Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maço mimit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.547
Cevap
719
Favori
831.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newborn

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

sen simdi bu makineyi al,tatmin olursan ne aala.olmazzsan yol uzun ve masrafli...

Üstat selamlar, ben de birkaç sayfa önce benzer bir soru sormuştum yanıt alamadı. Sizin 300-500 TL bandında tavsiye edebileceginiz BK2170 muadili bir ürün var mıdır? Teşekkürler

yaa ne desem ?
    marka,model iyi.
    bu paraya 500TL ilave etsen kimseye sormadan,kapali gozle alabilecegin bu markalarin modelleri, zirve urunler var ama TR'de yoklar.
    ancak degindiklerimin fuzuli ozelliklileri mevcut.
    onlarinda fiyati tuketiciyi bu alt modellere yoneltiyor.

• Delonghi ec850 var arkadasim 1500 liradan 750 tl ye inmis o nasil acaba cok acil cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesilence1090 T kullanıcısına yanıt
    bence bu paraya hayir,sutlu iceceklere hitap ediyor,cappuccino,latte gibi programlanabilir ozellikler.
    oysa bu ve daha alt fiyata ogutucu degirmenli modelleri var ama TR Delonghi'de degiller nedense !!!!
  • Peki arkadasim cok tesekkurler peki siz bana ilk makine olarak ne onerirsin fiyat 250-650 tl arasi 1-2 urun onerirsen sevinirim. Anlamissindir aklim biraz karisik

• Filtre kahve makinelerinde sürekli filtre değiştirmek, yeni filtre almak mı gerekiyor? Yıkanabilen filtreli modeller var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogru_soz

Filtre kahve makinelerinde sürekli filtre değiştirmek, yeni filtre almak mı gerekiyor? Yıkanabilen filtreli modeller var mı?

En güzel sonucu kullan-at kağıt filtrelerle alıyorsunuz. Cihazın içinden çıkan plastik filtreyi de sınırsız şekilde kullanabilirsiniz ama aynı sonucu vermiyor.
  • thesilence1090 T kullanıcısına yanıt
    bahsettigin delonghi'yi al iste !
  • Arkadaşlar Starbucks'tan dark sumatra aldım evde çekmek için alet yok ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Arkadaşlar Starbucks'tan dark sumatra aldım evde çekmek için alet yok ne yapabilirim ?

Starbucks da çekiyorlar istediğin gibi.ama eve kahve ogutme makinası alırsan daha iyi tabi.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    kesici degil,kademeli ogutucu olsun,yukarilarda deginildi.
  • BÜTÜN FORUM DONANIM UYELERI BANA 300-400 TL ARASI ESPRESSO MAKINESI VE MODELI ONERIR MISINIZ DUSUNDUGUM MODELLER: 1-DELONGHI EC270 2-TCHIBO CAFFISIMO SİZCE HANGISI ALINABILIR VE AYRIYETEN ONERILERINIZ SIMDIDEN TESEKKURLER

• quote:

Orijinalden alıntı: thesilence1090

Peki arkadasim cok tesekkurler peki siz bana ilk makine olarak ne onerirsin fiyat 250-650 tl arasi 1-2 urun onerirsen sevinirim. Anlamissindir aklim biraz karisik

Tchibo cafissimo öneririm.Ayrıca daha sonra kapsülü boşaltıp çekilmiş kahveyle doldurup tekrar kullanabilirsin.Benim gibi :) Benim aldığım şuanki 250 lira olan modeli.Süt köpürtebiliyor,sıcak su da alabiliyorsun.3 çeşit kahbve yapıyor.Filtre cafe creme ve espreso.Basınç ayarı vs. son derece kullanışlı ayrıca su oranını kendin belirleyebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missisippi -- 20 Temmuz 2013; 13:03:25 >
  • missisippi kullanıcısına yanıt
    basinc ve su ayari cok onemli ozellikler.
    hassasiyet kademeleri ne kadar tatmin edici ?
  • Her ne kadar sikistirsanda ayni tadi vermez arkadasim normal espresso makinesi ne ne dersiniz

• Arkadaslar bu makineler icin illaha espresso mu olmali yoksa starbucks in ozel aramola cekirdeklerini cektirip koysak olmuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Arkadaşlar Starbucks'tan dark sumatra aldım evde çekmek için alet yok ne yapabilirim ?

Starbucks da çekiyorlar istediğin gibi.ama eve kahve ogutme makinası alırsan daha iyi tabi.

kesinlikle.
    yoksa starbucks'da tchibo da çektir 2-3 gün içinde bitirmeye çalış , az az al hemen bittiğinde tekrar git al. Hiç çekilmez ,eğer evinin altında yoksa.

En iyisi öğütücü.Ama onun da iyisi çok pahalı, uygunları ise ya tamamen toz haline getiriyor, ya da iyi öğütemiyor..El değirmeni alsan ayarlamak gerekecek.

En iyisi vazgeçmek

• quote:

sert içimi sevdigin icin mi dark sumatra aldin ?

• sert seviyorsan çok iyi bir seçim yapmışsın kardeş , bilmiyorum nasıl yapıcaksın french press yoksa bir french preess edin . öğütme işine gelince ne için öğütücene karar verip starbucksa git istediğin kadar öüğttürebilirsin orda . dersinki 50 gr öğütün filan falan . yada hepsini öğüttür ama içeceğin kadar öğüttür .

Dark sumatra güzel seçim .

edit : askerde ne içerdim valla gece nöbettindeydim yapardım frenchpresste komutan arardı olm bi koku kokuyo derdi komutım kahve demliyom derdim getir bi dedikten sonra müdaimi olmuştu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 20 Temmuz 2013; 21:30:58 >
  • Forumdaşlar merhaba,

1 ay önce İtalya'yı görme şansım oldu, Venedikte ömrümde içtiğim en lezzetli espressoyu içtim, hem de 0,80 cent'e. Neyse buralarda nasıl kazıklar yediğimiz başka bir günün konusu olsun

Hemen dükkanda set halinde satılan şu ikiliyi aldım. Bu mükemmel espressoyu İstanbul'da da içebilmek güzel olur diye düşündüm

Fakat eve geldiğimde tam bir hayal kırıklığı yaşadım, aromasız siyah bir şey oluyor, üzerindeki krema da oluşmuyor. Paketin neredeyse yarısı bitti deneye deneye, başta sıkıştırmadım, olmadı, sonra kahveyi iyice sıkıştırdım süzgeç gibi parçanın üzerine (bunun için aletler varmış, ama ben bulamadım, açılmamış madensuyu şişesinin kapak tarafı iyi iş gördü) yine olmadı, taşartaşmaz aldım olmadı, biraz kaynadıktan sonra bekledim yine olmadı. Dedim ya poşetin yarısı bitti, nerede hata yapıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

sert içimi sevdigin icin mi dark sumatra aldin ?

Hocam açıkçası şu neskafe illetinden yeni yeni kurtuluyorum gerçek kahve içmeye başlamak istiyorum fakat hep te dışarda olmuyo çok pahalı oluyo ama dışarı çıktığımda hep sert kahveler tercih ediyorum neskafe içerkende hep sade içerdim sütsüz şekersiz oradakiler sert diyince bunu tavsiye etti
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.