Şimdi Ara

Gerçek mi Sahte mi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi telefon hep h çekiyor h+ ve 4g çekmiyor.Ve android 6 var ama üzerine tıklanmıyor android sürümün.Normalde 3 kez tıklayınca marshmellov çıkması lazım değil mi.Telefon gerçek mi replika mı faturası da var telefonun.Yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de android sürümüne tıklanmıyor. h+ hiç görmedim ben. öyle bir uyarı olduğundan emin değilim. h veya 4g oluyor. 4g de bulunduğun bölgeyle alakalı. vodafone kullanıyorum ve ilginçtir benim telefonum evdeyken 4g'ye bağlanmıyor. babamın telefonu ise (ip6s) hep 4g. o da vodafone. ben siteden çıkınca 4g çekiyor. imei orijinal değil benim ondan olabilir. operatörünüzü yazarsanız daha işe yarar cevaplar alırsınız. belki bulunduğunuz bölgede 4g servisi yoktur.

edit : bende m9 değil m8 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamberg -- 17 Temmuz 2016; 22:21:40 >
  • Keklemişler büyük ihtimal.

• Note 4 var evde 4.5g yazıyor.Vodefone benim hattım.Telefonun arkasında NM8OPJA100 yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Keklemişler büyük ihtimal.

Telefon aveadan alınmış 3672 tlye.2015te.Satan kişi tanıdık.Ama ben orjinal mi degil mi pek anlayamadin ilk defa htc oldugu icin.

• https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

imei sorgulaması yapın buradan. telefonunuzdan *#06# yi tuşlayıp çıkan numarayı adresteki alana yazıp kontrol edin. htc one m9 yazıyorsa orijinaldir. geri kalan sorun şebeke ile alakalıdır. türk telekom kullanırken 4g çekiyordu ama vodafone'a geçince aynı odada 3g'ye düşmeye başladım. sıkıntı yapmayın. belki htc ile vodafone düzgün çalışmıyordur. imei tutuyorsa cihaz orijinal.

imei numarasını hiçbir şekilde burada görünecek şekilde paylaşmayın.
  • Kardes htcde zaten H yazar sadece H+ yazmaz. Ayrica android surumune de tiklanmiyor. Telefonun sahte olup olmadigini anlamak icin imei sorgulayabilirsin ya da cpu z yukle bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar testte 85k aldi orjinal cihazmis cpu-z yukledimve imei sorgulattimda m9 yaziyor.Sadece sim karti degistirecem o zaman da 4g duzeliyormus.

• SUSUYORUM S kullanıcısına yanıt
    Ah bu avea yokmu nedense hep sahte cihaz satiyor, bende htc m8 almistim eve geldm sim karti taktim sadece 1g de baglaniyordu sonra derin arastirmalarim sonucu cihazin sahtesinin de sahtesi oldugunu ogrendim. Sen mumkunsu hic akilli telefon kullanma olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenyar

Ah bu avea yokmu nedense hep sahte cihaz satiyor, bende htc m8 almistim eve geldm sim karti taktim sadece 1g de baglaniyordu sonra derin arastirmalarim sonucu cihazin sahtesinin de sahtesi oldugunu ogrendim. Sen mumkunsu hic akilli telefon kullanma olur mu?

Hocam cihaz orjinal cihaz 4G basvurusu yaptim onay bekliyorum.Butun oyunlari full ayarlarda oynatiyor telefon kamera da mukemmel.

• Kusura bakma son zamanlarda forumlarda sacma sapan acilan ve milletin cahilliginden usandim, artik boyle cevaplar vermeye basladim.. hakkini hela et

• Cahillikle alakasi yok dostum.Bu cahillikse sen cahilsin ozaman.
    Helal olsun...

• SUSUYORUM S kullanıcısına yanıt
    Hiç takılmayın hocam böyle cevaplara burası sormak-öğrenmek-çözüm bulmak için var. Cihazınız hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.