Hocam tam olarak bime ne zaman gelmiş bu ürün ona göre arayım ? yeni gelmiş ise bulabiliriz belki |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (922. sayfa)
-
-
27 Eylül Cuma günü geldi.
-
Evet hocaö kumtel orada fabrika kurdu. Ordan da buraya kahve getiriyor. Bir yandan endüstriyel kahve makinesi vb üretiyor.
kumtel | dayanıklı tüketim malları plastik san. ve tic. a.ş.Addis Ababa Coffee Sebata Blend Çekirdek Kahve 1000 Grhttps://www.kumtel.com/addis-ababa-coffee-sebata-blend-1000-gr
Hocam tartının üreticisi modeli fln yazıyor mu klavuzda yada kutuda? Gebelde klavuzun en sonunda yazar. Amazonda vardır belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Eylül 2024; 20:22:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@onatba Hayır hocam sadece arkasında HV60-02 yazıyor model no olarak ama ne cihazın üstünde ne de dökümanında üretici firma vs yazmıyor.
-
-
Philips eo 2200/20 sanirim benimki.
Sizlere cop haznesi bosken ya da azken temizleyin hatasinin nasil duzelecegini anlatacagim...cekin hazneyi, elinizi iceri sokun..Sag uste dogru 45 derecelik aciyla yukari giden bir yer var. oradan kayip iniyor telve ..isaret parmaginizla soyle bi cektimi azicikk yapismis telve gelecek.Onu temizlerseniz sensorun Yanlis aligamasinin onune geçiyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocma bunu ep4346 konusunda paylaşın isterseniz. Daha bir faydalı olabilir.
Bu makinenin yaptığı kahveleri beğeniyor musunuz;
Yakın zamanda bir tane espresso/latte makinesi almayı planlıyorum
-
Hocam geç yazıyorum ama evet buna benziyor. Zaten bu tip birbirine benzeyen tüm ürünler muhtemelen aynı fabrikadan çıkıyor sadece sipariş geçen firmaya göre marka basıyorlardır. Yani benzer farklı modellerde olabilir yani yüzde yüz aynısı olmayabilir ama muhtemelen benzer kalitededir.
Şu ana kadar bir sorun görmedim, yani dara alırken de durum aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulamadim.bulsam insanliga fayda hesabinpaylasacaktim..bosuna boklanasinlar makineyi
Guzel hocam...Ancak kahvenizin kaliteli olmasi lazim
..
EP2220/10
bu modelin 5500 modellerinden ne tür bir fark var ki.
2220 modelinin öğütücüsü varmı mesela. 5500 lerin var. iş teki arkadaşlar aldılar ama hepside amatör düzeyde içiciler ve aldıkları kahveler bana göre berbat. ve kahve iyi olmayınca dünyanın en iyi makinesi bile iş görmüyor.
ben orta düzey kalitesi de geçer not alan yumuşak içim kahveler kullanarak french press le bile çok güzel kahveler çıkarıyorum.
acaba bu 2220 den alsam espresso yada americano diğer filitre kadar keyif verirmi. öyle tahmin ediyorum ki sütlü ve köpürtmek sureti ile yapılan türleri 1-2 kez denersem devamı gelmez diye düşünüyorum. muhtemelen uğraşmam.
geri kalan içecekler acaba güzelmidir.
-
Tam otomatik diye geçiyor, öğütücü var. Ama bu ucuz makineler seramik öğütücülü hep, belirli bir kullanımdan sonra aşınacaktır veya yabancı bir madde girip kırabilir. 2220 ile yapılan kahve espresso ve americano seven kişileri tatmin etmez diye düşünüyorum. İdare eder bir kahve sunar ancak. Bende de başka ve ucuz bir espresso makinesi var, idare edecek kahveler veriyor. En iyisini ancak elle demliyoruz.
-
bende kingrender in k6 sı var. iyikide almışım. elle öğütmek çok gıcık ama 2 aylık çekirlekle bile harika filitreler çıkıyor. illa öğütücülü makine olmasına gerek yok aslında, kendi öğütücüm işimi görür ama lezzet olarak ben iyi kalitede içecekler arıyorum.
elle espressoyu hangi alet yada makine ile demliyorsunuz.
-
Timemore chesnut ya da c2 alın elle ögutursunuz ama bu dertten kurtulursunuz. Ögütmeleriniz homojen ve iyi olur. Iyi makineler 20 bandinda artik.
Eureka en kotusu 20 bin olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesajınız bana ise, K6 var zaten. timemore nin eşdeğeri.
-
Lattegolar arasında mekanik olarak pek fark yok.
2200 lattego değil, Manuel frother var.
Makine değirmen ve demleme ünitesi hepsinde(philips/lattego/saeco/gaggia) aynı. Önceden ayarlı içecek sayıları farklı. Üst modellerde tasarım, arayüz ve deneyim farkı var. Geri kalan aynı.
Saeco domestic ve gaggia domestic profedyonel firmalardan bağımsız, isim ve tasarım hakları philipste.
Ev tipi otomatik makineler ortalama kahveler verir. Keyifli ve içilebilir içecekler sunar. İnce ve hassas ayarları yoktur. Manuel demlemedeki gibi veya profesyonel baristalar gibi sonuç beklemek hata olur. Ancak kendi alanlarında genel olarak başarılılar.
Kahveye hobi olarak bakıyor ve vakit harcarım diyorsanız manuel makine daha uygun bir seçenek. Gelen geçen ahali istediği gibi tek tuşla kahve içsin derseniz otomatik makineler ideal. Barista gibi süt köpürtmek istiyorsanız manuel köpürtücü çubuklu(frother) makine daha başarılı, ancak bir tık daha uğraştırıcı.
Espresso tecrübeniz yoksa hocam bir adet uygun fiyatlı(sinbo, arçelik, vestel, karaca vb çin grubu) manuel espresso makinesi alıp denemelere başlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 3 Ekim 2024; 17:20:1 >
-
korona gibiyiz aşısı da yok bunun
-
Arkadaşlar manuel bir espresso makinesi almak istiyorum. Sage Bes 810 ile Gaggia New Classic Evo 2023 arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Bütçeme bu iki ürün girdiği için ikisi arasında düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 3 Ekim 2024; 18:38:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öztriyakiler verelim? Teknik açıdan daha üstün, kağıt üstünde oldukça iyi duruyor.
İnceleme bkz.Bekir BaşeryoutubeÖztiryakiler Mini Barista Espresso Makinesi Detaylı İnceleme Videosuhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=7Mm6EI9hb9Mtrendyol.comÖZTİRYAKİLER Öztiryakiler Mini Barista Espresso Kahve Makinesi 2800 W Kahve Değirmeni Dahil 2,7 Lt Su Tankı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/oztiryakiler/oztiryakiler-mini-barista-espresso-kahve-makinesi-2800-w-kahve-degirmeni-dahil-2-7-lt-su-tanki-p-854725344
Gaggia modlamaya açık. Kendinden PID ısı kontrolü yok ancak sonradan uygulanıyor. Çok çeşitli modifikasyon videoları var yt da. Hobi edinecekseniz, modlayıp kurcalayacaksanız gaggia daha mantıklı ancak gaggiada taze kahve için ayrıca değirmen almanız gerek.
Gaggia için bkz.Bekir BaşeryoutubeGaggia Milano Classic, Espresso Delux ve MDF55 inceleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kVDRTekNRso
Sage de bu arada malzeme kalitesi vs açısından gayet yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 3 Ekim 2024; 21:25:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X