan nasıl kurtulurum

sende haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

gerçek elohell challanger kardeşim. çıkamıyorsun ya biri bana izah etsin burdan nasıl kurtulurum

adam haklı
  • iyi oynarsan çıkarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.