Şimdi Ara

Gerçek Knight Online.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Orion adlı servere baslıcamda oynayan varmı acaba serverin durumu nedir yaklasık 1 sene oldu heralde acılalı yardımcı olurmsunuz teşekkürler.
    serverin durumundan kastım hani ne düzeyde kastı millet saglamlarmı vs.vs

• Orion'da hiç oynamadım ama GB fiyatı 17 TL civarındaydı. Başlayıp nasıl char dizmeyi düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzme sıkıntı olmaz gibime geliyor,server gelişme durumunu merak ettim sadece 1 yıl olmus acılalı öyle söylediler gelişmişlik seviyesi nedir
  • dostum oriona başlama sana tavsiyem oyundaki tek adam gibi server destan
  • Hocam paran varsa git resucettiona orionda da yavastan +21 ler cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel destanda başla yardımcı olurum
  • server cok mu gelişmiş anladıgım kadarıyla herkes negatif bakıyor servere :D destan nasıl peki bi arkadaş yazmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • destan tutuldu ondan iyi Orion da iyi tuttu ama yeni olduğundan hücum edildi. Destan ise 2 yılı devirdi sanırım hala dolu diye biliyorum

• Bu Orion da talia skin 50 dagger veren bi item varda Warrior goguluk ne kadar eder acaba ?

• başlayacaksan destan daha iyi olur.hem oturmuş bir düzeni var hem de kullanıcı sayısı çok iyi durumda.gb almak istersen de fiyatları biraz daha uygun oriona göre.base de fena dolulukta değil idare eder yani.biraz itemini kastıktan sonra 83 kasarsın zaten.
    edit: şimdi bir kontrol ettim de destan gb fiyatları orion'u geçmiş bile.ama gene de tavsiyem destan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 6 Ağustos 2015; 21:40:52 >
  • pvp servera baslamak isterseniz buyrun
    www.pvpdiyari.com

• quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

Hocam paran varsa git resucettiona orionda da yavastan +21 ler cikiyor.

eskiden +8 e basma %3 idi +9 ve +10 %1 idi şimdi % kaç arttırdılarda +21 itemler var serverde??

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

Hocam paran varsa git resucettiona orionda da yavastan +21 ler cikiyor.

eskiden +8 e basma %3 idi +9 ve +10 %1 idi şimdi % kaç arttırdılarda +21 itemler var serverde??

Adam elmas gibi parliyor ustadim. Koxpu kaldirmaya calisiyorlar oyuncu kaybetmemek icin uptage oranini arttiriyorlar. Gir bi resucettiona anlarsin. Alayi pvp car.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.