43 inç 100 hz tv önerisi olan varmı ps5 için bakıyorum güncel olarak varmı öneriniz 43 te pek 100 hz yok gibi |
Gerçek panel hızı 100 hz olan f/p tv tavsiyeleriniz (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: thsnblt
43 inç 100 hz tv önerisi olan varmı ps5 için bakıyorumhem pc hemde konsol için bakıyorum ufak ekran varsa bende alıcam tavsiye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thsnblt43 inç 100 hz tv önerisi olan varmı ps5 için bakıyorum güncel olarak varmı öneriniz 43 te pek 100 hz yok gibi
43 inç 100hz'mi?
Kardeşim bırak 43inçi millet 50/55/65/75 inçte bulamıyor 100hz'i
Hem bu ebatlarda 50hz, asla 100 hz'i aratmaz.
Benim bu konudaki sözümü hatırlayalım;
"50 inçe kadar 50 hz yeterlidir
55 inç ve üstü için 100 hz aranmalıdır"
-
Ps5 120 hz desteğini açmıyor sanırım 50 alırsak hocam ondan 100 hz bakıyom
-
quote:
Orijinalden alıntı: thsnbltPs5 120 hz desteğini açmıyor sanırım 50 alırsak hocam ondan 100 hz bakıyom
Hocam selamlar bende Samsung 55 inc q60T aldım led 6224 geldi fakat 50 hz ilerde ps 5 alacağım kafamda hep soru işareti var ? Ps5 120 hz olacak mı
-
-
120 lere çıkıyor ilerki oyun ve incelemelerde daha anlaşılır olcak şuan çıktığı aşikar ama
-
Hocam selamlar iyi günler
Ben ps5 için tv alacaktım ortalama bütçem 6-7k arası, sanırım 100hz ve üstü 4k hdr destekli 50" ve üzeri bir tv yeterli olur ama bu fiyatlara bu ihtiyaçları karşılayan bir tv varmı emin değilim araştırmamdaki tek sıkıntı hz değerlerinin yazmaması ve benimde bilmiyor olmam bundan dolayı size danışmak istedim:)
Aslında philips ambilight tv lerden düşünüyordum fakat maalesef ki onlarda 60hz miş tam verim alamam sanırım onlardan:)
-
Samsung HG55EJ690U, çok süper değil ama 5k civarı fiyatı. F/p olarak en iyi tercih gibi buldum, almayı düşünüyorum. -
55 inch ve ustu icin neden 120hz oneriyorsunuz? Film vs izlerken de fark ettiriyor mu? Benim bildigim kadariyla filmler zaten 24 fps oldugu icin 120hzden o verim alinamiyor. Bu soruyu soruyorum cunku q60t, q60r, q70t arasinda gidip geliyorum.
-
Arçelik/Beko OLED ler kampanyada ve 100Hz. Bir bakın isterseniz. -
her tv eve geldiğinde 10 numara görüntüsü olur tabiki
mağazada da 100hz ben burdayım diye bağırmaz yanındaki 50hz ile çok dikkatli bakıp incelesen bile o farkı videolar 100hz olduğu halde zor anlaşılır, kii evde çok fazla izlicek 100hz video yok
-
hocam meraba tv almayı planlıyorum maalasef geç kaldım son dolar kurundan sonra iyice fiyatlar tavan yaptı benim aklımda 6000 lik bişey almak vardı ama şu anda 8 bine yaklaştı hatta geçti baktığım modeller özellikle arasında kaldığım 3 model var yardımcı olursan sevinirim veya bu fiyat bandında önerebileceğin başka bi model varsa o da olur
LG NanoCell 50NANO756PA (bu modelde VA panel kullanıyormuş)
Samsung Crystal UE-50AU9000
Samsung QE-50Q60T (bu biraz bütçemi aşıyor ama belki bi indirim yakalarım)
yine bu fiyat bandında philipsin amblightli PUS serileri var onlar da ilgimi çekiyor şimdiden teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1her tv eve geldiğinde 10 numara görüntüsü olur tabiki
mağazada da 100hz ben burdayım diye bağırmaz yanındaki 50hz ile çok dikkatli bakıp incelesen bile o farkı videolar 100hz olduğu halde zor anlaşılır, kii evde çok fazla izlicek 100hz video yok
Hocam şurada yanlış bilinen bir şey var,100hz demek bir tv de,aldığı yayında 100hz olursa ortaya çıkar bu özellik,bu tamamen yanlıştır.
filmler zaten 24 kare hızla çekilir,tv yayınları 50-60hz.buradaki 100hz amacı hareketli sahnelerde resim içine resim yerleştirerek akıcılığı sağlamak.bunu bazı tvler sanal yolla da yapar ama hiç bir zaman gerçek panel hızına yanaşamaz.50-60hz tv ler de bu yolu kullanır ama bu tvleri takıntınız var ise tavsiye etmem,100-120hz tv yi alın birk bin daha fazla verin başınız ağrımasın.
Son zamanlarda 100hz tv tavsiyesi olarak tcl firmasının 728 modellerine bakınız,ben geçen gün verdim siparişi. 14 bin civarında 65 inç olanı.vatanda bazı geceler indirimler oluyor yakalarsanız benim gibi 12,600tl ye alabilirsiniz,muadilleri 17 bin tl lerden başlıyor..
-
Biraz hort ama şuan en uygun 100 Hz panel hangisidir.
Xbox 'da kullanılacak full HD olsa da olur.
Hepsiburada da 10 bin altı bir iki modele 100 Hz demişlerde pek sanmıyorum.
Geriye m7 kalıyor o da rezalet dercede ghosting bukutlanma , ölü piksel ne ararsan var.
Ne yapmalıyım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X